Bootverhuur bij Zwier

De Vinkeveense Plassen staan, na een gezellige zomer, weer in de rust stand. 
Ben je klaar voor een ontspannen avontuur in de natuur?

Sloep huren Vinkeveense Plassen

een klein geheim

Het najaar is stiekem mijn favoriete seizoen op het water. De vele goudgele bladeren aan de bomen, het laagstaande zonnetje en de stilte op de Plas. Je voelt dat de natuur de Plassen weer overneemt.

Dit willen we met jou delen! We hebben diverse vaarroutes, een vaar- wandelroute, dekentjes en thermoskannen. Dus hup je snoet in de wind! Dit is heerlijk.

Suppen

de lente van 2023

In het voorjaar komen de sups, kano's, zeilboten en sloepen weer uit hun winterslaap... We kijken er nu al naar uit!

Kinderen leren spelenderwijs. Samen de natuur ontdekken en genieten van al het moois wat je tegenkomt is een super ervaring. Om dit gemakkelijk te maken voor iedereen, hebben wij de Darwin-tocht ontwikkeld. Deze ontdekking-kist zit boordevol opdrachten, ideeën, een schepnetje en een vergrootglas. Boek de kist hier.

Eindeloos varen, zeilen of peddelen? Dat kan bij Zwier. We hebben 5 vaarabonnementen, variërend van de hele vloot tot het specifieke boottype. Je abonnement duurt een jaar, dus als je op 5 mei 2022 begint, is deze geldig tot en met 4 mei 2023. Het vaarseizoen loopt vanaf 1 april tot en met 30 september.

bijzondere omgeving

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Wij vertellen je graag meer over de geschiedenis en natuur van dit gebied dat ons zo dierbaar is.

cadeaubon

Ontspanning cadeau geven is altijd een goed idee. Daarom hebben we nu ook vaar cadeaubonnen.  

Wist je dat je bij Zwier ook met jouw team kan komen voor een bedrijfsuitje of zakelijke meeting?