een portie liefde

eten en drinken bij Zwier

Bij Zwier geloven we in de kracht van ontspanning. En dat vind je ook terug in onze eetbeleving. Eten is iets dat je samen doet. Aan tafel, in alle rust. Wij verwennen je met “echt” eten met liefde en aandacht bereid. Dat proef je en dat zie je!

Vianne

wij denken heel graag mee

De pauze momenten in een intensieve dag zijn bij uitstek momenten van verbinding. Met het risico dat iedereen wegduikt in zijn of haar telefoon, of de vaste groepjes in een team vormen volgens het bekende. Daarom is het eetmoment bij Zwier ook een moment van verrassing en verbinding. Vianne vertelt je er graag meer over.

Huiskamer

de milde keuken

We noemen onze keuken een ‘milde keuken’. Daarmee bedoelen we dat we met onze keuzes mild willen zijn en respect hebben voor de aarde en dat wat ze geeft. Verder bereiden we gerechten die lekker en gezond, dus mild zijn voor jouw lijf. Het is een keuken waar we bewust stilstaan bij wat we inkopen, waar het vandaan komt en wat we serveren, in welk seizoen. Maar bovenal willen we heerlijk vegetarisch eten met je delen, met liefde en aandacht bereidt.

samen eten

Bij Zwier geloven we in de kleine momenten, daar zit de verbinding in. Daarom serveren wij jullie eten het liefste aan lange tafels, waar je het eten deelt. Samen verwonderen over de plantaardige gerechten en genieten van de smaken. Dat is wat eten bij Zwier brengt.

Tiny house
Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Of kom logeren met jouw geliefde. Wij ontvangen jullie graag!