Inspiratie opdoen

bij Zwier

Er even helemaal uit zijn met het team of tijdens een training, los van de dagelijkse gang van zaken. In een ontspannen en prikkelende setting ontstaan de beste ideëen. We hebben verschillende activiteiten die je kan toevoegen aan de dag om deze verdieping te geven. Naar buiten de natuur in of liever binnen blijven voor een yogales. Ook kan je kiezen uit een van onze workshops. Laat je inspireren bij Zwier.

Begin je dag goed met yoga

Ontspannen en fit de dag beginnen? Zwier heeft een groep enthousiaste en ervaren yogadocenten die hier graag aan bijdragen op een nuchtere manier. Wat heeft jouw team nodig? Een rustige yin of actieve flow les? We hebben ervaring met lesgeven op verschillende niveaus, iedereen kan meedoen. En nee, voor yoga is het niet van belang om heel lenig te zijn ;).

Behouden vaart

Het water doet iets met je.. Met zon, regen of wind, op het water zijn zorgt naar ons idee voor energie en een gevoel van loskomen. Ook in het voorjaar is het Vinkeveense water heerlijk. Om naar te staren of om op te varen. Je kan bij ons geruisloos van de natuur genieten in een elektrische sloep. En daarna natuurlijk weer lekker opwarmen in de Werfplaats!

Mediteren kun je leren

We kennen het vast allemaal, een monkey mind of onrustig gevoel. Ervaar wat meditatie voor jou en je team kan betekenen. Focus aan het begin van een drukke strategiedag of loslaten na een intensieve brainstorm. In een uur leer je meditatietechnieken die je op verschillende momenten kunt toepassen.

De paden op

Niks lekkerder dan een frisse neus halen op een hectische dag. Maak zelf een rondje over de dijk of ga op een mooie tocht met onze natuurgids. In stilte lopen kan ook. Benen strekken, frisse lucht, langs het water, met je voeten in het gras, in een andere omgeving bij Zwier.

Verdieping

Het is ook mogelijk om een meeting te verrijken met één van de “Team Sessies”. Deze dragen bij aan nieuwe energie en een frisse blik. Zwier is hiervoor een samenwerking aan gegaan met innovatieve trainers. Bijzondere mensen die werken op een manier passend bij wat Zwier wil meegeven; een vernieuwende kijk op werken, het individu en teamverhoudingen. Bekijk de verschillende workshops, die elk op een ander thema inspelen.

BUSINESS RETREAT

Een paar dagen bij Zwier blijven om meer de diepte in te gaan. Dit kan. Samen stellen we een programma samen om meetings af te wisselen met activiteiten en sessies voor een bijzonder verblijf.

“Ongedwongen! De persoonlijke connectie en gemeenschappelijke visie op hoe belangrijk ontspanning is om je te kunnen inspannen, maakt Zwier vanaf moment één de meest natuurlijke keus!

Hugo van Essen, Skyscrapers

Wij denken graag mee

Wij helpen je graag verder met het maken van een goed en inspirerend programma. Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je binnen een werkdag terug.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring