Samen opladen aan het water


Je hebt een zomervakantie geboekt en dat is een heerlijk vooruitzicht! Nu de zon zich weer laat voelen smaakt het naar nog meer lummelen en niets hoeven.

Hoe lekker zou het zijn om nog een paar extra dagen op te laden?
Alleen maar doen wat goed voelt. Hier wordt elke maaltijd voor jou gekookt, vind je ontspanning in een bootje, dobberend op het water of op een yogamatje. Tijdens een wandeling verwonder je je over de natuur. Of start je de dag energiek met een verkoelende plons in de zwemvijver. Klinkt fijn hé?


Verleng jouw zomer, doe nieuwe energie op!

Samen opladen aan het water


Je hebt een zomervakantie geboekt en dat is een heerlijk vooruitzicht! Nu de zon zich weer laat voelen smaakt het naar nog meer lummelen en niets hoeven.

Hoe lekker zou het zijn om nog een paar extra dagen op te laden?
Alleen maar doen wat goed voelt. Hier wordt elke maaltijd voor jou gekookt, vind je ontspanning in een bootje, dobberend op het water of op een yogamatje. Tijdens een wandeling verwonder je je over de natuur. Of start je de dag energiek met een verkoelende plons in de zwemvijver. Klinkt fijn hé?


Verleng jouw zomer, doe nieuwe energie op!

Kom tot stilstand

door te lummelen of juist bewegen. Niets moet, alles mag. 
Voel wat jij NU nodig hebt.

Dit krijg je er allemaal bij

de katoenen hotelkamer

Logeer in een Zwiert tent met veel comfort maar dan buiten. Je slaapt op een heerlijke boxspring met knisperende witte lakens.. De tent is ruim (30m) en beschikt over een koelkastje, verlichting, stopcontacten, strandstoelen en een parasol. 

Zomer Inspiratiesessies

Tijdens de Zomer Inspiratiesessies nemen we je mee naar buiten de natuur in óf op een innerlijke reis naar binnen. Heb je behoefte aan bewegen, doe lekker mee met een yogales of ga mee suppen. Nieuwsgierig naar een ademsessie? Doen, dit is bijzonder! Jij kiest. Alles mag, niets moet. En precies dát gaan we oefenen en neem je straks mee naar huis..

Alle maaltijden

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. 2 x 3-gangen maaltijd, 1 x lunch en 2 x ontbijt.

Gebruik van de houtgestookte hottub & sauna

Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Lekker fikkie stoken, beetje turen over het water.. Zeker weten dat je thuis ook weer wat vaker van deze kleine wellness momenten in gaat lassen, want oh oh wat is dit ultiem genieten..

Sloep huren Vinkeveense Plassen

3 uur varen in een circulair Rustvalkje

Kom je logeren? Dan kun je 3 uur varen in een Rustvalkje. Deze voormalige zeilbootjes hebben we omgebouwd tot sloepjes met een elektrische motor. Hierdoor vaar je in alle stilte over de Plassen en verdwijnt alle ruis.. Je zintuigen worden weer scherp, én dat ga je merken.

Gebruik van SUP's en kano's

Suppen of kanoën in de natuur, dichtbij Amsterdam? Wat is dat heerlijk! Zo rustig en stil. En ook nog goed voor je core. In het begin misschien nog wat onwennig, maar zie het als spelen op het water en ontspan. Hoe meer ontspannen je bent, des te gemakkelijker het gaat. Net het echte leven. 

mét Comfort

Ben je aan het Zwieren, dan heb je al voor alles gekozen. Eenmaal bij ons, kan je doen en laten wat je wil. Alles is inclusief, dus geen keuzestress voor jou. De Zwierkoks koken alle maaltijden voor jou. Laat je maar verrassen...


En natuurlijk slaap je op de lekkerste bedden en sta je onder een fijne regendouche. Alles, zodat jij de ruimte hebt om de verbinding aan te gaan met jezelf, de ander en de natuur.

én naar Buiten

Wij geloven in buiten zijn. Het helpt om van de sneltrein af te stappen, stil te staan en te reflecteren. De beweging van de natuur, de elementen om je heen. Het laad je op! Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’.


Zwier nodigt je uit. Ga lekker het water op of lummel eindeloos in het gras. Ontspan in de houten sauna of neem een verfrissende duik of spring op de SUP of in een kano. De mogelijkheden zijn eindeloos.

een zomer boordevol Inspiratie

Inspiratie haal je uit de natuur, een ander óf deze zomer uit een Inspiratiesessie! Het helpt je naar binnen kijken en geeft je nieuwe inzichten. De dingen doen met passie, zonder moeite en met stralende energie. 


