Zwier geeft je Ruimte

Zwier is meer dan een ‘gewone vergaderlocatie’. Er zijn veel mogelijkheden binnen en buiten. Ontdek Zwier hier en voel je vrij om gebruik te maken van het buitenterrein, de natuur in de omgeving én het water om je heen om samen te verdiepen. Tijdens jullie verblijf zorgen de Zwierkoks voor heerlijke biologische, met name plantaardige gerechten. Maak je gebruik van één van onze locaties? Blijf dan overnachten in een Havenhuisje of Zwiertent en combineer dit met een inspirerende sessie.

Zwier geeft je ruimte

Zwier is meer dan een ‘gewone vergaderlocatie’. Er zijn veel mogelijkheden binnen en buiten. Ontdek Zwier en voel je vrij om gebruik te maken van het buitenterrein, het natuurgebied in de omgeving én de Vinkeveense plassen om samen te verdiepen. Tijdens jullie verblijf zorgen de Zwierkoks voor heerlijke biologische, met name plantaardige, gerechten. Maak je gebruik van één van onze locaties? Blijf dan overnachten in een Havenhuisje of Zwiertent en combineer dit met een inspirerende sessie.

De Werfplaats

Dit is onze ruime en creatieve binnenlocatie voor een meeting, brainstorm, training of retreat. Twee verdiepingen voor jullie zelf, van alle gemakken voorzien.


max. 70 pax in Theater opstelling

Ontwikkelloft BovenBoten

Hier halen we buiten naar binnen door een 8 meter glazen pui met uitzicht op de Plassen. Het uitzicht op het weidse water met eilandjes doet jouw energie weer stromen. Deze plek nodigt uit om groots te dromen, te verbinden en te werken. Een vrijer gevoel ga je niet vinden. 


max. 16 pax in theateropstelling.

De Drijvende Kracht

Vers van de pers! Sinds mei 2023 is onze vergaderark de Drijvende kracht te boeken. Op het water met eigen tuin en bootje zit je midden in de natuur...

max. 8 pax in boardroom opstelling.

waterrijke bloeiplaats

'Wanneer is je dag geslaagd? Heb je al een invulling van je programma of nog niet? Ik denk graag met je mee.

We bieden specifieke programma’s en programma onderdelen, waar verbinding met je team centraal staat en je wordt meegenomen op reis. Een reis waarbij we de natuur in gaan, je uitgedaagd wordt om de diepere laag in jezelf op te zoeken, te voelen en ervaren. Daar zit de groei en jullie bloei. Ben je nieuwsgierig hoe je echt kunt Zwieren bij ons? Ik vertel je er graag meer over!'

Wat andere teams vonden

De vrije ruimte en we voelde ons echt ontzorgt. Het concept klopt tot in de puntjes. Zwier draagt bij aan Bewust Zijn. Van de kleine teksten die op de vaarkaart te lezen zijn, tot de introductie aan het begin van de inhoudelijke dag. Ook de maaltijden waren zeer goed. Iedereen waardeerden enorm het Vega diner!

ABN | 2023
De ervaring om 2 nachten te verblijven tijdens een zakelijke meerdaagse heeft bijgedragen aan het doel van deze heisessie, er was meer rust en ruimte om tot de kern te komen. Ook met onze neus midden in de natuur was fijn!


Daarbij was er een fijne sfeer, het eten heerlijk en de samenwerking & meedenken in aanloop naar de meerdaagse heel prettig. Mijn collega’s hebben zich niet alleen mentaal gevoed gevoeld maar ook lichamelijk gezond gevoeld, goed verzorgd!
Gerimedica
Het team heeft echt een mooie tweedaagse achter de rug en wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en van de omgeving en het gezonde eten dat de kok met veel passie voor ons heeft bereid. Wij hebben niets te klagen gehad en zouden zo weer bij jullie een tijdje willen doorbrengen.


nogmaals dank voor de goede zorgen.

Marechaussee| 2023

Wat Zwier zo bijzonder maakt

't Haventje

Wij geloven dat verandering van omgeving bijdraagt aan nieuwe inzichten. Daarom nodigen we je uit gebruik te maken van ons buitenterrein. Het Haventje is een fijne plek om aan het water te zitten of erin te duiken.

De Vuurplaats

Goede gesprekken ontstaan bij het vuur. Hier kunnen jullie in de avond eten, de dag laten indalen en in het vuur turen. Doe wat op dat moment goed voelt.

De Vinkeveense Plassen

Zwier ligt aan de Vinkeveense Plassen met oneindig veel mogelijkheden. Weidse blikken, kabbelende golven, de wind door je haren. Even er uit om daarna met full focus weer de inhoud in te duiken.