ontmoet je échte zelf

kom in 48 uur tot jouw bedoeling, jouw essentie 

wie ben ik en waarom ben ik hier?

Wat is mijn bedoeling? Waarom ben ik hier? Is dit het?

Levensvragen die zo fijn zijn om te kunnen beantwoorden, zeker als je voelt dat er meer is voor jou. En hoewel het je misschien al langere tijd bezig houdt, met erover nadenken kom je niet tot een antwoord. Ook al heb je wel eens gemediteerd of langere tijd de stilte opgezocht, de antwoorden komen niet.

En dat klopt ook; Het antwoord komt ook niet door te denken of in stilte te wachten.

wat andere deelnemers terug gaven

Wat daar gebeurt is niet in woorden te vatten.

Het is een diep helende ervaring op een niveau waar je met je ‘gezonde verstand’ niet bij kunt.

Saskia
Dit is echt by far het allermooiste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven!

Alsof er iemand de juiste puzzelstukjes bij elkaar had gevonden voor een prachtige puzzel! Zo dierbaar!

Willemijn

een betekenisvol leven

Wij, Demian en Yordi, geloven dat je al compleet bent. Dat je alles al in huis hebt om een betekenisvol leven te leiden. En met alles bedoelen we ook alles; het mooie, de kracht én het lelijke, je zwaktes. Karaktereigenschappen die je verzamelt hebt in dit leven en jou hier, op dit punt gebracht hebben. Door het licht hierop te laten schijnen, het serieus aan te kijken en er ruimte aan te geven, komen de inzichten; wat je jezelf hebt aangeleerd en hebt verteld, wat je nog wil leren en ontdekken, wat jouw saboteur is en belemmerende overtuigingen zijn. En wat je hart je wil vertellen. Dan kan jouw betekenisvolle leven echt starten.

Demian Burgenik

Heel zeldzaam zijn die mensen die dwars door je heen kijken. Langs alle kritische stemmen en ego's zien ze jou staan; de werkelijke, volle en complete jij. Demian is zo iemand. Waar hij het vandaan haalt weet hij zelf ook niet, waarschijnlijk een oude, wijze ziel. Deze Argentijn laat met behulp van zijn jarenlange coach- en trainer-ervaring met systemisch werk en opstellingen, jou ervaren waar jij staat. En dat geeft instant ruimte voor transformatie.

Yordi de Bruin

Net als Demian is Yordi enkele jaren zelf ook op reis naar zijn échte zelf. De rasechte impact-ondernemer leerde tijdens leergangen, spiritualiteit, trainingen, coaching en de harde lessen van het ondernemerschap zijn eigen patronen en persoonlijkheden kennen. Zijn grootste verlangen om bij zijn gevoel en emoties te komen werd ontsloten toen hij in aanraking kwam met ademwerk. Yordi heeft de gave om je leven te lezen en dan erkenning en ruimte te geven aan vastgezette herinneringen en emoties. Zo kom je vrij van de oude belemmeringen en ervaar je wie je echt bent.

Sasha over haar 48u-reis

Ik heb eerst meegedaan aan de avondreis, wat al fantastisch was, maar toen geen actie ondernomen. Maanden later alsnog met de 48 uur reis meegedaan en wat flow heb ik nu in mijn leven! Met een opstelling van een ander tijdens het weekend werd ik enorm geraakt in een kindstuk dat ik al helemaal had weggestopt en nooit meer belang aan had gehecht. Wat een openbaring! Demian en Yordi brachten me terug naar die situatie, waardoor ik er ineens heel anders op terugkijk. Van trauma naar rust en vrijheid. Ik heb het gevoel dat ik decennia lang duf om me heen heb staan staren en nu pas voel wie ik ben en waarom ik hier ben. Had ik maar... oh nee... dat was toen, nu leef ik nu. ;-)

Saskia over haar 48u-reis

Het voelt alsof het trauma dat in mijn lichaam ligt opgeslagen zachter is geworden, wat minder beangstigend en overweldigend wordt. Er ontstaat meer ruimte, waardoor ik me lichter begin te voelen. Ook heb ik veel meer (positieve) energie, het is echt heel bizar om te merken. Het retreat met Yordi & Demian heeft daar enorm aan bijgedragen. Door nieuwe inzichten, oefeningen, systemisch werk, en heldere intenties zetten kon ik een enorme deepdive maken tijdens de ademsessies. Wat daar gebeurt is niet in woorden te vatten. Het is een diep helende ervaring op een niveau waar je met je ‘gezonde verstand’ niet bij kunt. Wat je niet in woorden kunt uitleggen. Ik gun echt iedereen deze ontmoeting met je échte zelf, misschien wel het grootste cadeau in dit leven. 