Deze zomer is er elke dag een Inspiratiesessie. Lekker wakker worden met een slow flow yogales, een stiltewandeling, een suptocht of een verdiepende ademsessie. Mmmm..

natuurlijk Genieten

Genieten is een gevoel of beleving. Er zijn veel van die momenten op een dag. Als je helemaal in het moment bent, dan zie je ze. Bij Zwier laat je de dag gebeuren en doe je wat goed voelt.


Geniet van de maaltijden uit de Zwierkeuken, van je voeten bungelend in het water, van elkaar. Alles mag en niets hoeft!

Naar buiten én naar binnen; zorg goed voor jezelf

Wat Zwiergasten vonden (9.0)

Review: 9.3

Wat een heerlijk weekend was dit. Er hangt een soort serene sfeer in de zwierhaven. Iedereen begroet elkaar vriendelijk en er is voldoende privacy. Iedereen kan echt doen en laten waar hij zij zin in heeft. Het eten was goed geregeld op vaste momenten en van goede kwaliteit. Ik werd bij elke maaltijd verrast. De tenten staan op een prettige afstand van elkaar. Je voelt wel de gezelligheid maar hebt ook echt je eigen plekje met picnic tafel. De tenten waren overigens ook mooi ingericht, heel cozy en ik heb niks gemist. De Social box is een hele leuke toevoeging. Het stimuleert je echt om in het hier en nu te zijn en dat is gelukt. Er is genoeg te doen op het terrein, voor als je het lezen van een boek zat bent. Al met al ben ik zeer tevreden!

Marit

Review: 10

Serieus een van de leukste verblijven ooit! Alles klopten. Ik had nonstop een big smile op m’n gezicht en voelde me er zo gelukkig! Bedankt dat we mochten mee-Zwieren. Wat hebben jullie het goed voor elkaar! Alles is uitgedacht. Van de sfeervolle Huiskamer, de prachtige tuinen, tot het jammie eten welke met veel aandacht is bereid, tot de energieke enthousiaste warme medewerkers, duurzaamheid in alle aspecten over nagedacht, de lovely teksten overal, SUP’en wauw, fluisterboot tocht whaaa, hottub heerlijk, voor de deur gezwommen en dan die Havenhuisjes 😍. We voelden ons een met de natuur en konden ultiem relaxen. Vol inspiratie en een onvergetelijke herinnering erbij. DANK! Ik kom zéker eens terug.

Stefanie

Zomerdagen Zwieren past helemaal bij jou als je:

  • Geïnspireerd & geprikkeld wilt worden
  • Wilt verbinden, met jezelf en met anderen
  • Met je blote voeten de grassprietjes wilt voelen
  • Wilt vertragen
  • Met meer energie naar huis wilt gaan

Kies hier je Zwier-verblijf

Havenhuisje

* Circulair Tiny House met grandioos uitzicht

* Scandinavisch interieur met eigen badkamer

* incl. alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
* 3 uur varen met sloepje

* gebruik van SUP's en kano's
* hottub, sauna
* alle inspiratie-sessies

vanaf €612,- incl. alles, op basis van 2 pers.
Zwiertent

Zwiertent

* lekkere (verwarmde) boxsprings

* opgemaakte bedden & handdoeken
* koelkastje & kluisje
* stopcontacten
* elektrisch kacheltje

* twee strandstoelen

* incl. alle maaltijden 

(ontbijt, lunch en diner)

*  hottub & sauna

*  3 uur varen in een Rustvalkje, fluisterbootje

* gebruik van SUP's en kano's

* alle inspiratie-sessies

* luxe (gedeeld) badhuis met 6 mini badkamers met regendouches

vanaf €470,- incl. alles, op basis van 2 pers.
Boathouse

Pakschuyt

* Dobberen op je eigen luxe schip

* Met slaapkamer, badkamer, keuken en binnen-en buitenzit

* Bij Zwier aan wal

* incl. alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner(
* 3 uur varen met sloepje
* hottub, sauna
* alle inspiratie-sessies

vanaf €649,- incl. alles, op basis van 2 pers.

LogeerLoft BovenBoten (6 p.)

* 6-persoons Loft

* Ruim privébalkon met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
* luxe kookeiland met mand vol boodschappen + recept

* Superluxe badkamers
* 2 toiletten
* Jura koffiemachine

* incl. maaltijden (ontbijt, lunch en diner)

* Varen met sloepje

* gebruik van hottub, sauna
* privé inspiratiesessie

vanaf €1525,- incl. alles, op basis van 6 pers.