Bij Zwier ben je écht mens 

Herontdek je zelf, stap uit de dagelijkse onrust, vertraag en kom samen met je team bij Zwier voor een eendaagse of meerdaagse bijeenkomst. Wij overbruggen de kloof tussen je dagelijkse werkzaamheden en persoonlijke groei. We bieden geen standaard vergaderruimtes, standaard horeca-ervaringen of hotelkamers. In plaats daarvan werken we elke ochtend met de missie om jou en je team te inspireren, een gevoel van thuiskomen te bieden en een groen- en waterrijke bloeiplaats te creëren waar echte verbinding en beweging ontstaat. Pak de ruimte om te reflecteren voor nieuwe inspiratie.

De ervaring bij Zwier..

Wat een heerlijke plek, fijne ruime ruimte de Werfplaats. We vonden het heel prettig dat we een boven én een beneden hadden, dat gaf ‘lucht’ als je met best een behoorlijke groep bent. De prettige start van de dag met de meditatie en het zwieren over jullie terrein tijdens de pauzes droeg bij aan het slagen van onze dag. De lunch was heerlijk met verrassende keuzes. Kortom, we zijn enthousiast over Zwier!

Holland Capital

Zwier is meer dan alleen een locatie; het is een oase van rust, waar de tijd lijkt stil te staan en een plek waar stilte en samenzijn hand in hand gaan. De prettige sfeer, vriendelijke mensen en de mogelijkheid om over het water te staren of het water op te gaan dragen bij aan een unieke ervaring. De met aandacht bereide maaltijden zijn een feestje voor alle zintuigen! Kortom, Zwier is voor mij een plek om keer op keer naar terug te keren!'
Gea | Pentascope
Wat me het meest is bijgebleven, is het oog voor detail, de goede verzorging, meedenkend en vriendelijkheid door en van het personeel. De locatie zelf uiteraard ook. Dat was de belangrijkste reden om mijn retreat juist bij Zwier te organiseren.
Fleur van Hille | Cosmicflow

Zakelijke meerdaagse met focus op persoonlijke groei

Langer dan één dag met jouw team brengt verdieping en ontspanning. Daardoor ontstaat er meer ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten en kom je echt tot de kern. Daar dragen wij graag aan bij en daarom kun je bij Zwier met je team overnachten in onze circulaire HavenHuisjes of Havenkamers. Aan het water, jouw eigen plek. 

Inspirerende locaties

Bij Zwier hebben we verschillende plekken waar je samen kan komen.

De Werfplaats is onze grootste locatie, lekker licht en multi inzetbaar.

In de Ontwikkelloft BovenBoten zit je met je neus in de wolken met een waanzinnig uitzicht en een privébalkon.

Vergaderen op het water? Dat kan in de Drijvende Kracht. Een vergaderark op het uiterste puntje van de stijger, met eigen tuin en bootje.  

Verdieping van je programma

We snappen dat je stappen wilt maken dus bieden we de mogelijkheid om juist even iets totaal anders te doen.

Stilte wandeling

Het water op met een Rustvalkje

Een fijne yogasessie

Ademsessie aan het begin of eind van de dag

Van meedenken in het totale programma tot het toevoegen van fijne activiteiten. We sparren graag met je over de mogelijkheden.

Er ligt een bootje voor je klaar in de meivakantie

Vanaf eind april liggen al onze boten weer in de Haven. Klaar voor onze gasten, klaar voor nieuwe avonturen. Boek jij in de meivakantie, van 29 april t/m 3 mei, een bijeenkomst bij ons, dan krijg jij er van ons een bootje bij! Met jouw team het water op voor nieuwe inspiratie en meer verbinding.

Vianne

Wanneer slaagt jouw dag

'Wanneer is je dag geslaagd? Heb je al een invulling van je programma of nog niet? Ik denk graag met je mee.

We bieden specifieke programma’s en programma onderdelen, waar verbinding met je team centraal staat en je wordt meegenomen op reis. Een reis waarbij we de natuur in gaan, je uitgedaagd wordt om de diepere laag in jezelf op te zoeken, te voelen en ervaren. Daar zit de groei en jullie bloei. Ben je nieuwsgierig hoe je echt kunt Zwieren bij ons? Ik vertel je er graag meer over!'

Kom in verbinding met je team bij Zwier. 

Wist je dat....

15 min van Amsterdam & gratis parkeren

Zwier ligt aan de noordkant van de Vinkeveense Plassen. Tussen Amsterdam en Utrecht in. Super goed aan te rijden vanaf de A2. Tevens kan je bij ons gratis parkeren.

Varen

Vinkeveens Plassen

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen.

Zwierkeuken

Bij Zwier geloven we in de kracht van ontspanning. En dat vind je ook terug in onze eetbeleving. Eten is iets dat je samen doet. Aan tafel, in alle rust. De Zwierkoks koken voor jou biologisch, met name plantaardige maaltijden.

null