Jouw eigen pad
4-daagse deep dive

Ervaar jij regelmatig onrust? Vind je het lastig om met alledaagse prikkels om te gaan, voor jezelf te blijven staan en regie te nemen over je eigen leven?


In november organiseert psycholoog en coach Irene een 4-daagse waarin jij leert te navigeren naar je fijnste, mooiste leven. Dit retreat brengt veel inzicht in waarom je handelt zoals je doet. 

Je gaat emoties voelen en ervaren; spanning, stress en angst loslaten; leren omgaan met de verhalen en gedachten in je hoofd. Daarbij ga je je triggers herkennen en je reactie erop veranderen. Het wordt een mooie en avontuurlijke reis die je thuis brengt bij jezelf. Je zult steeds vaker en makkelijker voor jezelf en je beste leven kiezen. 

Wil je gelukkig zijn? Het is de directe ervaring die je daar het snelst brengt. Het gaat erom dat je wat om je aandacht vraagt - of het nu leuk is of niet -  aankijkt en vastpakt door het in je lichaam te voelen. Kiezen voor energie, moed, plezier, vertrouwen en kracht. Durf je dit aan, dan kan alles zich in je leven ontvouwen.

Niet wegrennen. Niet omzeilen. Niet verstoppen. 

STAAN!

ja! dit wil ik


Thuiskomen bij jezelf 

Tijdens het programma krijg je tools om dicht bij jezelf te blijven en je ruimte in te nemen. Ongeacht wat of wie zich in jouw leven aandient. Je gaat anders naar het leven en jezelf kijken. Je gaat op weg naar een leven voorbij gedachten, labels, verhalen, oordelen en zelfkritiek. Dat brengt rust, vreugde en vrijheid en zo ontstaat er ruimte voor je echte ik.


We gaan oefenen hoe je je hart openhoudt, zelfs wanneer het leven uitdagend is. Met een open hart kun je altijd vanuit liefde en licht blijven handelen, creëren, verbinden en inspireren.

Over Irene

Irene Herbers is een vakkundig coach, een levenslustig psycholoog, een heldere spiegel en een sympathieke reis- en bondgenoot. Al haar werk gaat over mensen thuis krijgen bij zichzelf en ze werkt altijd in de natuur. Direct gezond en eerlijk omgaan met wat zich afspeelt haalt je uit je hoofd, bij je hart, bij je authenticiteit. Irene daagt je uit om je volste expressie te zijn. 


Dat merk je ook aan haar stijl van coachen. Die is speels, puur en gedreven. En zacht en recht-door-zee tegelijkertijd. Lastige onderwerpen presenteert ze licht en inspirerend. Haar coachings en retreats zijn avontuurlijk, speels, voedend, versterkend en veilig.

Ze ziet je, hoort je, voelt je.

Data: vrijdag 10 t/m maandag 13 november

Aantal deelnemers: min. 6 en maximaal 8 personen

4-daags programma

Dag 1: landen & kennismaken, jouw eigen pad
11.00 - 12.00 Warm welkom
12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 14.00 Oefening uit je hoofd, in je lijf
15.00 - 17.30 Inspiratiesessie 1 
18.00 - 19.30 Diner
19.30 - 20.30 Het belang van gronden en zelf-regulatie
20.30 - 22.00 Ademen met Yordi

Dag 2: de stem in je hoofd
08.30 - 09.00 De dag begroeten aan het water
09.00 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 12.30 Inspiratiesessie 2
12.00 - 13.00 Lunch
15.00 - 17.30 Tools om om te gaan met triggers en zelfbescherming
18.00 - 19.30 Diner
19.30 - 21.00 Sharing circle bij een knisperend vuur

Dag 3: je gevoelsleven
08.30 - 09.00 Oefening/ontspanning (uit je hoofd, in je lijf)
09.00 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 12.30 Inspiratiesessie 3
12.30 - 15.00 lunch en ontspanning
15.00 - 17.30 Tools om gezond en bewust om te gaan met gevoelens en emoties
18.00 - 19.30 Diner
19.30 - 21.00 Vrije tijd

Dag 4: Geïnspireerd en voluit leven
08.30 - 09.00 Uit je hoofd, in je lijf oefening
09.00 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 12.30 Inspiratiesessie 4
12.30 - 15.00 lunch en tas pakken
15.00 - 16.00 afsluiting trainingsprogramma
16.00 - 18.00 Vrije tijd om nog te blijven genieten van deze mooie buitenplek
18.00 - 19.30 Diner

Jullie eigen loft

De groep komt samen in de prachtige BovenBoten Loft in de hoogte met een gigantisch balkon met uitzicht over het water. Hier trek je je gemakkelijk terug om te mijmeren en vindt je de ruimte om alles te laten bezinken.

