't samen anders doen

bij Zwier

Er even helemaal uit zijn met het team of tijdens een training, los van de dagelijkse gang van zaken. Of het doel nu is om samen te ontspannen of om samen de verdieping in te gaan, iets anders doen is altijd een goed idee. In een ontspannen en prikkelende setting ontstaan de beste ideeën. Kom een dag eerder voor een diner om met elkaar te verbinden. Zwier is een anders dan anders plek. We hebben veel ervaring in huis om met onze assets bij te dragen aan jullie doel. We denken heel graag met je mee!

zwierige ochtendstart

We kennen het vast allemaal, een monkey mind of onrustig gevoel. Ervaar wat onze Zwierige ochtendstart voor jou en je team kan betekenen. Focus aan het begin van een drukke strategiedag of loslaten na een intensieve brainstorm. Samen met je team nemen we kort de tijd om te landen en in verbinding met elkaar je dag in te gaan.
Je leert eenvoudige adem- en meditatietechnieken die je op verschillende momenten kunt toepassen.

begin met adem, yoga en...ijs

Ontspannen en fit de dag beginnen? Onze enthousiaste en ervaren docenten dragen hier graag aan bij op een nuchtere manier. Wat heeft jouw team nodig? Een rustige yin of actieve flow les? Een ademsessie met ijsbad?
We hebben ervaring met lesgeven op verschillende niveaus, iedereen kan meedoen. En nee, voor yoga is het niet van belang om heel lenig te zijn ;).

Social Box

Bij Zwier willen we meer bewustzijn creëren van de ruimte die kan ontstaan zonder telefoon. Om deze reden zijn we een samenwerking aangegaan met Social Box. Het doel van de makers is mensen te helpen om meer in het hier en nu te zijn, los van je telefoon. Voor ons hebben ze een speciale Zwier Zakelijk Box gemaakt, waarin je je telefoon kan achterlaten tijdens jullie bijeenkomst. Voor even of voor de hele dag. Helemaal inspirerend als jullie samen 24 uur offline gaan. Dat is écht minder afleiding, meer focus.

sloepenslag

Ouderwets schermloos, met kaart, kompas en aanwijzigingen zoeken jullie je route en ontdek je de Vinkeveense Plassen in een sloep. Onderweg krijg je allerlei vragen en opdrachten. In ontspannen sfeer kan iedereen meedoen met deze vrolijke competitie tussen de teams.

wandelen en varen

Over een grasdijk, door het weiland en langs het water wandel je met onze gids langs natuurgebied de Botshol. Daarna vaar je per boot terug naar Zwier. Genieten van de wind door je haren en de weidsheid van de Vinkeveense Plassen.

"Als je strategische plannen wilt smeden, kun je wel een ‘frisse wind’ gebruiken. Nou, die was er bij Zwier. Heel bijzondere én productieve dagen!"

Merijn Everaarts | Dopper

"Ongedwongen! De persoonlijke connectie en gemeenschappelijke visie op hoe belangrijk ontspanning is om je te kunnen inspannen, maakt Zwier vanaf moment één de meest natuurlijke keus!"
Hugo van Essen | Skyscrapers
Vianne

Vianne helpt je op weg

Onze ervaring is dat wij met de plek en de mogelijkheden die we hebben bij Zwier, écht bij kunnen dragen aan de doelen die jouw team heeft. We hebben veel ervaring met out-of-the-box toevoegingen aan zakelijke programma's die bijdragen aan meer effectiviteit, ontspanning en verbinding. Niet voor niets komen teams regelmatig terug naar Zwier. Vianne weet alle ins en outs van de mogelijkheden bij Zwier.

wandelen.. de paden op..

Niks lekkerder dan de natuur in op een hectische dag. Benen strekken, frisse lucht, langs het water, met je voeten in het gras, in een andere omgeving. Je maakt een mooie wandeltocht met onze gids en kunt kiezen uit diverse wandelingen: cultuur & natuur snuiven, mindfull wandelen of een stiltewandeling.

Rustvalkje
Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Of kom logeren met jouw geliefde. Wij ontvangen jullie graag!