Koningsrust

Koningsrust; de stad uit en verbinding aan 🧡 

Samen Koningsdag vieren, maar dan héél anders. Maak herinneringen met je lievelingsmensen op het water, in de hottub, sauna en op jouw matje. Kom een weekend verbinden, smikkelen uit de Zwierkeuken en nieuwe energie op doen.

Ja, vertel mij meer!


Mét comfort

Ben je aan het Zwieren, dan heb je al voor alles gekozen. Eenmaal bij ons, kun je doen en laten wat je wilt. Alles is inclusief, dus geen keuzestress voor jou.


En natuurlijk slaap je op de lekkerste bedden opgemaakte bedden met knisperende lakens en sta je onder een fijne regendouche.

Er zijn 5 Zwiertenten en 9 Havenhuisjes en natuurlijk hebben we de 6-persoons BovenBoten Loft.

De plassen verkennen

Wij geloven in buiten zijn. Het helpt om van de sneltrein af te stappen, stil te staan en te reflecteren. De beweging van de natuur, de elementen om je heen. Het laad je op! Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’.

Met fluweel zachte Inspiratie

Inspiratie haal je uit de natuur, een ander óf tijdens Koningsrust uit een Inspiratiesessie! Het helpt je naar binnen kijken en geeft je nieuwe inzichten. De dingen doen met passie, zonder moeite en met stralende energie. 


Tijdens jouw verblijf organiseren we fijne Inspiratiesessies zoals Ademwerk en een fijne Yogales.

En natuurlijk genieten

Bij Zwier laat je de dag gebeuren en doe je wat goed voelt. Geniet van de maaltijden uit de Zwierkeuken, van een boekje lezen bij de open haard in de huiskamer, van de ruimte, van het water. Alles mag en niets hoeft!

ik kom genieten

Opwarmen in..

De houtgestookte hottub en sauna. Ja, dat is lekker in de prijs inbegrepen. Deze drijven beide op een ponton in de haven, de ideale plek voor een verfrissende plons!

En natuurlijk genieten

Bij Zwier laat je de dag gebeuren en doe je wat goed voelt. Geniet van de maaltijden uit de Zwierkeuken, van een boekje lezen bij de open haard in de gezellige huiskamer, van de ruimte, van het water. Alles mag en niets hoeft!

ik kom genieten

Wat Zwiergasten vonden (9.0)

Review: 9.7

Wat een onvergetelijke plek. Het ontspannen gevoel waarin alles kan maar niets hoeft. Dankjewel!

Liesbeth V.

Review: 10

Alles is uitgedacht. Van de sfeervolle Huiskamer, de prachtige tuinen, tot het jammie eten welke met veel aandacht is bereid, tot de energieke enthousiaste warme medewerkers. Duurzaamheid in alle aspecten over nagedacht, de lovely teksten overal, SUP’en wauw, fluisterboot tocht whaaa, hottub heerlijk, voor de deur gezwommen en dan die Havenhuisjes 😍. We voelden ons één met de natuur en konden ultiem relaxen. Vol inspiratie en een onvergetelijke herinnering erbij. DANK! Ik kom zéker eens terug.

Stefanie M.

Review: 9.6

Wij hebben super genoten. Eten, drinken, logeerplek en personeel super:) de drie dagen leken wel een week. We zijn weer helemaal opgeladen. Dankjulliewel! 

Rinco & Miriam

Koningsrust: 2 nachten

Zwiertent

Zwiertent (nog 2 stuks)

* bijna 30m2
* lekkere (verwarmde) boxsprings
* opgemaakte bedden & handdoeken
* koelkastje & kluisje
* stopcontacten & elektrisch kacheltje

* inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner

* hottub & sauna

* 3 uur varen met sloepje

* gebruik van SUP's en kano's

* twee strandstoelen

* luxe badhuis met 6 badkamers met regendouches
* dagelijks een inspiratie-sessie

2 nachten, all-in €247,50 p.p. 
(obv 2 pers.)

Logeerloft BovenBoten (5 of 6 pers)

* 6-persoons Loft

* ruim privé balkon met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
* luxe kookeiland

* inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner

* superluxe badkamer
* 2 toiletten
* Jura koffiemachine

* 3 uur varen met sloepje
* hottub, sauna
* gebruik van SUP's en kano's
* dagelijks een inspiratie-sessie

2 nachten, all-in €278,- p.p.
(obv 6 pers.)

Dit krijg je er allemaal bij

Logeren in de haven

Logeer in een circulair Havenhuisje met een uniek uitzicht over de haven of in een luxe Zwiertent aan de zwemvijver. De bootjes dobberen in de haven en de eendjes zwemmen langs.

Inspiratiesessies

Elke ochtend begint jouw dag vol inspiratie in de Werfplaats of de BovenBoten Loft. Je doet nieuwe energie op of vindt verdieping. Dit wordt bijzonder!

Lokaal, biologisch & vegetarisch

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? 

Gebruik van de houtgestookte hottub & sauna

Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Lekker fikkie stoken, beetje turen over het water..

Sloep huren Vinkeveense Plassen

3 uur varen in een circulair Rustvalkje

Kom je logeren? Dan kun je 3 uur varen in een Rustvalkje. Deze voormalige zeilbootjes hebben we omgebouwd tot sloepjes met een elektrische motor. Hierdoor vaar je in alle stilte over de Plassen en verdwijnt alle ruis.. Er liggen leuke vaarroutes op je te wachten.
Suppen

SUP of kano avontuur

Jaaaa. Dit is leuk! Met een SUP of kano ben je zo dichtbij het water. Het is een groot, speels avontuur om de routes af te varen. Je gaat langs vele eilandjes en komt met nieuwe energie weer aan in de haven (van mei t/m september).

