Bloeien op zondag: 1-daagse

In één dag terug bij je échte ik.

Yes! Daar is dan ein-de-lijk ons eendaagse retreat.
Ook zo'n behoefte om in een korte tijd op te laden? Even los van al je afspraken en intunen met jezelf? Zonder vrij te nemen van je werk of gelijk een paar dagen weg te zijn?

Maandelijks organiseren wij op zondag de Bloeidag, een dag om jou weer te laten bloeien! Wij gaan ervoor zorgen dat jij weer vol energie naar huis gaat.

Het enige wat jij hoeft te doen is op te dagen met je eigen mooie ik! ;)

Programma & data 2023

PROGRAMMA 2023
10.00 - 10.30 uur Ontvangst & kennismaking met Zwier
10.30 - 12.00 uur Slow Yoga Flow
12.30 - 13.30 uur (H)eerlijke voedzame no-waste lunch
13.30 - 15.30 uur Lummeltijd
15.30 - 16.30 uur Meditatie & Yin Yoga
16.45-18.15 uur ademsessie (optioneel voor meerprijs)

DATA 2023
Zondag 17 december  (VOL)

Aantal plekken per Bloeidag: 16

Programma & data 2024

10.00 - 10.30 uur Ontvangst & kennismaking met Zwier
10.30 - 12.00 uur Slow Yoga Flow
12.30 - 13.30 uur (H)eerlijke voedzame no-waste lunch
13.30 - 15.30 uur Lummeltijd
15.30 - 16.30 uur Verbonden ademsessie

Zondag 3 maart 2024
Zondag 7 april 2024
Zondag 5 mei 2024
Zondag 2 juni 2024
Zondag 7 juli 2024
Zondag 4 augustus 2024
Zondag 1 september 2024

Aantal deelnemers: 16

Yoga Meditatie

Slow Flow Yoga

Flow Yoga is een rustige bewegende vorm van yoga. Het helpt je om je aandacht naar binnen te brengen en in verbinding te komen met jezelf en je lichaam.
Zo kan je ervaren hoe je je voelt in het moment, hoe je in je vel zit, wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen.  

Deze vorm van yoga is een langzame, bewegende vorm van meditatie. De ademhaling wordt verbonden met rustige, constante bewegingen. Je maakt contact en verbinding met het fysieke lichaam, emoties en gedachten. Dit zorgt voor balans, verzachting en innerlijke rust.


Ervaring met yoga is niet nodig.

Voedende lunch

De Zwierkoks koken met liefde en aandacht... en dat proef je. Ze kokkerellen met biologische, lokale producten en toveren een lekkere lunch uit de keuken. 

Het enige wat jij hoeft te doen is smikkelen ;)

Het water op

Buiten zijn doet altijd goed. In de lummeltijd hebben we een aantal elektrische rustvalkjes gereserveerd waarmee jullie gezamenlijk de Vinkeveense Plassen kunnen verkennen.

Liever aan de wandel? Een wandeling over het dijkje is altijd een goed idee! Of sla af naar de prachtig verlaten Botshol, een laagveengebied met veenplassen, smalle slootjes, rietland en moerasbos. 

Kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom tijdens de lummeltijd vandaag volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Afkoelen? Plons het water in voor nieuwe energie! 

Meditatie & Yinyoga

vanaf 2024 komt deze sessie te vervallen

Wat is er fijner dan de dag lekker met de focus naar binnen te eindigen? We gaan nog meer vertragen en naar binnen door een yin yogales waarbij, door de houdingen een aantal minuten vast te houden, je spieren helemaal ontspannen en je in diepere lagen van je bindweefsel kan werken om opgeslagen spanning los te laten. We zullen eindigen met een meditatie en visualisatie om verstilling te vinden en mooie inzichten over wie jij bent en wat je nodig hebt in het leven om jou pad verder te volgen.

Verbonden Ademsessie

- optioneel -
vanaf 2024 inclusief in het programma

Met deze ademtechniek richten we ons erop om meer in contact te komen met je lijf. Een boost voor je energie en je immuunsysteem, een verbetering van de doorbloeding én stofwisseling. Deelnemers ervaren na de sessie vaak meer rust en ontspanning en staan dichterbij hun diepere verlangens.Een ademsessie kan ook effectief zijn bij vermindering van stress gerelateerde klachten. Kortom een verademing voor lichaam en geest!

Deze sessie voeg je toe bij de aankoop van een kaartje.

Wat deelnemers vonden:

"Even gewoon ‘zijn’. Helemaal uit de doe-modus en terugkomen bij jezelf. Wat een heerlijke dag was dit, met super lieve en toegewijde begeleiding van Stephanie! Ik kan het iedereen aanbevelen en kom zeker terug voor meer Zwier!"

Lonneke

"De Bloeidag bij Zwier heeft mij weer helemaal naar het hier en nu gebracht. Alle sessies hebben op een andere manier bijgedragen aan het weer meer in verbinding komen met mezelf. Wat een heerlijke plek om tot jezelf te komen met de natuur, het water, de programma onderdelen en de lummeltijd"

Yvonne

"Wat een cadeau voor jezelf! Een heerlijke dag in de natuur, met fantastisch eten, mooie sessies, veel inspiratie en ook genoeg ruimte om lekker te lummelen"

Nicole

Prijs 2024

Bloeidag
1 persoon

€135,- 

Bloeidag

2 personen

€125,-

€250,- per duo

Sloep huren Vinkeveense Plassen

Meer Zwier

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Super lekker een mini-vakantie op het water..