de Haven van Zwier

ligplaats midden in het groen
aan de Vinkeveense Plassen
wat een fijne plek
net buiten Amsterdam
midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
full-service haven met stalling, jachtservice en motoren onderhoud
makkelijk bereikbaar, net buiten Amsterdam en parkeerplaats inbegrepen

mogelijkheden en prijzen

Zomer- en winterstalling 2022
We bieden zowel zomerstalling als winterstalling voor boten tot 9 meter.


Zomerstalling 2022
De zomerstalling loopt van 1 april t/m 1 oktober. Voor de zomerstalling rekenen we voor boten vanaf 8 m2 € 50,- p/m2. Voor kleinere boten een vaste prijs van € 395,-. Bij de prijs zit een parkeerkaart inbegrepen (borg a € 25,-). Los hijsen is v.a. € 50,- per keer.


Winterstalling 2022
Mocht je ook winterstalling willen dan kan dat natuurlijk ook. Winterstalling loopt van 1 oktober t/m 1 april. Je kunt kiezen voor in het water, dan zijn de kosten € 19,-/m2 of buiten het water op de kant met een prijs van € 32,-/m2. In de loods betaal je € 55,- p/m2. In de maand oktober gaan de boten de kant op. In april leggen we de boten weer in het water. De winterstalling is inclusief eruit hijsen, schoonspuiten en terug in het water hijsen.


Op de wal in onze loods
We kiezen voor een andere manier van winterstalling in de loods. Waarbij we vanaf 2022 zoveel mogelijk stapelbare boten in de loods gaan stallen. Dit betekent dat boten tot 6,5 meter lang en 2,4 meter breed zonder kiel en niet van staal voorrang krijgen.

 

Extra kosten

Voor havengasten die in het bezit zijn van een kajuitboot en niet woonachtig zijn in de gemeente De Ronde Venen moeten wij toeristenbelasting afdragen. Dit bedraagt € 45,- per jaar. De prijs is incl. parkeerkaart en milieuheffing. Als laatste wordt jaarlijks € 47,50,- servicekosten in rekening gebracht.


Als jachthaven zijn we aangesloten bij de branche vereniging Hiswa-Recron.

Voor de stalling van boten in onze haven, hanteren we ook de HISWA voorwaarden.

Aanmelden wachtlijst ligplaats
Wil je een ligplaats in de haven? Meld je aan voor de wachtlijst.

onderhoud

Wij doen zelf geen onderhoud en service aan boten van onze havengasten, maar hebben op het terrein wel die mogelijkheid bij PMP Jachtbouw en Rob Passet Motoren.

bijzondere omgeving

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Wij vertellen je graag meer over de geschiedenis en natuur van dit gebied dat ons zo dierbaar is

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen als je niet zelf een boot hebt? Vinden wij óók heel leuk!