overnachten met jouw Team

verdiepen en verbinden

Er even helemaal uit zijn met het team. Echt los van de dagelijkse gang van zaken. Bij een meerdaagse is overnachten bij Zwier een goede optie om het effect van buiten zijn, ontspannen én opladen nog meer te ervaren. Je kunt bij ons kiezen uit onze onze luxe Zwiertenten of onze Havenhuisjes. Vanaf mei 2022 kun je ook BovenBoten boeken waar je met een klein gezelschap óók kunt overnachten. Hieronder zie je onze accomodaties op een rij.

wij denken heel graag mee

Onze ervaring is dat wij met de plek en de mogelijkheden die we hebben bij Zwier, écht bij kunnen dragen aan de doelen die jouw team heeft. We hebben veel ervaring met out-of-the-box toevoegingen aan zakelijke programma's die bijdragen aan meer effectiviteit, ontspanning en verbinding. Niet voor niets komen teams regelmatig terug naar Zwier. Vianne weet alle ins en outs van de mogelijkheden bij Zwier.

het Havenhuisje

De 9 Havenhuisjes zijn geschikt voor maximaal 2 personen en zijn sfeervol en met aandacht ingericht. Ieder huisje, van 30m2, heeft een eigen badkamer met regendouche, een tweepersoonsbed en een extra eenpersoonsslaapplaats op een verhoogde tussenvloer. Er is een gezellig zitje en een buitenplaatsje. Vanuit je bed heb je een heel uniek uitzicht op de haven. Zo halen we buiten naar binnen en kom je heerlijk bij van een intensieve dag.

Binnenkijken in een Havenhuisje.

prijzen overnachten Havenhuisje

Op het terrein staan 9 comfortabele Havenhuisje. Je kan één of meerdere nachten verblijven met je team. Vraag naar de speciale tarieven voor meerdere nachten.

Prijzen per Havenhuisje per nacht, excl. btw. & ontbijt

1 persoon: € 129,-
2 personen: € 139,-

de Zwiertent

Een Zwier Tent voelt als een hotelkamer, maar dan buiten. We hebben er 12 met 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed. Elke Zwiertent van zo'n 30m2, heeft een koelkastje en een klein zitje. Voor het sanitair maak je gebruik van ons luxe badhuis met zes mini badkamers met regendouches. Vanuit de Zwiertent duik je zo het water in. Een perfecte start van de dag!


Binnenkijken in een Zwiertent.

prijzen overnachten Zwiertent

Op het terrein staan 12 luxe Zwier tenten. Je kan één of meerdere nachten verblijven met je team. Vraag naar de speciale tarieven voor meerdere nachten.

Prijzen per Zwier Tent per nacht, excl. btw.

1 persoon: € 99,-
2 personen: € 119,-

Onze Zwier Tenten staan van half april t/m begin oktober. Voor de koudere dagen kunnen we de bedden verwarmen en slaap je onder dikke donzen dekens.

rust en ruimte

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Hier laad je op! We hebben wandel- en fietsroutes beschikbaar. 

ontspannen op het water

Zwier heeft een uitgebreide verhuurvloot met (elektrische) sloepen, zeilboten en ook SUP's en kano's. Voldoende keuze om samen plezier en ontspanning te vinden op het water. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

meer Zwier

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Of kom logeren met jouw geliefde. Wij ontvangen jullie graag!