Willemijn over haar 48u-reis

Wát een reis, echt wow. Ik dans door het leven sinds ik terug ben van de 48-uur, letterlijk. Ik voel me fantastisch, zacht, rustig in mijn hoofd, blij, liefdevol, super energiek en positief maar merk ook dat het nog enorm doorwerkt. Ik heb nog bijna dagelijks nieuwe inzichten of zie connecties tussen inzichten, gedachtes en bijvoorbeeld de verschillende ademsessies. Ik droom bijvoorbeeld ook super heftig ‘s nachts. Maar overall kan ik niet anders zeggen dan dat ik het het gevoel heb dat ik een andere Willemijn ben, ik zie ook nog steeds iemand anders in de spiegel. Iemand die ik graag zie, dus dat is super fijn! Dit is echt by far het allermooiste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven, deze dagen met jullie! Want wat een groep ook, alsof er iemand de juiste puzzelstukjes bij elkaar had gevonden voor een prachtige puzzel! Zo dierbaar!

Fredericke over haar 48u-reis

Tijdens het retreat heb ik als mens enorme groei doorgemaakt, met name in het vinden van innerlijke rust en berusting. Ik nam afscheid van een deel van mijn ‘oude ik’ dat bepaald gedrag van anderen tolereerde of op een manier reageerde die mij niet hielp. Dit leidde onder andere tot het beëindigen van een voor mij ongezonde vriendschap en het aanpassen van mijn houding ten opzichte van andere vriendschappen. Tegelijkertijd ben ik daardoor sterker geworden, wat resulteerde in een zelfverzekerde overname van een tweede bedrijf.

Het allerbelangrijkst is dat ik meer rust heb gevonden in het moederschap, en in mijn relatie en thuis. Dit heeft geresulteerd in meer geluk en tevredenheid in mijn leven.

Details | 48 uur Ontmoet je écht zelf

Beschikbare data 2024:

* vrijdag 24-25-26 mei 2024

* maandag 29-30-31 juli 2024

* vrijdag 20-21-22 sept 2024

* woensdag 30-31okt-1nov 2024

* vrijdag 29-30nov-1dec 2024


Aanvang: dag 1 - 16:00 uur

Vertrek: dag 3 - 16:00 uur

Locatie: Zwier, de vrijhaven van de stad


Inclusief

 • Professionele begeleiding door Demian Burgenik & Yordi de Bruin
 • Familieopstelling
 • Verbonden ademsessies
 • Persoonlijke coaching
 • Gedeeld verblijf in Loft 'BovenBoten'
 • Gezonde en voedzame maaltijden van de chefs van Zwier


Standaard tarief per persoon: €999,-

Bloei tarief per persoon:  €826,-  + 2 referenties* : gebruik code "RIPPLE48"


* Er zijn zoveel mensen die op het randje zitten van een betekenisvoller leven, maar hebben een blikopener als deze nog niet gevonden. Het is onze missie om ze allemaal mee op reis te nemen. Heb jij de 48 uur succesvol en transformerend ervaren, dan stel je ons aan twee relaties voor die je deze persoonlijke bloei ook gunt. Je kunt de code "RIPPLE48" gebruiken bij het boeken.


Yes! Ik zet de stap

Andere datum? Blijf op de hoogte

ontmoet je échte zelf

bloei in 48 uur

bloei in 48 uur | ontmoet je échte zelf

In 48 uur nemen Demian & Yordi je mee op reis met o.a. familieopstellingen en ademwerk; je gaat jezelf diep in de ogen kijken, jezelf een spiegel voorhouden, jezelf ordenen. Je haalt inzichten op over jezelf, door te kijken, te voelen en ervaren. Je transformeert. Je ontmoet je échte zelf. 

