Aandacht voor jezelf

Yogaweekend
Aandacht voor jezelf

Kom jij tijd te kort? Heb je behoefte om eens voor jezelf te kiezen? En vanuit daar nieuwe energie op te doen... Dit yogaweekend helpt jou tot rust te komen en op te laden in de natuur. We komen samen met aandacht voor jezelf en elkaar.

Datum
Vrijdag 13 t/m zondag 15 januari (VOL!)

Boeken


over Neel

Neel van Leeuwen begeleidt dit weekend op haar natuurlijke wijze. Ze neemt je mee op een reis waar jij je mag laten meevoeren. 

Neel heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van retreats in binnen- en buitenland. Ze kan niet anders dan haar sessies en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. De yogalessen zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke weekend te midden van de prachtige natuur. Of je nou af en toe, dagelijks of nooit yoga beoefent, je bent bij Neel in goede handen, hoe dan ook.

logeren in een Havenhuisje

Je logeert in een tiny house direct aan de haven. Je slaapt in een Kingsize bed met uitzicht op de haven. Óf in het knusse eenpersoonsbed op een verhoogde tussenvloer dat via een opstap te bereiken is.

Je hoort het water kabbelen en hebt vanuit je huisje uitzicht op de bootjes. Even los van alles. 

Er is een kitchenette, met een slow koffiemaker en waterkoker. Ook is er een koelkast aanwezig. In de ruime badkamer vind je een regendouche, toilet en waskom. Jullie bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar.

Je deelt het Havenhuisje met een andere persoon.

Ahw, heerlijk dit


Binnenkijken in een Havenhuisje?

het weekendprogramma

Vrijdag 13 januari

16:00 ontvangst & check-in Havenhuisjes
16:45 praktische informatie Huiskamer
17:00 gezamenlijke opening in de Werfplaats
18:00 diner in onze gezellige Huiskamer
Na het diner: We gaan deze avond voor een kalme yoga sessie. Met een combinatie van muziek, geuren, woorden en afgestemde energie zorgt Neel dat je je verder kunt onderdompelen in de aandacht van het weekend.


Zaterdag 14 januari

08:00-09:00 yoga sessie
09:00-10.00 ontbijt
11:00-12:30 een hartverwarmend ritueel om het verse jaar met kracht en zachtheid tegemoet te gaan
12:30-13:30 lunch

Na de lunch ruimte voor zijn, rust, opladen en kiezen voor de invulling die op dat moment bij jou past. Denk aan varen, wandelen, mijmeren in de hottub en sauna, naar de wolken kijken, een dutje, mooie gesprekken, inspiratie
15:30-17:30 ademsessie met Yordi
18:00 diner in onze gezellige Huiskamer
Na het diner: verrassingsavond


Zondag 15 januari
8:00 de Vinkeveense plassen op voor zonsopkomst met thee & lekkers
09:00-10.00 ontbijt
11:00-12:30 yoga sessie  
12:30-13.30 lunch
13:30-14:30 check-uit Havenhuisjes
14:30-15:00 korte wandeling
15:00-16:00 gezamenlijke afsluiting
16:00 uur uitzwaaien

Verbindende ademsessie

Yordi, mede-oprichter van Zwier, neemt je mee op een toegankelijke ademreis. Door middel van een aantal oefeningen kom je in je korte tijd uit je hoofd, zak je in je lichaam en kom je in verbinding met je jezelf. Welke intentie neem jij mee het nieuwe jaar in?

Ik kijk terug op een bijzonder weekend. Zwier is een heerlijke plek; alles klopt: de huisjes, het eten, de Yogazaal, het haardvuur... en de bonus was toch wel het boottochtje op de woelige plassen. Ik merk dat voor mij de combinatie naar binnen keren en buiten beleven goed werkt. Even de kop in de wind, ik word daar blij van. Goed dat jij me hebt geholpen bij mezelf stil te staan, ik doe dat niet zo snel of te weinig. Deze dagen gloeien nog lang na, het heeft me naast rust ook een aantal inzichten opgeleverd, waar ik blij mee ben en die ik verder kan uitdiepen en meenemen. 

- Susanne

Het Yogaweekend met Neel was boven verwachting. Neel heeft zo'n rijk programma samengesteld met enorm veel ruimte voor voelen, beweging, helen en nieuwe ervaringen. En zonder dat het als vol of haasten aanvoelt.

De locatie Zwier maakt het helemaal af: wat een luxe, heerlijk eten, het varen, zwemmen in de plas, sauna, uitzicht...

En dan last but not least Neel die dit allemaal begeleidt, ze is echt als een vis in het water en zowel in de sessies als in de 'organisatie' enorm in haar kracht. Ze geeft de hele groep, zonder onderscheid te maken, heel oprecht het gevoel veilig en geliefd te zijn. Wat was het een bijzonder weekend.' Sophie

- Sophie 

Ha allerliefste Neel! Och wat was het weer fijn. Ik vind dat ieder mens op aarde zo'n weekend zou moeten meemaken, dan zou de wereld een stukje zachter, mooier, meer verbonden en liefdevol zijn. Ik merkte dat ik zelf weer even over de drempel moest van durven delen, durven mezelf te zijn zonder het perfecte plaatje, durven ontvangen (waar heb ik dit aan verdiend dat ik hier mag zijn!). Op dag twee lukte dat al. Mezelf zijn hoe dan ook. Je hebt een enorme gave om dit bij mensen te bereiken. Zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen!  Tessel
- Tessel
Havenhuisje

Logeren in eigen Havenhuisje. Wakker worden met uitzicht op de haven. Jullie bedden zijn opgemaakt met knisperende, witte lakens en de handdoeken liggen klaar. Oeh! Dit wordt fijn...

Yogalessen begeleidt door Neel

De yogalessen vinden plaats op het terrein van Zwier in de prachtige, lichte ruimte: de Werfplaats. Er zijn matjes, dekentjes en meditatiekussens aanwezig.

Alle vega & bio maaltijden

Wij zorgen voor jou! Even geen boodschappen doen of hoeven nadenken over wat je vanavond gaat eten. Wij hebben alle biologische producten al in huis en onze Zwierkoks koken de vegetarische maaltijden. Jullie hoeven alleen maar aan te schuiven. Hoe lekker is dat?

Als je een moment over hebt, kruip dan gerust de houtgestookte sauna of hottub in. Samen óf juist even lekker met jezelf. Heerlijk ontspannen in de buitenlucht, terwijl de meerkoeten langs dobberen..

Sloep huren Vinkeveense Plassen

De Rustvalkjes varen jullie in stilte de Plassen op. Ga op avontuur en verken de vele eilandjes en ga op avontuur! Wij zorgen voor een toffe route, dekentjes, thee en lekkers.

Wandelroutes

Het is heerlijk uitwaaien op een van de eilanden in de omgeving. Het Winkeldijkje is ook prachtig. Er liggen verschillende routes voor je klaar.

Prijzen

Yogaweekend en logeren in een circulair Havenhuisje


€580
per persoon
  • Alle yogalessen en andere activiteiten
  • Persoonlijke en liefdevolle begeleiding
  • Luxe Havenhuisje met badkamer
  • Alle vega & bio maaltijden
  • Varen
  • Gebruik houtgestookte hottub & sauna