Zwieren in een Havenkamer

 Zwieren in een Havenkamer

Zes gloedje nieuwe circulaire Havenhuisjes met ieder 3 eigen Havenkamers. Rondom de zwemvijver, direct in de haven met uitzicht op dobberende bootjes. Een plek waar je wilt ZIJN, omringd door natuur en rust. Een bloeiplaats voor inspiratie. We nodigen je uit om hier te vertragen en reflecteren.

Onze nieuwe Havenkamers zijn boekbaar vanaf 10 mei 2024!

BOEKEN

Zwieren in een Havenkamer

Zes gloedje nieuwe circulaire Havenhuisjes met ieder 3 eigen Havenkamers. Rondom de zwemvijver, direct in de haven met uitzicht op dobberende bootjes. Een plek waar je wilt ZIJN, omringd door natuur en rust. Een bloeiplaats voor inspiratie. We nodigen je uit om hier te vertragen en reflecteren.

Onze nieuwe Havenkamers zijn boekbaar vanaf 10 mei 2024!

BOEKEN

Zomer Zwieren. Registreer je nu!

Yesss!!! Zomers Zwieren komt er weer aan en dat betekent dat je van 15 juli t/m 31 augustus niet alleen in het weekend kan Zwieren, maar ook doordeweeks met veel extra's die jou helpen om echt even tot rust te komen!

Wil je zeker zijn van een paar dagen Zwieren doordeweeks en als eerst boeken? Registreer je dan nu. Op 1 mei ontvang jij van ons een exclusieve mail met daarin een linkje om te boeken.
Er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Je eigen plek 

De Havenkamers zijn knus, comfortabel en liggen direct aan de zwemvijver. Een Havenkamer helemaal voor jou alleen of voor jullie samen. Alle kamers zijn los te boeken en hebben een eigen ingang. Ze zijn eenvoudig, sfeervol en met aandacht ingericht. Door de grote ramen en de plek aan de zwemvijver bevind jij je midden in de natuur. Alle Havenkamers zijn omringd door (nu nog jonge ;)) inheemse bloemen en planten.

• Een heerlijk opgemaakt bed(den) & handdoeken
• Ruime badkamer met regendouche, toilet en waskom
• Bureautje en stoel/bankje om te lummelen of te werken
• Airco (warm & koud)
• Waterkoker & verse thee

Circulair gebouwd

Wist je dat we met de bouw van onze Havenkamers vooral ook keuzes maken op basis van circulariteit?

We gebruiken hele berkenplex platen voor de wanden zodat we geen kleine stukjes hout weggooien. Daarnaast kiezen we voor dit materiaal, omdat berken in Europa groeien en de laagjes hout van de platen voor een groot deel gelijmd worden met hars, dus zonder kunstmatige stoffen. 

Op de grond ligt een marmoleum vloer. Deze bestaat voor 98% uit natuurlijke stoffen zoals lijnzaad, houtmeel, hars en jute. De vloerkleden zijn grotendeels tweedehands. Het beddengoed is 100% katoen en de dekbedden zijn van schapenwol.


De Havenkamers zijn helemaal voorzien van groene stroom van onze eigen zonnepanelen. Onze verse thee komt, uit onze eigen pluktuin of van Wilderland.


Zo doen we steeds meer ons best om in het hier en nu voor de aarde te zorgen. 

Dit zit erbij

En natuurlijk zit al het Zwiers erbij tijdens een Weekend Zwieren.

• De gezellige Huiskamer
• Alle maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch en 2x driegangendiner
• Gebruik van de houtgestookte hottub & sauna
• Varen in een stille rustvalk, die vaart op onze eigen zonne-energie
• Gebruik van SUP's en kano's (1 mei t/m 30 september)
• Deelname aan 2 inspiratiesessies: yoga & verbonden adem sessie
• De lunch op zondag is inclusief, je mag gebruik maken van de Zwier faciliteiten tot 16.00 uur!
(check-uit accommodatie is 11.00 uur)

Wat ons bijzonder maakt

Samen en met de natuur 

We zetten steeds meer duurzame stappen. Zo hebben we bejaarde zeilbootjes omgebouwd naar Rustvalkjes die in stilte varen op onze eigen zonne-energie. De Havenhuisjes zijn circulair gebouwd van natuurlijke materialen. 

