Zwier nodigt je uit

We zijn niet een zalencomplex, we zijn geen jachthaven of horecabedrijf. Wij staan ‘s ochtends op om jullie te doen stilstaan, te inspireren en je thuis te laten voelen. Zodat je in verbinding komt met jezelf, met elkaar en als team in beweging kan komen.

Bij Zwier geloven we in échte mensen, die tot bloei komen, wanneer zij hun oprechte leven leiden. Door regelmatig te vertragen, stil te staan en te reflecteren, sta je dichter bij jezelf. 

Daarom is Zwier de groene en waterrijke bloeiplaats, waar je kunt verbinden, logeren, naar buiten kunt gaan en inspiratie op kan doen met jouw team.

Leiderschapstraining

Inspirerende locaties

Bij Zwier hebben we verschillende plekken waar je samen kan komen. De Werfplaats is onze grootste locatie, lekker licht en multi inzetbaar. Liever met je neus in de wolken? Dat kan in onze BovenBoten loft met een waanzinnig uitzicht en een privébalkon. Als nieuwste aanwinst is er onze Drijvende Kracht, een vergaderark op het uiterste puntje van de stijger, met eigen tuin en bootje... Wanneer kom jij met je team?

Blijf overnachten

Langer dan één dag met jouw team brengt verdieping en ontspanning. Daar dragen wij graag aan bij en daarom kun je bij Zwier ook met je team overnachten wanneer je bij ons bent. Je kan kiezen uit onze Havenhuisjes en luxe Zwiertenten.
Vianne

Wanneer slaagt jouw dag

'Wanneer is je dag geslaagd? Heb je al een invulling van je programma of nog niet? Ik denk graag met je mee.

We bieden specifieke programma’s en programma onderdelen, waar verbinding met je team centraal staat en je wordt meegenomen op reis. Een reis waarbij we de natuur in gaan, je uitgedaagd wordt om de diepere laag in jezelf op te zoeken, te voelen en ervaren. Daar zit de groei en jullie bloei. Ben je nieuwsgierig hoe je echt kunt Zwieren bij ons? Ik vertel je er graag meer over!'

Net even anders

We snappen dat je stappen wilt maken dus bieden we de mogelijkheid om juist even iets totaal anders te doen:-). Dat zorgt voor meer ruimte en creativiteit.

Van meedenken in het totale programma tot het toevoegen van fijne activiteiten, we zijn van alle markten thuis. We sparren graag met je over de mogelijkheden.

Wist je dat....

15 min van Amsterdam & gratis parkeren

Zwier ligt aan de noordkant van de Vinkeveense Plassen. Tussen Amsterdam en Utrecht in. Super goed aan te rijden vanaf de A2. Tevens kan je bij ons gratis parkeren.

Varen

Vinkeveens Plassen

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen.

Zwierkeuken

Bij Zwier geloven we in de kracht van ontspanning. En dat vind je ook terug in onze eetbeleving. Eten is iets dat je samen doet. Aan tafel, in alle rust. De Zwierkoks koken voor jou biologisch, met name plantaardige maaltijden.

De ervaring bij Zwier..

Wat een heerlijke plek, fijne ruime ruimte de Werfplaats. We vonden het heel prettig dat we een boven én een beneden hadden, dat gaf ‘lucht’ als je met best een behoorlijke groep bent. De prettige start van de dag met de meditatie en het zwieren over jullie terrein tijdens de pauzes droeg bij aan het slagen van onze dag. De lunch was heerlijk met verrassende keuzes. Kortom, we zijn enthousiast over Zwier!

Holland Capital

Mijn ervaring was alleen maar positief! Ik voelde me vanaf het begin heel goed geadviseerd. Jullie hebben en bijzonder team bij Zwier en een hele goede sfeer! Alles was erg professioneel en goed geregeld.
Sopphie Kloos | Asylos
Wat me het meest is bijgebleven, is het oog voor detail, de goede verzorging, meedenkend en vriendelijkheid door en van het personeel. De locatie zelf uiteraard ook. Dat was de belangrijkste reden om mijn retreat juist bij Zwier te organiseren.
Fleur van Hille | Cosmicflow