Zwier Ontpopt

zondagmiddag 16 april

Zondagmiddag 16 april

Vanaf 13.00 uur


Vorig jaar was Zwier Ontpopt een groot en vooral leuk succes! Dus houden we 't vast. Op zondagmiddag is iedereen welkom om te Zwieren (YEAH!). Wij willen deze bloeiplaats met jou delen, omdat dat je hier aan het water zo heerlijk vertraagt, verbindt en zo nieuwe energie opdoet.


We vieren de start van het seizoen graag met jou!
Ben je erbij?

Zwiertent 1

Snuffelen met je snoet

Altijd al eens in een Havenhuisje, Zwiertent, de Werfplaats, de BovenBoten Loft willen koekeloeren? Dit is je kans...

Wandelen

13.45 - 14.30 uur
Aan de wandel met jouw zintuigen

Mariska neemt jou en je zintuigen mee de natuur in. Zij kent de omgeving op haar duimpje en gaat je prikkelen om te ruiken, voelen, horen en proeven. De wandeling duurt 45 minuten en gaat langs ’t Winkeldijkje, direct om de hoek.

Suppen

14.30 – 15.30 uur SupSessie met Sas

De SUPS staan weer te glimmen en te popelen om het water op te gaan. We hebben er heul veeeeeel zin in. Soms is het even zoeken naar balans, net zoals het echte leven 😉 Daarom geeft Saskia een SupSessie. Ze vertelt je alle ins- en outs over het suppen en daarna mag je zelf een van de twee routes varen met een routekaart. Deze duren 1,5 uur. Dus.. spetter, spetter spater, lekker op het water!

13.30 - 14.15 uur Zwierige Granola

Mmmmm... heb je onze granola al geproefd? In de Huiskamer maak je samen met Zwierkok Janine deze magische ochtendstarter. Ze deelt het recept en je krijgt natuurlijk verse granola mee. Het gaat heerlijk ruiken... 

Yoga Meditatie

16.00 – 17.00 uur Slow Yoga

Saskia verzorgt een heerlijke rustige yogales om de dag af te sluiten. Ervaring is niet nodig. Zorg voor lekker zittende kleding en wij zorgen voor matjes en dekentjes in de Werfplaats. Het wordt heerlijk! Kom je ontspannen?

Voel je thuis

We hebben een supertof programma in elkaar gedraaid; van lekker bewegen naar in volledige rust ontspannen en alles wat daar tussenin zit. Oeh! Dit wordt leuk.

Om alles soepel te laten verlopen vragen we je vast in te schrijven voor de sessies die je niet wilt missen. Zo zorgen we ervoor dat je niks hoeft te missen. 

We vragen een vaste, kleine bijdrage van €15,- per persoon, zodat we er zeker van zijn dat je komt. 

Meld je je even aan? 🙏


Zwierigs voor je maag

Meelunchen? Dat kan voor €15,- p.p. tussen 12.30 en 13.30 uur. De Zwierkoks koken vegetarisch & biologisch in de Huiskamer. Je haalt je lunch hier op en zoekt een lekker plekje uit om te smikkelen.


Wil je liever iets kleiners? Dan kun je ter plekke een borrelplankje bestellen.