Voel je thuis

samen verbinden

Centraal gelegen op het Zwier terrein, vlak aan het water. Een gebouw met een warm karakter waar je je snel thuis zal voelen. Vergadering, presentatie, event of diner, veel is er mogelijk op deze bijzondere plek. De ruimte is flexibel in te delen; als board-room voor intieme gezelschappen of voor borrels tot 100 personen. Buiten is er een terras aan het water, binnen een knusse houthaard waar je rondom kan zitten.

de Huiskamer

Wanneer je bij ons De Huiskamer huurt, staat het gehele pand tot je beschikking. Het is een open ruimte van 150m2 met een, de naam zegt het al, warme en huiselijke sfeer. Focus én samen verbinden gaan hier goed samen.

Vianne

Vianne denkt graag mee

De Huiskamer is een plek met veel warmte, waar je gemakkelijk in verbinding komt met elkaar. Het kan goed zijn dat jullie programma net een beetje extra kan gebruiken. Onze ervaring met out-of-the-box toevoegingen aan zakelijke programma's draagt vaak bij aan meer effectiviteit, ontspanning en verbinding. Niet voor niets komen teams regelmatig terug naar Zwier. Vianne weet alle ins en outs van de mogelijkheden bij Zwier.

voorzieningen

• hi-speed WiFi
• flip-over
• Sonos geluidssysteem
• LCD scherm 55 inch
• workshopmateriaal
• Socialbox

fijne extra's

Maak jullie programma compleet door één van onze fijne extra’s bij te boeken. Zwier heeft vele mogelijkheden om uit te kiezen en we denken graag mee!

prijzen Huiskamer

Voel je vrij om alles aan ons te vragen. Wij dragen met liefde bij aan een zo goed, ontspannen én inspirerend mogelijk programma.

Tarieven zijn op basis van 10 tot 20 personen incl. host, presentatiemateriaal, flip-over, projectie/flatscreen


1 dagdeel € 425,-

2 dagdelen € 690,-

toeslag extra uur € 100,-

Zwier Arrangement

incl. (h)eerlijke koffie, thee, water, fris, zoete verwennerij en seizoensfruit


1 dagdeel € 13,- pp

2 dagdelen € 22,- pp

meer Zwier

Wist je dat je ook een dagje kunt komen varen? Of kom logeren met jouw geliefde. Wij ontvangen jullie graag!