overnachten met jouw Team

verdiepen en verbinden

Er even helemaal uit zijn met het team. Echt los van de dagelijkse gang van zaken. Bij een meerdaagse is overnachten bij Zwier een goede optie om het effect van buiten zijn, ontspannen én opladen nog meer te ervaren. Je kunt bij ons kiezen uit 9 Havenhuisjes en/of de Boven Boten Loft met 6 slaapplekken.
Vianne

ik denk graag mee

Mijn ervaring is dat deze plek en de vele mogelijkheden, écht bijdragen aan de doelen die jouw team heeft. We hebben veel ervaring met out-of-the-box toevoegingen aan zakelijke programma's die bijdragen aan meer effectiviteit, ontspanning en verbinding. Niet voor niets komen teams regelmatig terug. Ik vertel je graag alle ins en outs van de mogelijkheden bij Zwier.

het Havenhuisje

De 9 Havenhuisjes zijn geschikt voor maximaal 2 personen en zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje, van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, een tweepersoonsbed en een extra eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer. Er is een gezellig zitje en een buitenplaatsje. Vanuit je bed heb je een heel uniek uitzicht op de haven. Zo halen we buiten naar binnen en kom je heerlijk bij van een intensieve dag.

Binnenkijken in een Havenhuisje.

Op het terrein staan 9 comfortabele Havenhuisje. Je kan één of meerdere nachten verblijven met je team. Vraag naar de speciale tarieven voor meerdere nachten.

Prijzen per Havenhuisje per nacht, excl. btw. & ontbijt

1 persoon: € 135,-
2 personen: € 155,-

de Boven Boten Loft

De Boven Boten Loft beschikt over 6 luxe boxssprings, verspreid over 3 slaapkamers. De Loft heeft een 8 meter lange glazen pui met een waanzinnig groot privéterras, een kookeiland, een badkamer en 2 toiletten.

rust en ruimte

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water heeft iets magisch; het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! We hebben wandel- en fietsroutes beschikbaar. 

ontspannen op het water

Zwier heeft een uitgebreide verhuurvloot met (elektrische) sloepen, zeilboten en ook SUP's en kano's. Voldoende keuze om samen plezier en ontspanning te vinden op het water. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Of kom logeren met jouw geliefde. Wij ontvangen jullie graag!