Lokaal & lekker

Bij Zwier geloven we in koken met aandacht én hebben we de droom om steeds beter met de natuur samen te leven. We bereiden verse biologische, met name plantaardige maaltijden. De ingrediënten komen van lokale toeleveranciers, veel van het seizoen en waar het kan, lekker uit onze eigen moestuin.


We werken met een meerdaags menu. Dit maakt het mogelijk ingrediënten slim in te kopen en zo min mogelijk te verspillen. En zeker niet onbelangrijk; we gebruiken geen gas, koken op inductie met zonnestroom van onze eigen panelen en maken zoveel mogelijk grote hoeveelheden tegelijk van onze soepen, sauzen en taartjes.


In de Huiskamer wordt er (h)eerlijk gekookt voor de logeergasten en aanwaaiers. Ook vind je hier de Bar van het Vertrouwen waar je zelf je drankje mag pakken en afrekenen.


Openingstijden Huiskamer


De Huiskamer is elk weekend geopend vanaf vrijdag 16:00 tot zondag 17:00


Aanwaaiers kunnen tijdens de openingstijden aanschuiven voor ontbijt, lunch en diner op de vaste eetmomenten. 


 In onze Huiskamer bevindt zich ook de Bar van het Vertrouwen voor wat te drinken en 't Winkeltje met kleine snacks.
Prijzen & tijden

Wil je mee-eten in de Huiskamer met het menu van de dag, ontbijt of lunch schuif dan gezellig aan op de vaste eetmomenten;

Ontbijt: 08:30-10:00                          €16,25

Lunch zaterdag: 12:30-13:30                   €17,50

Zondag verspil-0 lunch: 12:30-13.30           €13,50

3-gangendiner: 18:00-19:00                   €34,-


Haal je maaltijd op in de Huiskamer bij de Zwier Kok en zoek een fijn plekje. Heb je dorst? Pak dan een drankje. 

Je maaltijd en drankje reken je zelf af bij onze Bar van het Vertrouwen. Kids eten mee met het normale menu met 50% korting tot 12 jaar.


Reserveren kan tot 24 uur van tevoren.


Reserveren op de dag zelf kan niet. Wel ben je superwelkom om op de dag zelf te komen aanwaaien en aan te schuiven tijdens de eetmomenten. We kunnen dan geen 100% zekerheid geven, maar we koken altijd extra.

Zondag Verspil-0 lunch

Nieuw bij Zwier! Logeergasten en aanwaaiers kunnen sinds kort genieten van onze Zondag Verspil-0 lunch. We koken met de restjes van het weekend en verwerken die in een creatieve smaakvolle lunch. Zo kunnen we de voedselverspilling beperken en dat vindt Moeder aarde fijn en wij ook!

't Zwier Winkeltje

In de Huiskamer bevindt zich ook ons Zwier Winkeltje. Hier kan je zelf je koffie en thee pakken, vind je allerlei lekkers voor de spontane tussendoor trek. Ook vind je er  goed-voor-jezelf-zorgproducten en kan je er mooie en inspirerende hebbedingetjes vinden voor jezelf of om kado te geven (veel van deze producten vinden wij zelf ook heel erg leuk ;-) Alles wat je in het Zwier winkeltje koopt, reken je zelf af.

Cadeau: Verspil -0 gids

Hoe je in vijf dagen tijd met zo min mogelijk afval de lekkerste (biologische en plantaardige) recepten op tafel zet. Zwierkok Maartje vertelt het je allemaal in de eerste online editie van de Verspil -0 gids. De Zwierkoks werken al een tijdje met dit principe door slim in de kopen en te koken. Samenwerken met de natuur. Hoe mooi zou het zijn als we dit allemaal een beetje meer doen :)! 
50%
Verspil -0 gids
in deze gids deelt Maartje haar recepten, de basisingrediënten voor een verspil -0 challenge en nog veel meer!
ik ontvang graag de online gids!
verspil gids_zwier

zakelijk

Kom jij met jouw team naar Zwier en huur je éen van onze inspirerende locaties, ook dan koken de Zwierkoks heerlijke verse biologische, met name plantaardige maaltijden. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op.

Ken jij de Zwierkoks al? 

Janine 

Ik hou van puur en lekker eten en de gezellige, gezamenlijke beleving van een maaltijd.
Voor mij is het een feest om bij Zwier samen met mijn keuken collega's heerlijke maaltijden te maken en hiermee onze gasten niet alleen te voeden, maar ook te inspireren.
Zwier en de Zwier-keuken is voor mij een plek waar ik mezelf kan zijn en me vrij voel om te experimenteren.

Maartje
 Op mijn best ben ik met mijn voelsprieten uit, met mijn neus in de kruiden of wanneer ik gerechten aan onze gasten uitserveer en hier vol passie over vertel. De Keuken van Zwier is een heerlijke plek, uitkijkend over de Huiskamer en de zwemvijver. Ik geniet volop in de keuken, creëer graag nieuwe gerechten en gooi overal altijd nog een snufje van dit of dat in. Ik maak alles graag mooi en lekkerder, word blij van geïnteresseerde en genietende gasten en vertel graag over wat we maken.

Eddy

In de Zwier-keuken kan en mag ik mij volop ontwikkelen in plantaardig eten bereiden. Uit het oogpunt van dierenwelzijn en duurzaamheid, is dit wat ik heel graag wil doen. Ik kan experimenteren met smaakcombinaties en structuren, fouten maken moet, en als het dan meer dan goed is kunnen we de gast laten ervaren dat je zonder vlees, vis en zuivel verassend lekker kan eten.