We gaan naar buiten; ontdekken, voelen, leren en verbinden met onszelf en elkaar.

De Zwierkeuken

De Zwierkoks koken biologisch en met name met plantaardige maaltijden met producten uit eigen moestuin en lokale leveranciers.

Er wordt gekookt met liefde en aandacht en dat proef je in onze maaltijden.

De Vinkeveense Plassen

De haven ligt direct aan de Vinkeveense Plassen met haar vele eilandjes en naast natuurgebied de Botshol. Hier vind je smalle slootjes, moerasland en rietbos. Weidse blikken en de wind door je haren. Of het nou winter of zomer is, de plassen brengen je tot rust.

Bloeiplaats

Wij geloven in échte mensen, die tot bloei komen, wanneer zij hun echte leven leiden. Door te vertragen, stil te staan en te reflecteren kom je dichterbij jezelf. Zwier is de plek om te verbinden met jezelf en elkaar. De Zwiermakers helpen jou op weg.

Wat Zwiergasten vinden (9.5)

Review: 9,6

Ik was voor de tweede keer bij Zwier. En dat betekent natuurlijk dat ik al heel tevreden was. En dit ben ik nog steeds. De sfeer die je ziet op de website en de nieuwsbrieven maakt Zwier ook waar in het echt. Ontspannen, gemoedelijke, huiselijke, welkome, warme, plezierige, sfeervolle en speelse sfeer. Je voelt je thuis!

Sonja M.
Review: 9,6

Mijn zus en haar man zeiden heel kenschetsend: wat een grote flatscreen hebben jullie in het huisje en wat een mooie beeldkwaliteit :-)
Wij waren super blij verrast, iedere dag een ander uitzicht, alle dagen super dicht in contact met de natuur: tijdens de boottochten beide keren vergezeld door een prachtige ijsvogel, een keer ook door zwarte zwanen, een fuut die aan het vissen is. Ook enorm lekkere maaltijden die ons iedere keer zeer goed bevielen en eenmaal thuis zijn we ook meer vegetarisch en bewust aan het koken. Prachtig gewandeld en de stilte van de natuur ontdekt die zich in al haar schakeringen aan ons heeft laten zien.
de extra's:
super gaaf de boottochten, de yogales, de hottub en de sauna, het wandelen in de omgeving.
het super lekkere eten, de bediening, de keuze om mee te nemen of ter plekke te genieten, het goede contact, de persoonlijke en authentieke ontvangst, de mooie mensen die er werken. Onbetaalbaar. We waren er een dikke vier dagen maar het voelde als veel langer en als heel rustgevend.

We komen terug!

Christine W.

Review: 8,9

De ligging, rust, sfeer, het eten, alles was fijn. Er was ook genoeg te ervaren. Het varen en de sauna, hottub zorgt voor net dat beetje extra en luxe gevoel waar we behoefte aan hadden.
De ademsessie en yoga les waren echt een cadeautje, heel erg bedankt daarvoor!
We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug!

Petronella H.

Tweepersoons Havenkamer  
(voor 2 personen) 

€575,- 

 Beschikbaar vanaf 10 mei 2024

 •  Havenkamer voor jullie samen
 •  Fijne opgemaakte bedden
 •  Badkamer met regendouche & toilet
 •  Heerlijke plek aan de haven
 •  20 vierkante meter

Tweepersoons Havenkamer  
(voor 1 persoon)

€428,-
 Beschikbaar vanaf 10 mei 2024
 •  Havenkamer voor jou alleen
 •  Fijne opgemaakte bedden
 •  Badkamer met regendouche & toilet
 •  Heerlijke plek aan de haven
 •  20 vierkante meter

Eenpersoons Havenkamer
(voor 1 persoon)

€393,- 

 Beschikbaar vanaf mei 10 2024

 •  Havenkamer voor jezelf
 •  Een opgemaakt eenpersoonsbed
 •  Badkamer met regendouche & toilet
 •  Heerlijke plek aan de haven
 •  14,5 vierkante meter