doen bij Zwier

Een fijne plek waar je kunt doen wat jij wilt. Zwier is dichtbij de stad én dichtbij de natuur. Hier mag je je laten leiden door wat goed voelt. Buiten op de plas en in het gras, op je bord en in je glas. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet en Zwier jezelf weer helemaal op. We nodigen je uit!

zakelijk

Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. De inspirerende locaties zorgen voor focus en verbinding. Maak gebruik van het buitenterrein of ga het water op en laat alles even los. De keuken van Zwier verrast en voedt. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in onze Havenhuisjes of luxe Zwier tenten brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft nog eens extra energie binnen het team!

logeren

Ons doel is dat jij opgeladen naar huis gaat. Daarom hebben wij hele fijne plekjes waar je kan logeren. Bij Zwier mag je doen wat jij wilt: lekker het water op of gewoon lummelen in het gras. Een middagdutje of verdwijnen in een boek. Kies bij Zwier wat bij jou op dat moment past. We nodigen je uit. En zwier jezelf weer helemaal op.

eten & drinken

De plek waar je je thuis voelt. Plof neer in de zithoek bij de open haard, pak een boek van de boekenplank en een drankje bij de Bar van Vertrouwen. De Zwierkoks koken (h)eerlijke vegetarische maaltijden. Laat je verrassen!

varen

Op het water je hoofd leeg maken en blik op oneindig. Een dag met je haren in de wind op de Vinkeveense Plassen doet altijd goed. Kom jij een dagje zeilen, sloepvaren, suppen of kanoën?

haven

Bij Zwier kun je ook jouw eigen bootje stallen. Wij vinden het tof als zoveel mogelijk mensen van het water genieten en dus bieden we ook deze mogelijkheid. En wat is het toch gezellig zo'n haven.