ontspannen 

Zwier geeft Bewust Zijn. Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. De inspirerende locaties zorgen voor focus en verbinding. Maak gebruik van het buitenterrein of ga het water op en laat alles even los. De keuken van Zwier verrast en voedt. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in onze Havenhuisjes of luxe Zwier tenten brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft nog eens extra energie binnen het team!

Bij Zwier hebben we verschillende plekken waar je samen kan komen. De Werfplaats is onze grootste locatie, een plek waar je als groep je kan terug trekken. De Huiskamer heeft een meer open en, de naam zegt het al, huiselijk karakter. Gloedjenieuw is onze Vergaderloft Boven Boten met een waanzinnig uitzicht en een privébalkon.

wat anderen zeggen over Zwier..

Wat een heerlijke plek, fijne ruime ruimte. We vonden het heel prettig dat we een boven én een beneden hadden, dat gaf ‘lucht’ als je met best een behoorlijke groep bent. De prettige start van de dag met de meditatie en het zwieren over jullie terrein tijdens de pauzes droeg bij aan het slagen van onze dag. De lunch was heerlijk met verrassende keuzes. Kortom, we zijn enthousiast over Zwier!

Holland Capital

Mijn ervaring was alleen maar positief! Ik voelde me vanaf het begin heel goed geadviseerd. Jullie hebben en bijzonder team bij Zwier en een hele goede sfeer! Alles was erg professioneel en goed geregeld.
Sopphie Kloos | Asylos
Wat me het meest is bijgebleven, is het oog voor detail, de goede verzorging, meedenkend en vriendelijkheid door en van het personeel. De locatie zelf uiteraard ook. Dat was de belangrijkste reden om mijn retreat juist bij Zwier te organiseren.
Fleur van Hille | Cosmicflow
Vianne

wij denken heel graag mee

Onze ervaring is dat wij met de plek en de mogelijkheden die we hebben bij Zwier, écht bij kunnen dragen aan de doelen die jouw team heeft.


We hebben veel ervaring met out-of-the-box toevoegingen aan zakelijke programma's die bijdragen aan meer effectiviteit, ontspanning en verbinding.


Niet voor niets komen teams regelmatig terug naar Zwier. Vianne weet alle ins en outs van de mogelijkheden bij Zwier.

tijd samen geeft ruimte..

Langer dan één dag met jouw team, brengt verdieping en ontspanning. Daar dragen wij graag aan bij en daarom kun je bij Zwier ook met je team overnachten. Je kan kiezen uit onze Havenhuisjes of Zwier tenten. En vanaf augustus 2022 kun je met een kleine club ook logeren in BovenBoten.
Zwier ligt aan de noordkant van de Vinkeveense Plassen. Tussen Amsterdam en Utrecht in. Super goed aan te rijden vanaf de A2.

Zwier is het beste te bereiken met de auto of de fiets. We beschikken over een ruim parkeerterrein en ook elektrische auto's kunnen geladen worden.

de bijdrage van Zwier

Omdat wij geloven dat vanuit rust en ruimte verbinding ontstaat, dragen we ook graag bij aan een inspirerend programma voor jullie. Een frisse neus verruimt de blik, daarom voegen we graag een programma onderdeel buiten toe, met varen en wandelen. Ook yoga of meditatie kan bijdragen aan meer verdieping van jullie programma. We sparren graag met je! 

samen eten

Bij Zwier geloven we in de kracht van ontspanning. En dat vind je ook terug in onze eetbeleving. Eten is iets dat je samen doet. Aan tafel, in alle rust. Wij verwennen je met “echt” eten met liefde en aandacht bereid. Dat proef je en dat zie je!


kiezen jullie voor offline?

Tijdens ’24-uur offline’ gaan jullie als team aan de slag om sterker en met meer energie de toekomst in te gaan. Een dag en een nacht zonder telefoon, zonder beeldscherm en zonder internet. Los van externe prikkels, meer focus creëren om sneller tot de kern te komen. Durft jouw team het aan?

bijzondere omgeving

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Wij vertellen je graag meer over de geschiedenis en natuur van dit gebied dat ons zo dierbaar is

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Of met jouw geliefden kan komen logeren?