De huiselijke, warme sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt. De enorme glazen pui van 8m haalt buiten naar binnen...

Ademsessie

Verbinden met jouw lijf en voelen wat er speelt. Deze sessie zorgt voor verbinding. Het brengt je dichterbij je diepste gevoelens en laat je in je kracht staan.

De sessie wordt gegeven door Yordi, mede-oprichter van Zwier en ervaren ademcoach.

Samen met de natuurMet de Vinkeveense Plassen in onze achtertuin is er veel ruimte om de natuur in te gaan. Hier krijgen we los wat vastzit. Je leert gezond om te gaan met emoties, gevoelens en gedachten en de tools en technieken die je tijdens de coaching krijgt aangereikt brengen je thuis, bij jezelf, in je hart. 

Tijd voor jezelf

Het programma biedt voldoende eigen tijd om de sessies te integreren of even lekker een stukje te zwemmen, suppen of alles laten bezinken in de houtgestookte hottub of sauna.

Voel vooral wat jij op dat moment nodig hebt. 

Voedende maaltijden

De Zwierkoks koken met liefde en aandacht... en dat proef je. Ze kokkerellen met biologische, lokale producten en toveren de lekkerste maaltijden uit de keuken. 

Het enige wat jij hoeft te doen is aan te schuiven.

Wat deelnemers vonden:

Als je met Irene op pad gaat, wordt je meegenomen naar je diepste kern. Naar alle hoeken van je geest en je lichaam. En lukt het je om je meest abstracte pijnen en gevoelens een vorm te geven en te transformeren naar een handvat of een richting. Ze neemt je mee in je eigen leven en laat je jezelf steeds beter begrijpen.

Rox

Irene bracht me terug bij m’n passie. Ze haalde me uit mijn hoofd en nam me mee. Ze liet me zien wat mij werkelijk gelukkig maakt. Hoe het voelt om de energie te voelen stromen. 

Hoe het voelt om in de flow te zijn. Moeiteloos kwam zo de beste versie van mezelf boven. 


Alles klikte en viel op z’n plek. 

Niet verwacht, wel gebeurt, wauw! 

Dit ben ik! Dit wil ik gaan doen. Niet eerder voelde ik het zo duidelijk.


Met een grote glimlach op mijn gezicht en een innerlijk ‘Hell Yeah!’ - de slogan van mijn leven - ging ik naar huis. In mijn kracht. Klaar voor een nieuwe afslag op mijn pad. Vol energie en passie. 

Sindsdien is er veel gebeurd…

De dagen met Irene waren een levensveranderende ervaring. Een ervaring die ik iedereen wil aanraden, op welk punt je ook in je leven staat. Met of zonder aanwijsbare reden: ga als je je door dit verhaal over het werk van Irene voelt aangesproken. Denk er niet teveel over na. Gewoon doen, want het brengt je veel. 

Reggy

Dit past helemaal bij jou als je:

  • Een geïnspireerd en bezield leven wilt
  • Naar je hart wilt luisteren
  • Je hoofd en hart wilt laten samenwerken
  • Het muurtje om je heen op een veilige manier wilt afbreken 
  • Om wilt leren gaan met emoties, gevoelens en triggers & gedachten
  • Je (h)eerlijkste, plezierigste leven wilt creëren

Investering:

4-daagse deep dive

€1395,- p.p.
Incl. btw
  • een gedeelde kamer in de BovenBoten Loft
  • met luxe opgemaakt boxpring bed. Die natuurlijk los van elkaar staan ;)
  • heerlijke, huiselijke plek om jezelf terug te trekken

Twijfels of vragen?

Logisch. Irene ontmoet en hoort je graag! Geef via de onderstaande knop even drie voorkeursmomenten op. Het liefst doordeweeks en in de avond. Dan ontmoeten jullie elkaar online voor een vrijblijvende intake van 20 minuten! (gratis).

Meer over Irene en haar werk, vind je hier.