Missie

“De plek delen om energie op te doen, om te ontspannen, om rust te vinden middenin de hectiek van alledag. Dat was het beginpunt.”

Zwier bestaat sinds 2017 en is gebouwd (letterlijk en figuurlijk) op het familiebedrijf. De eerste en tweede generatie hebben deze bijzondere plek omgebouwd van een boerderij naar een jachthaven en camping. Eerst met Jan en Riet Griffioen aan het roer, vanaf de jaren '90 door Cock en Marjo Griffioen (zie foto). Altijd met hart en ziel, met veel passie voor de plek en haar bezoekers.
Vanuit die stevige fundering is Zwier ontstaan, uit de droom van Esther Griffioen, Mariska Griffioen (foto) en Yordi de Bruin (foto). Voor Esther (eigenaresse 3de generatie) met de grootste wens dat de plek van Zwier bijdraagt aan het groen in de Randstad én openbaar toegankelijk blijft voor gasten. Als toegangspoort naar de mooie Vinkeveense Plassen. Voor Mariska (ook eigenaresse 3de generatie) en Yordi (ondernemer in hart en nieren) is Zwier op dit moment hun levenswerk. Met de plek als basis, bouwen zij met een waanzinnig team aan deze Thuishaven. Een plek waar de gasten van Zwier kunnen opladen en zichzelf kunnen zijn. Een plek die bijdraagt aan het ripple-effect van bewustzijn. Een plek van groei. Groei van al het groen, groei van mooie mensen en groei van een bijzondere organisatie.

Oooh wat zijn we blij met ons team. Wij geloven dat Team Zwier, Zwier maakt. Dit krijgen we zo vaak te horen van onze gasten. Onze manier van samenwerken is anders dan in de meeste bedrijven; we werken op basis van zelforganisatie wat betekent dat het Team verantwoordelijk is voor de producten en Team Stuur (ons bestuur) de eindverantwoordelijkheid heeft. We leren en experimenteren veel, waarbij vallen en weer opstaan steeds meer een routine wordt. En dat is fijn!

We willen je graag voorstellen aan deze leuke Zwiermakers. Kijk je mee?

Jelle

Team Techniek

Maartje Zwiermaker

Team F&B & Werkgeluk

Team Techniek

Team F&B

Zwiermaker Merlijn

Merlijn

Team Varen & Hosting

Team Haven & Techniek 

Team Hosting & Logeren 

Team Zakelijk & Hosting

Eddy

Team F&B

Team Techniek

Team F&B

Team Hosting

Eefje Zwiermaker

Eefje

Team Stuur Operaties

Team Stuur Finance

Richelle Zwiermaker

Team Marketing & Communicatie

Zwiermaker

Team Logeren & Hosting

Team Plezier

Lucky

Team Plezier

Ivo

Team Marketing & Communicatie

Team Marketing & Communicatie

eigenaresse

Mariska

eigenaresse & Team Stuur Team & Governance

Yordi Zwiermaker

Yordi 

Mede - oprichter & Team Stuur Visie & Strategie

vorige eigenaren & ouders Esther en Mariska & Team Groen

Melissa

Team Hosting

Team Hosting

Jaimy

Team Hosting

Team Groen