de Haven van Zwier

ligplaats midden in het groen
aan de Vinkeveense Plassen
wat een fijne plek
net buiten Amsterdam
midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
full-service haven met stalling, jachtservice en motoren onderhoud
makkelijk bereikbaar, net buiten Amsterdam en parkeerplaats inbegrepen

Mogelijkheden en prijzen

Prijzen 2023

We bieden zowel zomerstalling als winterstalling voor boten tot 9 meter. Daarnaast hijsen wij ook losse boten en spuiten deze schoon. Als jachthaven zijn we aangesloten bij de branchevereniging Hiswa-Recron. Voor de stalling van boten in onze haven, hanteren we ook de HISWA-voorwaarden. Zie de rode button onderaan deze prijslijst.


Wij doen geen onderhoud, boten poetsen, boten winterklaar maken, masten strijken, masten van de boot naar de opslag brengen, zeilen maken, ed. Voor veel van deze zaken kunt u op ons terrein terecht bij PMP Jachtbouw of Passet.


Zomerstalling

De zomerstalling loopt van april tot en met oktober.

Bij de prijs zit één parkeerkaart inbegrepen (borg € 25,-).

nullWinterstalling

De winterstalling loopt van oktober tot en met april. In de maand oktober gaan de boten de kant op. Ongeacht of je ook zomerstalling bij ons afneemt is het winterstalling tarief inclusief hijsen,

spuiten en wegzetten en weer terugleggen in het water.


null
Extra diensten

Hijsen en afspuiten doen wij op doordeweekse dagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, maar een vooraankondiging kan via haven@zwier.nl. Bij aankomst kan je je melden bij de receptie of iemand aanspreken die op de heftruck rijdt.

null 

Aanmelden wachtlijst ligplaats
Wil je een ligplaats in de haven? Meld je aan voor de wachtlijst.

Onderhoud

Wij doen zelf geen onderhoud en service aan boten van onze havengasten, maar hebben op het terrein wel die mogelijkheid bij PMP Jachtbouw en Rob Passet Motoren.

Bijzondere omgeving

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Wij vertellen je graag meer over de geschiedenis en natuur van dit gebied dat ons zo dierbaar is

Meer Zwier

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen als je niet zelf een boot hebt? Vinden wij óók heel leuk!