ontmoet je échte zelf

avondreis op weg naar jouw kern 

wie ben ik en waarom ben ik hier?

Wat is mijn bedoeling? Waarom ben ik hier? Is dit het?

Levensvragen die zo fijn zijn om te kunnen beantwoorden, zeker als je voelt dat er meer is voor jou. En hoewel het je misschien al langere tijd bezig houdt, met erover nadenken kom je niet tot een antwoord. Ook al heb je wel eens gemediteerd of langere tijd de stilte opgezocht, de antwoorden komen niet.

En dat klopt ook; Het antwoord komt ook niet door te denken of in stilte te wachten.

een betekenisvol leven

Wij geloven dat je al compleet bent. Dat je alles al in huis hebt om een betekenisvol leven te leiden. En met alles bedoelen we ook alles; het mooie, de kracht én het lelijke, je zwaktes. Karaktereigenschappen die je verzamelt hebt in dit leven en jou hier, op dit punt gebracht hebben. Door het licht hierop te laten schijnen, het serieus aan te kijken en er ruimte aan te geven, komen de inzichten; wat je jezelf hebt aangeleerd en hebt verteld, wat je nog wil leren en ontdekken, wat jouw saboteur is en belemmerende overtuigingen zijn. En wat je hart je wil vertellen. Dan kan jouw betekenisvolle leven echt starten.

yes, dit wil ik

Demian Burgenik

Heel zeldzaam zijn die mensen die dwars door je heen kijken. Langs alle kritische stemmen en ego's zien ze jou staan; de werkelijke, volle en complete jij. Demian is zo iemand. Waar hij het vandaan haalt weet hij zelf ook niet, waarschijnlijk een oude, wijze ziel. Deze Argentijn laat met behulp van zijn jarenlange coach- en trainer-ervaring met systemisch werk en opstellingen, jou ervaren waar jij staat. En dat geeft instant ruimte voor transformatie.

Yordi de Bruin

Net als Demian is Yordi enkele jaren zelf ook op reis naar zijn échte zelf. De rasechte impact-ondernemer leerde tijdens leergangen, spiritualiteit, trainingen, coaching en de harde lessen van het ondernemerschap zijn eigen patronen en persoonlijkheden kennen. Zijn grootste verlangen om bij zijn gevoel en emoties te komen werd ontsloten toen hij in aanraking kwam met ademwerk. Yordi heeft de gave om je leven te lezen en dan erkenning en ruimte te geven aan vastgezette herinneringen en emoties. Zo kom je vrij van de oude belemmeringen en ervaar je wie je echt bent.

bloei in avondreis | ontmoet je échte zelf

Je bent eraan toe om op reis te gaan, naar jouw kern, je échte zelf.

Deze avond nemen Demian & Yordi je mee op reis en met deze reis stap je van jouw trein af en gaat stilstaan. Je ervaart welke invloed jouw verleden heeft op jouw persoonlijkheden. Je ziet dat je een plek hebt in het grotere geheel. Je haalt inzichten op over jezelf, door te kijken, te voelen en ervaren. Je transformeert. Je gaat op reis naar je échte zelf.

Je ervaart dat je al een rugzak op hebt, het zit al vol, maar met wat?
Met deze rugzak start deze avond jouw reis. En met die reis gaat jou échte leven hier beginnen.

De start is gemaakt om jouw nieuwe beweging aan jouw leven vorm te gaan geven.

Dan vind je jouw bedoeling in het leven en gaat leven vanuit je gevoel. Je weet wat voor jou bedoeld is en kan daar naar handelen. Je leven gaat stromen.

ontmoet je échte zelf

deze avond start jouw reis

Wat men over Demian & Yordi zeiden

Jonneke de Zeeuw
Demian is sharp as a knife in his observations, has a creative mind and thinks out of the box which is really inspiring!

Maartje van Bree

Yordi nodigt je uit om het goud buiten je comfortzone te ontdekken. Ik ervaar hem gegrond, open, aanwezig en nieuwsgierig, wat mij een veilig gevoel geeft en het makkelijk maakt emoties te voelen en doorleven.

Rutger de Rijk

Demian has been a great mentor for me in getting my direction clear and stepping up my leadership skills. I have learned a lot from him. His Style is direct, humanistic and disarming

Vianne Snoeren
Yordi schept rust en veiligheid, hij is helder en doortastend in zijn vragen en observaties. Hiermee weet hij de juiste snaar te raken en precies in mij naar boven te krijgen wat aandacht vraagt. Hij stond als een krachtig maar liefdevol baken aan mijn zijde terwijl ik mijn groei doormaakte.

details

Data

  • Ma. 15 apr (VOL!)
  • Wo. 8 mei (VOL!)
  • Do. 13 jun (VOL!)
  • Ma. 2 sept
  • Di. 1 okt
  • Di. 5 nov
  • Di. 19 nov


Aanvang: 18:00 uur met Soep/Salade/BroodStart Programma: 18:30Einde programma: 22:30Locatie: Zwier, de vrijhaven van de stad
Standaard tarief: €136,-

Bloei tarief:  €86,-  + 2 referenties*

+ €17,5 voor het diner


* Er zijn zoveel mensen die op het randje zitten van een betekenisvoller leven, maar hebben een blikopener als deze nog niet gevonden. Het is onze missie om ze allemaal het zetje in de richting te geven. Heb jij deze avond als succesvol en transformerend ervaren, dan stel je ons aan twee relaties voor die je deze persoonlijke bloei ook gunt.

Dit krijg je er allemaal bij

Jouw plek in jouw familiesysteem

Door middel van een opstelling onder leiding van Demian, zie je jouw plek in jouw familiesysteem. Met deze inzichten begrijp je nog beter welke persoonlijkheden je mee draagt en hoe je naar jouw leven en relaties kijkt.

Voedende maaltijden

Voedzame, biologisch en vegetarische maaltijden worden door de chefs van Zwier voor jou bereid, zodat je voldoende ruimte en energie hebt om goed voor jezelf te zorgen.

Jouw diepste intentie

Onder leiding van Yordi stap je in een aantal ademsessies die je dichterbij je diepere verlangens brengen. Je kunt voelen wat dit met je doet en door een reeks intense ademreizen ga je in je kracht staan.

Loft

Warme transformatieplek

Bij Zwier voel je je thuis en toch op warme en zachte manier gestimuleerd om in beweging te komen. Je verblijft in de prachtige BovenBoten Loft met uitzicht om van te smullen dat uitnodigt om lekker veel naar buiten te gaan.

De natuur om je heen

De BovenBoten Loft kijkt uit over de haven van de Vinkeveense Plassen; jouw speeltuin om even te verbinden en reflecteren met de natuur. In het programma is voldoende ruimte om er samen én alleen in te stappen.

ontmoet je échte zelf

avondreis op weg naar jouw kern