Zwieren met een Havenhuisje

Oehlala.. Slapen in onze circulaire Havenhuisjes met de uiterlijke kenmerken van een Tiny House en een uniek uitzicht over de haven en groen. Hier is het ultiem genieten, met alle comfort binnen handbereik. We vertellen je graag meer…

Bij Zwier draait het om onthaasten en opladen. Kom je logeren in onze Havenhuisjes, dan is dat minimaal 2 nachtjes. Want wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Dat maakt Zwier niet alleen een hele toffe plek om te overnachten, maar je gaat ook opgeladen en geïnspireerd weer naar huis!

het Havenhuisje

De 9 Havenhuisjes zijn geschikt voor maximaal 3 personen en zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje, van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, waskom en toilet, een heerlijk tweepersoonsbed met een circulair matras van bedzzzy, start-up van Auping, en via een opstap bereik je een extra eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer. Er is een gezellig zitje en een buitenplaatsje.

• met maximaal 3 personen logeren aan de haven

• kingsize bed en single bed

• badkamer met toilet en regendouche

• knisperende lakens en handdoeken

• koelkast, waterkoker en koffiemaker

• airco (warm & koud)

• inclusief alle maaltijden: 2x ontbijt, 1x lunch en 2x driegangendiner

• gebruik van de houtgestookte hottub & sauna

• 3 uur varen in een Rustvalkje, fluisterbootje

• gebruik van SUP's en kano's


In- en uitchecktijden en dagen:
Je komt aan op vrijdag 16.00u en checkt uit op zondag 11.00u. Alleen in de schoolvakanties kun je ook inchecken op maandag en woensdag.

Binnenkijken in een Havenhuisje! Kijk je mee?

de Zwierkeuken

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. En we houden rekening met jouw dieetwensen. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? De maaltijden kun je opeten in de gezellige Huiskamer of in jouw Havenhuisje. Daar maak je ook jouw eigen slow-koffie en -thee. In de Huiskamer vind je de Bar van Vertrouwen. Hier mag je zelf je drankjes pakken en afrekenen. En, no worries, wij doen lekker je afwas 😉

kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Afkoelen? Plons het water in voor nieuwe energie!

Elektrische sloep

de Plassen verkennen

Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Op het water laad je op! Kom je logeren? Dan kom je 3 uur varen in een Rustvalkje. Deze voormalige zeilbootjes hebben we omgebouwd tot sloepjes met een elektrische motor. Hierdoor vaar je in alle stilte over de Plassen. In de Huiskamer vind je vaarroutes.

met Kids

Er op uit met het hele gezin, is superfijn. Kinderen zijn meer dan welkom. Er is een eenpersoonsbed aanwezig via een opstap op een verhoogde tussenvloer. Ook is het mogelijk om een babybedje in het Havenhuisje te plaatsen exclusief beddengoed. Kinderen van 3 tot 12 jaar eten gezellig mee voor de helft van de prijs. We hebben geen aangepast kindermenu en geen babyhapjes voor baby’s tot 3 jaar. Die mag je zelf meenemen en opwarmen in de magnetron in de kas.

de ligging

De Havenhuisjes hebben ieder een eigen uniek uitzicht over de haven of over groen. Een aantal ligt direct aan de haven en een aantal liggen wat dieper in de tuin en deze hebben daardoor wat meer privacy en nog steeds een prachtig uitzicht.

wat Zwiergasten van hun Havenhuisje vonden (9.0)

Review: 8.4
Prachtige omgeving, fijne plek om tot rust te komen te werken, heerlijk eten en gezellige mensen!

December 2021 | Lieke B.

Review: 9.1
Heerlijk om te even een paar dagen volledig te ontspannen!
December 2021 | Liselotte
Review: 9.7
Het concept van Zwier is erg origineel en bewust, dat maakt het extra bijzonder. Het inspiratie boekje, de vegetarische maaltijden, kwaliteit van voorzieningen en de nadruk op bewustwording is erg mooi.
December 2021 | Fleur J.

Viervoeters FAQ

Zijn honden welkom?

Ja, wij vinden honden leuk. Wel hebben we een paar regels. Maximaal een middelgrote hond of kleiner is welkom

Welke regels gelden er voor honden?

De hond mag niet op of in het bed en aangelijnd op het terrein van Zwier. Je hond liever niet alleen achterlaten in je huisje of tent.

Ik neem graag mijn hond mee. Zijn hier kosten aan verbonden?

Ja, we vragen een vergoeding voor de extra schoonmaak van € 25,-.

Reservering wijzigen/ annuleren

Soms komt je boeking niet meer goed uit. Verplaatsen kan kosteloos tot 14 dagen voor je reservering. Wel kan het zijn dat voor je nieuwe gewenste datum een andere prijs geldt en dat je daar een meerprijs voor betaalt. Voor annuleringen binnen 14 dagen zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 24 uur 100% van de boekingswaarde.

meer Zwier

Wist je dat je ook met jouw team naar Zwier kunt komen? Jullie hoeven alleen maar te komen, zorgen wij voor de inspiratie.