Inspiratie

In een ontspannen en prikkelende setting ontstaan de beste ideeën.
Laat je inspireren bij Zwier.

TEAM SESSIES

Bij Zwier kun je een meeting verrijken met één van de “Team Sessies”. Deze dragen bij aan nieuwe energie en een frisse blik. Zwier is hiervoor een samenwerking aan gegaan met innovatieve trainers. Bijzondere mensen die werken op een manier passend bij wat Zwier wil meegeven; een vernieuwende kijk op werken, het individu en teamverhoudingen. Bekijk de verschillende workshops, die elk op een ander thema inspelen.

NAAR BUITEN

Een stap buiten de deur en je bent ècht buiten. De combinatie van binnen én buiten zijn geeft energie en ruimte voor ideeën. Bij Zwier is veel mogelijk. Een stuk varen voor een andere kijk op zaken of aan het water brainstormen afgewisseld met een frisse duik? Een wandeling kan ook. Aan jullie de keus.

BUSINESS RETREAT

Een paar dagen bij Zwier blijven om meer de diepte in te gaan. Dit kan. Samen stellen we een programma samen om meetings af te wisselen met activiteiten en sessies voor een bijzonder verblijf.

“Ongedwongen! De persoonlijke connectie en gemeenschappelijke visie op hoe belangrijk ontspanning is om je te kunnen inspannen, maakt Zwier vanaf moment één de meest natuurlijke keus!
“Zwieren” is zelfs bij ons in de organisatie een veelgebruikt synoniem voor ontspannen. Dat zegt meer dan genoeg!”

Hugo van Essen, Skyscrapers

Wij denken graag mee

Wij helpen je graag verder met het maken van een goed en inspirerend programma. Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je binnen een werkdag terug.

Volledige offerte

Weet je al meer over de invulling van de dag? Vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Contact

Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
0294 281 426
zakelijk@zwier.nl

zij gingen je voor

een greep uit onze klantenkring