Logeren bij Zwier is écht opladen

Ons doel is dat jij opgeladen naar huis gaat. Daarom hebben wij hele fijne plekjes waar je kan logeren. Bij Zwier mag je doen wat jij wilt: lekker het water op of opwarmen in de hottub of sauna. Een middagdutje of verdwijnen in een boek. Kies bij Zwier wat bij jou op dat moment past. We nodigen je uit. En zwier jezelf weer helemaal op.

Tiny House Natuurhuije

Havenhuisje

Slapen in een circulair Havenhuisje met de uiterlijke kenmerken van een Tiny House en een uniek uitzicht over de haven en groen. 

Zwiertent

De Zwier Tenten heten officieel Bell-tenten. En we zijn hiervoor gevallen door hun eenvoud en het open karakter ervan. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. En overal zitten horren tegen kleine beestjes. Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten. 

Boven Boten Logeerloft

Eindelijk een bijzondere plek om samen te komen met jouw groepje lievelingsmensen. Spiksplinternieuw met adembenemend uitzicht.. 

Natuurhuisje Tiny House

Vrijhavenhuisje

Slapen in het drijvende, circulaire Vrijhavenhuisje. Dit huisje heeft een zeer unieke ligging met veel privacy en vrij uitzicht over de haven.

de Pakschuyt

Zacht wiegend op de golven, het geluid van kabbelend water; op een boot slaap je heerlijk! De Pakschuyt is een prachtig oud schip, super de luxe verbouwd en van àlle gemakken voorzien. Dit wordt bijzonder.

de Eilandhut

Wij weten dat je het beste slaapt bij het geluid van kabbelend water en het ruisen van de bomen. Daar wordt je ultiem ontspannen van. Daarom willen we onze Eilandhut graag met je delen. Een plekje midden op de Vinkeveense Plassen met voldoende faciliteiten om de batterij op te laden. Een plek waar tot rust komen vanzelf gaat.

2023 is NU boekbaar!

Extra in verbinding met jezelf

solo retreat

3-daags solo retreat

In verbinding met jezelf tijdens het 3-daags solo retreat bij Zwier. Doen wat goed voelt. Hier kom je in contact met datgene wat voor jou belangrijk is. Wij nodigen je uit voor een reis naar binnen. Uit je hoofd in je lichaam. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Maak ruimte voor jezelf in de natuur, aan de Vinkeveense Plassen.

Eilandhut

24/48 uur zonder

24 uur op een eiland. Geen telefoon, geen wifi, geen tijd. Alleen jij en de omgeving. Wij geloven dat af en toe de ruimte en rust nemen bijdraagt aan een fijner leven en een betere wereld. Daarom kun je bij ons in de Eilandhut 24 (of 48 uur!) uur offline zijn. Even echt uit-tunen van alles dat ‘moet’. Lummelen in een hangmat, turen in het haardvuur, douchen in de plas. Met minder afleiding ontstaat er wat nieuws..

2023 is NU boekbaar!

meer Zwier?

Wist je dat je ook met je team kunt verbinden of een dagje kunt varen?

bijzondere omgeving

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Wij vertellen je graag meer over de geschiedenis en natuur van dit gebied dat ons zo dierbaar is.