De reis naar binnen
- stiltedag -

“Leer je mind tot rust te brengen, je lichaam te ontspannen en je hart te openen.”

Rolandjan neemt je mee in meditatief zelfonderzoek. Deze stiltedag breng je grotendeels in stilte door om de altijd aanwezige vrede en stilte in jezelf te ontdekken.

Het wordt een reis naar innerlijke tevredenheid.

Boeken


Over Rolandjan

Rolandjan van Mulligen is yoga- en meditatiedocent en ademcoach. Hij begeleidt al vele jaren individuele sessies, groepsessies, workshops, retreats en geeft al meer dan 10 jaar les bij bekende yogascholen in Amsterdam, zoals De Nieuwe Yogaschool.

Rolandjan heeft zich door de jaren heen laten inspireren door door de non-duale teachings van leraren zoals Ramana Maharshi, Mooji en Adyashanti. Dit neemt hij mee in in al zijn sessies.

Zijn liefdevolle aanwezigheid neemt jou mee op een diepe reis naar jezelf. 

Yin Yoga & Zelfonderzoek

De onderstroom van deze dag staat in het teken van Zelf onderzoek, Self Inquiry en non-dualiteit. Deze Yin Yogales
helpt vertragen, brengt diepe ontspanning en tevens en leer je in het moment te blijven, ook en misschien wel juist wanneer het moeilijker wordt.

Tijdens de meditatie onderzoeken we de vraag 'Wie ben ik?'. Dit helpt ons dieper te kijken dan de identificaties met het lichaam, je persoonlijkheid, je ideeën, emoties en dagelijkse rollen.

We gaan ontdekken dat onze diepere vrede niet afhankelijk is van de steeds veranderende omstandigheden waar we geen controle over hebben. Die gaan we ervaren in ons zelf.

Zo krijg je regie over je jezelf.

Meditatie als natuurlijke staat

We denken vaak dat meditatie iets is dat we 'doen'. Tijdens deze Stiltedag nodigt Rolandjan je uit om te ontdekken dat meditatie je Natuurlijke Staat is; wanneer het streven en proberen van de mind tot rust komt, wordt een altijd aanwezige innerlijke ruimte van vrede onthuld. Door stilte en geleide meditatie en meditatieve oefeningen ontdekken we de schoonheid en rijkdom van onze Ware Natuur.

Ademwerk

De adem als brug naar wie jij werkelijk bent

'Bewust verbonden ademen' is een krachtige techniek waarbij je je aandacht richt op je ademhaling. De adem is een brug tussen je fysieke lichaam en je innerlijke wereld. Met deze ademhalingstechniek herstel je de natuurlijke flow van je ademhaling, en daarmee de natuurlijke stroom van het leven en jouw levensenergie!

Onverwerkte spanning, stress, emoties, destructieve denkpatronen en oude trauma's kunnen naar boven komen, waar ze in liefdevol bewustzijn worden ontmoet en daarmee worden losgelaten ♥

Heb je last van hart- en/of vaatklachten, een hoge of lage bloeddruk, epilepsie, gevoeligheid voor psychose of ben je zwanger? Neem dan graag even contact met ons op.

DATA

zondag 30 juni 2024 (uitverkocht)
zondag 10 november 2024

Aantal deelnemers: m
aximaal 20 personen

Programma

vanaf 9.30 uur aankomst
10.00 - 11.00 uur opening & meditatie
11.15 - 12.45 uur Yin yoga & Zelfonderzoek
13.00 - 14.00 uur lunch
14.00 - 14.30 uur wandelen, rusten, mediteren
14.30 - 16.45 uur verbonden ademwerk & meditatie
16.45 - 17.30 uur afronding & vertrek

Inclusief voedende lunch

De Zwierkoks koken met liefde en aandacht.. en dat proef je! Ze kokkerellen met uitsluitend vegetarische, biologische en zoveel mogelijk lokale producten en toveren de lekkerste maaltijden uit de keuken.

Het enige wat jij hoeft te doen is smikkelen ;)

Ervaringen:

Rolandjan creëert een hele veilige vertrouwde en warme space waarbinnen geen oordeel aanwezig is. Het beoefenen van ademhalingstechnieken, gecombineerd met meditatie en
filosofische reflectie is een waardevolle mix om op een bijzonder fijne manier in contact met je échte zelf te komen.

Ajay

De kalme en open houding van Rolandjan zorgde ervoor dat ik me vanaf het begin veilig voelde. De ruimte die hij aan alle deelnemers gaf, stelde de groep in staat zich open te stellen en te delen. Ik hoop dat vele anderen de voordelen van meditatie en stilte kunnen ervaren!

Maartje

Ik ben enorm onder de indruk van de meditaties met Rolandjan. Er vinden veel verschuivingen plaats en het proces is nog steeds behoorlijk intens. Bedankt dat je zo'n geweldige leraar bent. Woorden die in me opkomen:

"authentiek, waarheidsgetrouw, intuïtief, meelevend, wijs, écht, stilte, zinken, liefde."

Zoë

Ben je erbij?

Reserveer hier je plek.

Inclusief:
· biologische vegetarische voedzame lunch
· professionele begeleiding
· thee & lekkers

€150