Met een rugzak vol zielkennis gaat jou échte leven hier beginnen. Je zal je oude patronen gaan herkennen en maakt zonder oordeel ruimte voor jouw nieuwe beweging die dienend is aan jouw leven.

Je vind jouw bedoeling in het leven en gaat leven vanuit je gevoel. Je weet wat voor jou bedoeld is en kan daar naar handelen. Je leven gaat stromen.

Wat men over Demian & Yordi zeiden

Jonneke de Zeeuw
Demian is sharp as a knife in his observations, has a creative mind and thinks out of the box which is really inspiring!

Maartje van Bree

Yordi nodigt je uit om het goud buiten je comfortzone te ontdekken. Ik ervaar hem gegrond, open, aanwezig en nieuwsgierig, wat mij een veilig gevoel geeft en het makkelijk maakt emoties te voelen en doorleven.

Rutger de Rijk
Demian has been a great mentor for me in getting my direction clear and stepping up my leadership skills. I have learned a lot from him. His Style is direct, humanistic and disarming
Vianne Snoeren
Yordi schept rust en veiligheid, hij is helder en doortastend in zijn vragen en observaties. Hiermee weet hij de juiste snaar te raken en precies in mij naar boven te krijgen wat aandacht vraagt. Hij stond als een krachtig maar liefdevol baken aan mijn zijde terwijl ik mijn groei doormaakte.

Op reis met Demian & Yordi

"Wat superfijn dat jullie een stel doortastende mannen zijn, dat is echt verfrissend" vertelde een deelnemer van één  van de avondreizen en ze zij ook; "Helder, to-the-point en toch ook warm en zacht; heerlijke combi..."

Dit krijg je er allemaal bij

Jouw plek in jouw familiesysteem

Door middel van een opstelling onder leiding van Demian, zie je jouw plek in jouw familiesysteem. Met deze inzichten begrijp je nog beter welke persoonlijkheden je mee draagt en hoe je naar jouw leven en relaties kijkt.

Voedende maaltijden

Voedzame, biologisch en vegetarische maaltijden worden door de chefs van Zwier voor jou bereid, zodat je voldoende ruimte en energie hebt om goed voor jezelf te zorgen.

Jouw diepste intentie

Onder leiding van Yordi stap je in een aantal ademsessies die je dichterbij je diepere verlangens brengen. Je kunt voelen wat dit met je doet en door een reeks intense ademreizen ga je in je kracht staan.

Loft

Warme transformatieplek

Bij Zwier voel je je thuis en toch op warme en zachte manier gestimuleerd om in beweging te komen. Je verblijft in de prachtige BovenBoten Loft met uitzicht om van te smullen dat uitnodigt om lekker veel naar buiten te gaan.

De natuur om je heen

De BovenBoten Loft kijkt uit over de haven van de Vinkeveense Plassen; jouw speeltuin om even te verbinden en reflecteren met de natuur. In het programma is voldoende ruimte om er samen én alleen in te stappen.

'ontmoet je échte zelf' is voor jou als je:

 • Klaar bent voor verdieping en nieuwe perspectieven
 • Bereid bent om inzichten te benutten voor jouw nieuwe beweging
 • Zin hebt in een unieke reis naar je echte zelf
 • Toe bent aan transformatie in je leven
 • De kracht in jezelf wil hervinden

Dit is niet geschikt voor je als je:


 1. Een gezellige avond uit met vriend(inn)en
 2. Op zoek bent naar een quick fix
 3. Geen zin hebt om jouw menselijke kanten te ontmoeten
 4. Op zoek bent naar een yogaretraite 
 5. De hele dag in je nest wil blijven liggen

ontmoet je échte zelf

kom tot jouw bedoeling, jouw essentie 

Stel Demian & Yordi een vraag

Te grote stap?


Is deze 48 uurs een te grote stap in één keer? Schrijf je dan in voor de avondreis van Demian en Yordi; In één avond ervaar je de kracht van deze verdiepende reis, maar dan heel compact ideaal om even te proeven.

Andere datum? Blijf op de hoogte

Mocht je niet kunnen op de geplande data, dan kun je hier je email achterlaten, dan houden we je op de hoogte van nieuwe data