Hier verbind je met elkaar

Zou het niet heerlijk zijn om een heel weekend lang SAMEN kunt zijn met je allerliefsten.
Dat je nergens over na hoeft te denken, écht kunt verbinden en alles wordt geregeld tijdens een Weekend Zwieren in de logeerloft BovenBoten?


Wakker worden met een adembenemend uitzicht op de Plassen met haar vele eilanden.
Opladen middenin de natuur, geen haast. Doen wat goed voelt. 

In je pyjama ontbijten en genieten van het spectaculaire uitzicht. Misschien besluiten jullie SAMEN het water op te gaan, of een verbonden ademsessie te doen, de Plassen te ontdekken in een elektrische sloep! Of juist even lekker ontspannen in de hottub & sauna met aansluitend een verfrissende plons in het koude water voor nieuwe energie. Aan het einde van de middag gezellig borrelen en een goed gesprek...


Drie dagen tijd, liefde & aandacht voor elkaar. Herinneringen maken, geluk delen, SAMEN lachen en verwonderen. Daar laad je pas écht van op.

Zomers Zwieren. Registreer je nu!

Yesss!!! Zomers Zwieren komt er weer aan en dat betekent dat je van 15 juli t/m 31 augustus niet alleen in het weekend kan Zwieren, maar ook doordeweeks met veel extra's die jou helpen om echt even tot rust te komen!

Wil je zeker zijn van een paar dagen Zwieren doordeweeks en als eerst boeken? Registreer je dan nu. Op 1 mei ontvang jij van ons een exclusieve mail met daarin een linkje om te boeken.
Er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Weekend Zwieren is Inclusief:

- aankomen mogelijk vanaf 16.00 uur, inchecken Loft uiterlijk 19.00 uur
80m2 logeerloft
- uniek balkon met spectaculair uitzicht over de Vinkeveense Plassen
- 3 slaapkamers met 6 luxe boxsprings
- 1 luxe badkamer met waskom en regendouche
- 2 toiletten
- alle maaltijden (3-gangen diner, lunch en ontbijt)
- dagelijkse inspiratiesessies
- 3 uur varen in een elektrische sloep
- gebruik van sauna & hottub
- gebruik van SUP's en kano's (alleen in het zomerseizoen)
- de lunch op de dag van vertrek is nog inclusief, je mag gebruik maken van de Zwier faciliteiten tot 16.00 uur!
(check-uit accommodatie is 11.00 uur)

Mét comfort

Ben je aan het Zwieren, dan heb je al voor alles gekozen. Eenmaal bij ons, kan je doen en laten wat je wil. Alles is inclusief, dus geen keuzestress voor jou.


En natuurlijk slaap je op de lekkerste bedden en sta je onder een fijne regendouche. We koken de (h)eerlijkste maaltijden voor jullie. Zodat jullie alle ruimte hebben om de verbinding aan te gaan met jezelf, de ander en de natuur.

En naar Buiten

Wij geloven in buiten zijn. Het helpt om van de sneltrein af te stappen, stil te staan en te reflecteren. De beweging van de natuur, de elementen om je heen. Het laad je op! Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’.


Zwier nodigt je uit. Ga lekker het water op of lummel eindeloos in het gras. Ontspan in de houten sauna of neem een verfrissende duik of spring op de SUP of in een kano in de zomer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratiesessie

Tijdens jullie verblijf verzorgen we een inspiratiesessie op zaterdag en zondag. Lekker wakker worden met een slow flow yogales of een verdiepende ademsessie. Mmmm.. klinkt goed hé?

En natuurlijk genieten

Genieten is een gevoel of beleving. Er zijn veel van die momenten op een dag. Als je helemaal in het moment bent, dan zie je ze. Bij Zwier laat je de dag gebeuren en doe je wat goed voelt.


Geniet van de maaltijden uit de Zwierkeuken, van je voeten bungelend in het water, van elkaar, van de Zwier Inspiratiesessie, van de ruimte, van het groen. Alles mag en niets hoeft!

Wat Zwiergasten vonden (9.1)

Review: 9.1

Wat een enorm fijne plek en wat een gastvrij ontvangst! We hebben echt enorm genoten van alles.

Het is een hele fijne plek om met vriendinnen een weekend te ontspannen en te verbinden. En ondanks dat het maar 2 nachtjes zijn, hebben wij alle 5 het gevoel gehad dat we veel langer weggeweest zijn. De combinatie van de fijne accommodatie, een gastvrij ontvangst, het heerlijke eten, alle toffe activiteiten en de mooie omgeving is zo compleet.

Iris H.

Review: 9.3

We vonden het geweldig, komen zeker weer terug!

Hendriette V.

Review: 9.1

De warme ontvangst en de prachtige faciliteit Bovenboten. Geweldige plek! Alles was in overvloed aanwezig, gember voor de thee, inspiratievolle boeken om te lezen, het eten, wat maakte dat we ons heel welkom voelden.
De ademsessie heeft ons het meest verrast. Jordy was een bijzonder fijne coach die een aantal van ons door hun eerste (geweldige) ademsessie heeft geloodst. Een ervaring om nooit te vergeten!

Yolanda V.

Oke, ik trommel mijn lievelingsmensen op.

de Logeerloft past helemaal bij jou als je:

  • Op een unieke locatie écht tijd met je dierbaren wilt doorbrengen

  • Geïnspireerd & geprikkeld wilt worden

  • Samen wilt lachen, verwonderen en herinneringen maken

  • Wilt vertragen

  • Met meer energie naar huis wilt gaan