Bloeien op zondag: 1-daagse

In één dag terug bij je échte ik.

Yes! Ons eendaagse proeverij Zwieren!
Ook zo'n behoefte om in een korte tijd op te laden? Even los van al je afspraken en intunen met jezelf? Zonder vrij te nemen van je werk of gelijk een paar dagen weg te zijn?

Maandelijks organiseren wij op zondag de Bloeidag, een dag om jou weer te laten bloeien! Wij gaan ervoor zorgen dat jij weer vol energie naar huis gaat met alle elementen van Zwier.

Het enige wat jij hoeft te doen is op te dagen met je eigen mooie ik! ;)

Programma & data

10.00 - 10.30 uur Ontvangst & kennismaking met Zwier
10.30 - 12.00 uur Slow Yoga Flow
12.30 - 13.30 uur (H)eerlijke voedzame no-waste lunch
13.30 - 15.30 uur Lummeltijd (tijd om te varen of gebruik te maken van hottub en sauna)
15.30 - 16.30 uur Verbonden ademsessie

Zondag 2 juni 2024
Zondag 7 juli 2024
Zondag 4 augustus 2024
Zondag 1 september 2024
Zondag 6 oktober 2024
Zondag 10 november 2024
Zondag 8 december 2024

Max. aantal deelnemers: 16

Yoga Meditatie

Slow Flow Yoga

Flow Yoga is een rustige bewegende vorm van yoga. Het helpt je om je aandacht naar binnen te brengen en in verbinding te komen met jezelf en je lichaam.
Zo kan je ervaren hoe je je voelt in het moment, hoe je in je vel zit, wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen.  

Deze vorm van yoga is een langzame, bewegende vorm van meditatie. De ademhaling wordt verbonden met rustige, constante bewegingen. Je maakt contact en verbinding met het fysieke lichaam, emoties en gedachten. Dit zorgt voor balans, verzachting en innerlijke rust.


Ervaring met yoga is niet nodig.

Voedende lunch

De Zwierkoks koken met liefde en aandacht en verspillen zo min mogelijk. We bereiden verse biologische, met name plantaardige maaltijden. De ingrediënten komen van lokale toeleveranciers, veel van het seizoen en waar het kan, lekker uit onze eigen moestuin. En ook belangrijk, 

Het enige wat jij hoeft te doen is aanschuiven en smikkelen ;)

Het water op

Buiten zijn doet altijd goed. In de lummeltijd hebben we een aantal elektrische rustvalkjes gereserveerd waarmee jullie gezamenlijk de Vinkeveense Plassen kunnen verkennen.

Liever aan de wandel? Een wandeling over het dijkje is altijd een goed idee! Of sla af naar de prachtig verlaten Botshol, een laagveengebied met veenplassen, smalle slootjes, rietland en moerasbos. 

Kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom tijdens de lummeltijd vandaag volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Afkoelen? Plons het water in voor nieuwe energie! 

Verbonden Ademsessie

Met deze ademtechniek richten we ons erop om meer in contact te komen met je lijf. Een boost voor je energie en je immuunsysteem, een verbetering van de doorbloeding én stofwisseling. Deelnemers ervaren na de sessie vaak meer rust en ontspanning en staan dichterbij hun diepere verlangens.Een ademsessie kan ook effectief zijn bij vermindering van stress gerelateerde klachten. Kortom een verademing voor lichaam en geest!

Wat deelnemers vonden:

"Even gewoon ‘zijn’. Helemaal uit de doe-modus en terugkomen bij jezelf. Wat een heerlijke dag was dit, met super lieve en toegewijde begeleiding van Stephanie! Ik kan het iedereen aanbevelen en kom zeker terug voor meer Zwier!"

Lonneke

"De Bloeidag bij Zwier heeft mij weer helemaal naar het hier en nu gebracht. Alle sessies hebben op een andere manier bijgedragen aan het weer meer in verbinding komen met mezelf. Wat een heerlijke plek om tot jezelf te komen met de natuur, het water, de programma onderdelen en de lummeltijd"

Yvonne

"Wat een cadeau voor jezelf! Een heerlijke dag in de natuur, met fantastisch eten, mooie sessies, veel inspiratie en ook genoeg ruimte om lekker te lummelen"

Nicole

Prijs 2024

Bloeidag
1 persoon

€135,- 

Bloeidag

2 personen

€125,-

€250,- per duo

Weekend Zwieren

Ga je toch liever direct voor een Weekend Zwieren van vrijdag t/m zondag waarbij alles voor je wordt geregeld en jij helemaal tot rust kan komen?