Business Retreat

Herken je binnen jouw team de behoefte aan vernieuwing? Ervaren jullie uitdagingen in de communicatie en samenwerking? Neemt de stress het over van het werkplezier? Lijken jullie het contact met elkaar soms te verliezen?


Dan is ons 2-daags Business Retreat de unieke kans om op te laden, te verbinden en samen te groeien, te midden van de prachtige Nederlandse natuur aan de Vinkeveense Plassen.

neem contact op

Business Retreat 

Herken je binnen jouw team de behoefte aan vernieuwing? Ervaren jullie uitdagingen in de communicatie en samenwerking? Neemt de stress het over van het werkplezier? Lijken jullie het contact met elkaar soms te verliezen?


Dan is ons 2-daags Business Retreat de unieke kans om op te laden, te verbinden en samen te groeien, te midden van de prachtige Nederlandse natuur aan de Vinkeveense Plassen.

neem contact op

Programma*

Dag 1

Check in & Intentie
Wat speelt er en met welke intentie ga je deze dagen in?
Dit opent de weg naar betere communicatie en begrip. 


Uitwaaien op de Plas

Geniet van de frisse herfstlucht terwijl jullie samen varen op de Vinkeveense Plassen.

Een kans om los te laten en te ontspannen.


Campfire Stories

Deel verhalen en inspiratie rond het kampvuur.

Luister naar elkaars ervaringen en ontdek nieuwe inzichten.


 Dag 2

Adem- & Yogasessie met Ijsbad

Leer technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen.

Durf de uitdaging van het ijsbad aan te gaan voor een onvergetelijke teamervaring.


Herfst Stilte Wandeling

Laat de rust van de natuur jullie leiden. Een inspirerende omgeving om te reflecteren en nieuwe perspectieven te vinden.


Check-out

Wat laat je los en wat neem je mee. Reflecteer op wat jullie hebben geleerd en hoe jullie dit kunnen toepassen in de werkcontext. 


Het Business Retreat boek je specifiek voor jouw team (het is dus geen retreat waarbij meerdere bedrijven samenkomen) en vindt plaats op ons terrein. Neem contact met ons op om jullie plek te reserveren en samen het programma concreet te maken.


*Bovenstaand programma is geen twee dagen vullend programma. Er is ruimte voor jullie eigen invulling en vraagstukken. Wil je inhoudelijk meer de diepte in dan faciliteren we dit ook met onze eigen Zwierpartners.

Havenhuisje_zwier_2023

Overnachten

Tijdens het Business Retreat verblijf je in één van onze circulaire Havenhuisjes of Havenkamers met eigen luxe badkamer, voor maximaal 2 personen. En wordt uitgerust wakker met uitzicht over de Haven of zwemvijver. 

De maaltijden 

Bij Zwier geloven we in koken met aandacht én hebben we de droom om steeds beter met de natuur samen te leven. We bereiden verse biologische, met name plantaardige maaltijden. De ingrediënten komen van lokale toeleveranciers, veel van het seizoen en waar het kan, lekker uit onze eigen moestuin. De Zwierkoks verzorgen het ontbijt, lunch, borrel en diner!

Jullie verblijven op één van deze locaties

Werfplaats

* De Werfplaats bevindt zich daadwerkelijk op een botenwerf

* Eigen ontvangstruimte met eigen eetkamer en kleedruimte

* Diverse opstellingen mogelijk incl. yoga opstelling

* Geschikt voor max. 70 personen

Ontwikkelloft BovenBoten

* Panoramisch uitzicht over de Plas

* Grote woonkeuken en eigen terras

* Open ruimte met zithoek waarin diverse opstellingen mogelijk zijn

* Geschikt voor max. 16 personen


Drijvende Kracht

* Vergaderen op het water

* Eigen tuin en boot aan de steiger 

* Keukentje met koelkast en luxe

  koffiemachine 

* Geschikt voor max. 8 personen

Waarom nu boeken?

Beperkte beschikbaarheid

Voor het Business Retreat hebben beperkte beschikbaarheid, dus wacht niet te lang om jouw plek te reserveren.

Waarde voor je organisatie 

Dit Business Retreat haalt je niet alleen uit je dagelijkse ritme, maar het is ook een investering in het welzijn en de effectiviteit van jouw team.


Boek nu jullie plek en maak samen met ons een tijd van transformatie en groei door voor jouw organisatie.

Contact


Andere teams bij Zwier

De vrije ruimte en we voelde ons echt ontzorgt. Het concept klopt tot in de puntjes. Zwier draagt bij aan Bewust Zijn. Van de kleine teksten die op de vaarkaart te lezen zijn, tot de introductie aan het begin van de inhoudelijke dag. Ook de maaltijden waren zeer goed. Iedereen waardeerden enorm het Vega diner!

ABN | 2023
De ervaring om 2 nachten te verblijven tijdens een zakelijke meerdaagse heeft bijgedragen aan het doel van deze heisessie, er was meer rust en ruimte om tot de kern te komen. Ook met onze neus midden in de natuur was fijn!


Daarbij was er een fijne sfeer, het eten heerlijk en de samenwerking & meedenken in aanloop naar de meerdaagse heel prettig. Mijn collega’s hebben zich niet alleen mentaal gevoed gevoeld maar ook lichamelijk gezond gevoeld, goed verzorgd!
Gerimedica
Het team heeft echt een mooie tweedaagse achter de rug en wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en van de omgeving en het gezonde eten dat de kok met veel passie voor ons heeft bereid. Wij hebben niets te klagen gehad en zouden zo weer bij jullie een tijdje willen doorbrengen.


nogmaals dank voor de goede zorgen.

Marechaussee| 2023

wees welkom

Bij Zwier gaan werken en opladen heel goed samen. Wij geloven en ervaren zelf dat we creatiever en effectiever zijn als we ook kunnen ontspannen in ons werk. Doen wat goed voelt, dat kan bij Zwier.adres

Winkeldijk 20A

3645AP Vinkeveen

offerte

Weet je al dat je met jouw team naar Zwier wilt komen? Vraag direct een offerte aan.