Ankeren met Jezelf | Ademcirkel

Duik dieper met ademwerk en vind balans in een hectische wereld

Behoud innerlijke vrijheid en balans

Voel je jezelf soms vastzitten in de drukte van het moderne leven? Ben je op zoek naar meer innerlijke rust en helderheid, maar vind je het lastig om los te komen van de dagelijkse stress en verwachtingen?


Onze gedachten en overtuigingen houden ons gevangen in illusies, waardoor we vaak het contact met ons ware zelf verliezen. Het dagelijkse leven kan een uitdaging zijn, met stress, verwachtingen en sociale druk die ons afleiden van onze innerlijke stem en behoeften.

6-wekelijkse Ademcirkel bij Zwier

Via de kracht van ademwerk kunnen we diepere lagen van ons bewustzijn verkennen en contact maken met ons innerlijke weten. Door bewust te ademen, kunnen we voorbij het ego en de externe verwachtingen gaan, en echt luisteren naar wat ons lichaam en ziel nodig hebben. Dit opent de deur naar innerlijke vrijheid, groei en bloei.  • Verbonden ademsessies met begeleiding en ruimte voor intenties
  • Persoonlijke coaching tussen sessies door
  • Persoonlijke audio voor dagelijkse ademsessies thuis
  • Kleine groepssessies voor een veilige en ondersteunende omgeving

Yordi de Bruin

Als ademcoach geloof ik in de transformatiekracht van ademwerk. Mijn eigen reis heeft me geleerd dat door de moeilijke stukken van onszelf aan te gaan, we onszelf kunnen bevrijden van belemmerende overtuigingen en de illusies van het westerse leven; zodat we voluit kunnen leven. Ik nodig je uit om samen deze reis te maken naar innerlijke vrijheid en balans.

Details | 6-wekelijkse Ademcirkel 

Er zijn twee soorten strippenkaarten om mee te doen aan de Ademcirkel; met 4 of met 8 cirkels. De Ademcirkels vinden om de 6 weken op zondagavond plaats en je kunt je aanmelden voor de cirkels die je kunt. Je bent natuurlijk ook wel eens met vakantie, een weekendje weg of een keer niet in de stemming.


Beschikbare data 2024:

* zaterdagmiddag 8 juni 2024 (uitzondering op zaterdagmiddag!)

* zondagavond 21 juli 2024

* zondagavond 1 sept 2024

* zondagavond 13 oktober 2024

* zondagavond 24 november 2024

* zondagavond 5 januari 2025


Aanvang met licht diner: 17:30 uur

Einde avond: 21:30 uur

Optioneel: je kunt na de sessie blijven slapen bij Zwier


Locatie: Zwier, de vrijhaven van de stad4 cirkels

8 cirkels


Eerst een enkele keer meedoen?

Stuur Yordi een berichtje

Waarom dit wel iets voor jou is

Als je op zoek bent naar meer balans, innerlijke rust en verbinding met jezelf, biedt de ademcirkel een gestructureerde en ondersteunende omgeving om dit te bereiken. Je bent bekend met deze vorm van ademwerk, omdat je al eerder bij Yordi hebt geademd. 

Wanneer dit niks voor jou is:

Als je niet openstaat voor nieuwe ervaringen of niet bereid bent om moeilijke emoties aan te gaan, is de ademcirkel misschien niet de juiste keuze voor jou. Wanneer je niet eerder bij Yordi hebt geademd, kun je eerst aansluiten bij een inspiratiesessie.