deze plek geeft ruimte 

Zwier is meer dan een ‘gewone vergaderlocatie’. Er zijn veel mogelijkheden binnen en buiten. Ontdek Zwier hier en voel je vrij om gebruik te maken van het buitenterrein, de natuur in de omgeving én het water om ons heen.

Dit is onze creatieve binnenlocatie voor een meeting, brainstorm, training of yogales. Twee verdiepingen voor jullie zelf, van alle gemakken voorzien, met uitzicht op de wolken.

de Huiskamer

Jouw meeting in huiselijke sfeer. Één grote ruimte die flexibel in te richten is met knusse hoekjes of helemaal leeg voor een borrel tot 80 personen. Met een haard, bar, open keuken en een terras aan het water.

Vergaderloft Boven Boten

Onze gloednieuwe locatie met....uitzicht!
Hier halen we buiten naar binnen door een 8 meter glazen pui met uitzicht op de Plassen. De wolken en bootjes varen voorbij... Het uitzicht op het weidse water met eilandjes doet jouw energie weer stromen. Deze plek nodigt uit om groots te dromen, te verbinden en te werken.
Een vrijer gevoel ga je niet vinden. 

overnachten

Blijf één of meer nachten met jouw team bij Zwier slapen in onze luxe Zwiertenten (12) of Havenhuisjes (9). Zo kun je het samen zijn verlengen voor echte verbinding.


wij denken heel graag mee

Onze ervaring is dat wij met de plek en de mogelijkheden die we hebben bij Zwier, écht bij kunnen dragen aan de doelen die jouw team heeft. We hebben veel ervaring met out-of-the-box toevoegingen aan zakelijke programma's die bijdragen aan meer effectiviteit, ontspanning en verbinding. Niet voor niets komen teams regelmatig terug naar Zwier. Vianne weet alle ins en outs van de mogelijkheden bij Zwier.

't haventje

Wij geloven dat verandering van omgeving bijdraagt aan nieuwe inzichten. Daarom nodigen we je uit gebruik te maken van ons buitenterrein. Het Haventje is een fijne plek om aan het water te zitten of erin te duiken. Aan jou de keuze.


de vuurplaats

Goede gesprekken ontstaan bij het vuur. Hier kunnen jullie in de avond eten, de dag laten indalen, samen een biertje drinken en in het vuur turen. Doe wat op dat moment goed voelt.


de vloot

Op het water zijn, verstilt en geeft een ruime blik. Daarom zien we jullie graag het water op gaan. Er is van alles mogelijk: zeilen, varen in een sloep, kanoën, suppen. Kies wat bij jullie past.


de Vinkeveense Plassen

Zwier ligt aan de Vinkeveense Plassen met oneindig veel mogelijkheden. Weidse blikken, kabbelende golven, de wind door je haren. Even er uit om daarna met full focus weer de inhoud in te duiken. We love it!


wat andere teams vonden

Wat me het meest is bijgebleven, is het oog voor detail, de goede verzorging, meedenkend en vriendelijkheid door en van het personeel. De locatie zelf uiteraard ook. Dat was de belangrijkste reden om mijn retreat juist bij Zwier te organiseren.

Fleur van Hille | Cosmicflow
De ervaring om 2 nachten te verblijven tijdens een zakelijke meerdaagse heeft bijgedragen aan het doel van deze heisessie, er was meer rust en ruimte om tot de kern te komen. Ook met onze neus midden in de natuur was fijn!


Daarbij was er een fijne sfeer, het eten heerlijk en de samenwerking & meedenken in aanloop naar de meerdaagse heel prettig. Mijn collega’s hebben zich niet alleen mentaal gevoed gevoeld maar ook lichamelijk gezond gevoeld, goed verzorgd!
Gerimedica
 “Zwier was de perfecte locatie voor onze teamdag, vlakbij Amsterdam maar toch midden in de natuur. De lichte omgeving, een gastvrij ontvangst en de heerlijke catering droeg bij aan een inspirerende dag.”
Innovation Team | Rituals
Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.
Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Of met jouw geliefden kan komen logeren?