Wees welkom 

Zwier, de vrijhaven van de stad. Een plek waar niets hoeft en veel kan. Een plek waar je geprikkeld wordt om te doen, of juist te laten. We nodigen je uit!

Adres 

Winkeldijk 20A

3645AP Vinkeveen


0294-281426
telefonisch beperkt bereikbaar. We bellen je graag terug als je een voicemailberichtje achterlaat.

Zwier zakelijk

Zwier is er ook voor jouw team, training, vergadering, brainstorm of event. Dichtbij de stad, dichtbij de natuur. Wij geloven dat je creatiever, effectiever en meer jezelf bent als je ook kunt ontspannen in je werk. Juist in deze snelle en hectische tijd dragen we hier graag aan bij.

Stel je vraag!


Gaat jouw vraag over logeren, varen of onze haven. Kijk dan bij veelgestelde vragen. Vragen voor Zwier zakelijk graag mailen naar zakelijk@zwier.nl

openingstijden

 7 dagen per week van 8.30 - 20.30u

Wintervaren
weekenddagen

bereikbaarheid

Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Kijk hier verder. Tipje van de sluier: de auto of de fiets is het makkelijkste, de boot het leukste ;)

route


de ligging van Zwier

Net ten zuiden van Amsterdam, op een kwartiertje rijden, liggen de Vinkeveense Plassen. Een bijzonder gebied met legakkers en zandeilanden waar je kan ontspannen. Re-creëren op een manier die bij jou past voor een paar uurtjes of een paar dagen. Doe wat voor jou op dat moment goed voelt, dat is de bedoeling bij Zwier. Vlakbij de stad, dichtbij de natuur.

bereikbaarheid van Zwier

We horen vaak van mensen die voor het eerst bij ons zijn: ‘Ik wist helemaal niet dat het hier zo mooi is?! En zo dicht bij de stad..’. Yes, dat is het! Lees hier op welke manieren je ons kan bereiken.

met de auto

Zwier is het gemakkelijkst te bereiken met de auto. Neem afslag Abcoude op de A2 en rij vanaf daar over de Winkeldijk in 5 minuten naar ons toe. Voor de navigatie is ons adres: Winkeldijk 20, Vinkeveen. Mocht je een oude TomTom gebruiken, toets dan in: Winkeldijk 18, Abcoude. Dat zijn onze overburen en dan kom je ook goed terecht!

met de fiets

Je kunt ook komen fietsen vanuit Amsterdam. Vanaf Amstel is het een klein uur fietsen. De mooiste route is via Ouderkerk aan de Amstel en dan langs de Ronde Hoep de Winkeldijk op. Soms is het sneller om via Zuid-Oost te rijden, langs De Arena. Even googlen!

Met de fiets in de metro of trein en fietsen vanaf station Holendrecht of Abcoude is ook een optie.

met het OV

Wil je met het openbaar vervoer komen naar Zwier, dan heb je een beetje doorzettingsvermogen nodig. We zijn niet zo goed bereikbaar met het OV. Bus 126 stopt aan de noordkant op het viaduct bij Abcoude. Hiervandaan is het dan een (klein) half uurtje lopen naar Zwier.

Je kan ook met de fiets in de metro of trein. Vanaf station Holendrecht is het een half uurtje fietsen. Vanaf station Abcoude ongeveer 15 minuten.

met de boot

Om bij Zwier over het water te komen, zijn er drie mogelijkheden.

Vanaf de Noordkant: vanaf Amsterdam over de Amstel, Waver en Winkel door de Proostdijersluis.

Vanuit het Oosten: Vanaf het Amsterdam Rijnkanaal ter hoogte van Nieuwersluis via de Angstel door de Demmerikse Sluis. Vinkeveense Plassen oversteken en je bent bij Zwier.

Vanuit het ZuidWesten: Via de Pondskoekersluis bij Uithoorn over de Kerkvaart en Ringvaart kom je in het dorp Vinkeveen zelf terecht. Je steekt dan alleen de Vinkeveense Plassen nog over en je bent bij Zwier.