de Haven van Zwier

ligplaats midden in het groen
aan de Vinkeveense Plassen
wat een fijne plek
net buiten Amsterdam
midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
full-service haven met stalling, jachtservice en motoren onderhoud
makkelijk bereikbaar, net buiten Amsterdam en parkeerplaats inbegrepen

Mogelijkheden en prijzen

Prijzen 2024


null

We bieden zowel zomerstalling als winterstalling voor boten tot 9 meter.


Let op! Kostenloze opzegging van de winterstalling 24/25 kan tot uiterlijk 1 juli 2024 per e-mail. Kostenloze opzegging van de zomerstalling kon tot uiterlijk 31 december 2023 per e-mail. Voor de huidige regeling zie de HISWA-voorwaarden hieronder. 


Ongeveer begin april wordt gestart met het te water laten van boten. Wij streven er naar alle boten begin mei in het water te hebben. De winterstalling start ongeveer begin oktober. Wij streven er naar alle boten halverwege november op hun plek te hebben. Als jachthaven zijn we aangesloten bij de branchevereniging Hiswa-Recron. Voor de stalling van boten in onze haven, hanteren we ook de HISWA-voorwaarden. Zie de rode button onderaan deze prijslijst.


 Naast zomer en winterstalling hijsen wij ook losse boten en spuiten deze schoon. Hijsen en afspuiten doen wij op doordeweekse dagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, maar een vooraankondiging kan via haven@zwier.nl. Bij aankomst kan je je melden bij de receptie of iemand aanspreken die op de heftruck rijdt.


Wij doen wij niet:
onderhoud aan boten, poetsen van boten, boten winterklaar maken, masten strijken,

masten van de boot naar de opslag brengen, zeilen maken, trailers stallen, boten op de wal stallen in de zomer. Voor veel van deze zaken kunt u op ons terrein terecht bij PMP Jachtbouw of Passet.

Aanmelden wachtlijst ligplaats
Wil je een ligplaats in de haven? Meld je aan voor de wachtlijst.

Onderhoud

Wij doen zelf geen onderhoud en service aan boten van onze havengasten, maar hebben op het terrein wel die mogelijkheid bij PMP Jachtbouw en Rob Passet Motoren.

Bijzondere omgeving

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Wij vertellen je graag meer over de geschiedenis en natuur van dit gebied dat ons zo dierbaar is

Meer Zwier

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen als je niet zelf een boot hebt? Vinden wij óók heel leuk!