Zwieren past helemaal bij jou als je:

  • Geïnspireerd & geprikkeld wilt worden
  • Wilt verbinden, met jezelf en met anderen
  • Je even voor jezelf & elkaar wilt kiezen
  • Wilt vertragen
  • Met meer energie naar huis wilt gaan
Ja, dat ben ik!

FAQ Logeren

Ik vind Zwier zo'n fijne plek. Kan ik ook langer dan 2 nachten komen logeren?

Zwier is er helemaal op ingericht om jou in korte tijd tot stilstand te laten komen. Vertragen, opladen en geïnspireerd worden. Dat is wat je mag verwachten. Veel van onze gasten hebben bij vertrek dan ook het gevoel veel langer weg te zijn geweest. Wil je toch langer komen? Dat kan tijdens de feestdagen en tijdens vakanties. Check onze website of neem even contact op!

Kan ik ook 1 nachtje komen Zwieren?

Daarover kunnen we heel kort zijn, nee dat kan niet :) Niet omdat daar geen vraag naar is, maar omdat wij geloven dat je vanaf 2 nachten pas echt wat meer gaat zakken.. We zijn geen hotel, maar een plek waar het gaat om onthaasten, ontspannen en stil worden.. Ruimte maken om in verbinding te zijn met jezelf, elkaar en de prachtige natuur rondom Zwier.

Ik kan nergens op jullie website een menukaart vinden. Wat krijg ik te eten?

Bij Zwier houden we van verrassingen én prikkelen we ook graag onze gasten. Het is in ieder geval altijd bijzonder lekker, een lust voor het oog en uitermate voedend. Gelukkig blijkt dat ook uit onze reviews ;) De maaltijden zijn altijd vegetarisch, biologisch en streek- en seizoensgebonden. En wist je dat je altijd voor een tweede portie bij de kok langs mag gaan? Jummiieeee!! Dat doen we om verspilling te voorkomen. Lekker bezig als zeggen we het zelf ;)

Kan ik ook zelf koken bij Zwier?

Nee. Alle maaltijden worden door onze koks voor jou verzorgd. Zo hoef jij je even niet druk te maken over boodschappen, koken en afwassen. Zo ontstaat er bij jou alle ruimte om tot stilstand te komen!

Is het gebruik van de hottub & sauna inclusief tijdens mijn verblijf?

Yes, lekker hè! :) Zodra je ingecheckt bent, kun je een tijdslot reserveren tijdens je verblijf waarbinnen jij en je eventuele reisgenoot exclusief kunnen genieten van onze hottub & sauna.

Ik heb geen ervaring met meditatie, ademsessies of yoga, is dit iets voor mij?

Tijdens je verblijf kun je dagelijks deelnemen aan onze Zwier inspiratiesessies. Denk bijvoorbeeld aan een yogales of verbonden adem sessie. Ervaring is niet nodig en natuurlijk zijn deze sessies optioneel. Voel maar op dat moment of je mee wilt doen :)

Mogen er vrienden/familie/kennissen langskomen tijdens mijn verblijf?

Jazeker mag dat, super gezellig! Houd er wel graag rekening mee dat onze gasten voor hun rust komen. Wil iemand een nachtje blijven slapen, overleg dan even wat de mogelijkheden zijn door een mail te sturen naar: vrij@zwier.nl
Mee-eten mag natuurlijk ook, reserveren kan via onze website: www.zwier.nl/de-huiskamer/

Zijn kinderen welkom bij Zwier?

Er op uit met het hele gezin, superfijn! Kinderen zijn meer dan welkom. We organiseren zelfs speciale Familie Retreats, neem hiervoor een kijkje in onze agenda.

Krijgen kinderen een speciaal menu?

Kinderen eten gewoon lekker met de pot mee ;) Kids tot 12 jaar ontvangen een halve portie, en uiteraard betaal je dus ook de helft minder voor de maaltijden voor kids op jouw factuur.

Zijn honden welkom?

Ja, honden zijn welkom in een aantal van onze Havenhuisjes en Zwier Tenten. Dus niet in onze BovenBoten Loft en ook niet in onze nieuwe Havenkamers.

Wel hebben we een paar regels. Maximaal een middelgrote hond of kleiner is welkom.
De hond mag niet op of in het bed en aangelijnd op het terrein van Zwier. Je hond liever niet alleen achterlaten in je Havenhuisje of Zwier tent.

We vragen een vergoeding voor de extra schoonmaak van € 25,-.

Ik ben iets vergeten/verloren tijdens mijn verblijf, wat nu?

Stuur graag even een mailtje naar vrij@zwier.nl dan kijken we voor je of de gemiste item(s) gevonden zijn. In principe versturen we niets per post, maar vragen we je om deze item(s) zelf te komen halen. Zo kunnen wij onze tijd optimaal benutten om onze gasten te vertroetelen en heb jij een goed excuus om nog even langs te waaien. Dat vinden we dus stiekem heel gezellig ;)

Let op: We bewaren je gevonden voorwerp maximaal 2 weken, daarna worden de gevonden items naar de kringloop gebracht.

Moet ik na het uitchecken van mijn accommodatie gelijk het terrein verlaten?

Nee zeker niet, we vinden het juist heel gezellig als je nog wat langer blijft! Daarom is jouw lunch op de dag van vertrek nog inclusief én mag je nog gebruik maken van de Zwier faciliteiten tot 16.00 uur! Let op: check-uit accommodatie is uiterlijk om 11.00 uur.

Kan ik ook alleen komen overnachten zonder alle extra's?

Nee joh! ;) Bij Zwier kom je om écht even helemaal te onthaasten en in de watten gelegd te worden. Juist dan kun je lekker zakken, ontspannen én geïnspireerd worden.