Aandacht voor jezelf

Yogaweekend
Aandacht voor jezelf

Kom jij tijd te kort? Heb je behoefte om eens voor jezelf te kiezen? En vanuit daar nieuwe energie op te doen... Dit yogaweekend helpt jou tot rust te komen en op te laden in de natuur. We komen samen met aandacht voor jezelf en elkaar.

Datum
Vrijdag 13 januari t/m zondag 15 januari
Aantal plekken: 18 personen

Boeken


over Neel

Neel van Leeuwen begeleidt dit weekend op haar natuurlijke wijze. Ze neemt je mee op een reis waar jij je mag laten meevoeren. 

Neel heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van retreats in binnen- en buitenland. Ze kan niet anders dan haar sessies en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. De yogalessen zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke weekend te midden van de prachtige natuur. Of je nou af en toe, dagelijks of nooit yoga beoefent, je bent bij Neel in goede handen, hoe dan ook.

logeren in een Havenhuisje

Je logeert in een tiny house direct aan de haven. Je slaapt in een Kingsize bed met uitzicht op de haven. Óf in het knusse eenpersoonsbed op een verhoogde tussenvloer dat via een opstap te bereiken is.

Je hoort het water kabbelen en hebt vanuit je huisje uitzicht op de bootjes. Even los van alles. 

Er is een kitchenette, met een slow koffiemaker en waterkoker. Ook is er een koelkast aanwezig. In de ruime badkamer vind je een regendouche, toilet en waskom. Jullie bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar.

Je deelt het Havenhuisje met een andere persoon.

Ahw, heerlijk dit


Binnenkijken in een Havenhuisje?

het weekendprogramma

Vrijdag 13 januari

16:00 ontvangst & check-in Havenhuisjes
17:00 gezamenlijke opening in de Werfplaats
18:00 diner in onze gezellige Huiskamer
Na het diner: We gaan deze avond voor een kalme yoga sessie. Met een combinatie van muziek, geuren, woorden en afgestemde energie zorgt Neel dat je je verder kunt onderdompelen in de aandacht van het weekend.


Zaterdag 14 januari

08:00-09:00 yoga sessie
09:00-10.00 ontbijt
11:00-12:30 een hartverwarmend ritueel om het verse jaar met kracht en zachtheid tegemoet te gaan
12:30-13:30 lunch

Na de lunch ruimte voor zijn, rust, opladen en kiezen voor de invulling die op dat moment bij jou past. Denk aan varen, wandelen, mijmeren in de hottub en sauna, naar de wolken kijken, een dutje, mooie gesprekken, inspiratie
15:30-17:30 ademsessie met Yordi
18:00 diner in onze gezellige Huiskamer
Na het diner: verrassingsavond


Zondag 15 januari
8:00 de Vinkeveense plassen op voor zonsopkomst met thee & lekkers
09:00-10.00 ontbijt
11:00 check-uit Havenhuisjes
11:00-12:30 yoga sessie  
12:30-13.30 lunch

Na de lunch een korte wandeling

15:00 uur gezamenlijke afsluiting en om ongeveer 16:00 uur maken we het weekend rond.

Verbindende ademsessie

Yordi, mede-oprichter van Zwier, neemt je mee op een toegankelijke ademreis. Door middel van een aantal oefeningen kom je in je korte tijd uit je hoofd, zak je in je lichaam en kom je in verbinding met je jezelf. Welke intentie neem jij mee het nieuwe jaar in?

Wat was het fijn om onder leiding van jou dit weekend in te gaan. Jullie zorgvuldige en liefdevolle aandacht voor het programma, het geheel en ieder individueel heb ik als heel bijzonder ervaren. 


Iemand vroeg me wat ik ‘eruit meeneem’. Dat is precies geen vraag waar ik antwoord op heb. Wat dit weekend mij gegeven heeft gaat zoveel dieper en geeft weer meer richting aan waar ik al in zit en waar ik verder in wil ontdekken. Liefdevolle aandacht voor wat is, zowel binnen als buiten mijzelf. 


Ik ervaar nu rust, blijheid, vreugde, volheid, ontspanning en openheid. 


Heel veel dank daarvoor!


- Corrinne Dekker

Ik heb zo genoten. Het was allemaal zo mooi op elkaar afgestemd. Ik voelde me tot in elk detail verzorgd en glimlach van binnen uit ;) als ik terug denk aan de mooie sessies, het heerlijke eten, het warme gezelschap en aan jou. Je doet het zo op jouw geheel eigen manier en daar voel ik me heel fijn bij. Dankjewel

- Barbara Bijlstra 

Och Neel, wat was het een fijn, mooi en magisch weekend. Ik ben nog aan het na-genieten. Dankjewel, het klopte helemaal. Liefs voor jou
- Danielle Gerritsen
Havenhuisje

Logeren in eigen Havenhuisje. Wakker worden met uitzicht op de haven. Jullie bedden zijn opgemaakt met knisperende, witte lakens en de handdoeken liggen klaar. Oeh! Dit wordt fijn...

Yogalessen begeleidt door Neel

De yogalessen vinden plaats op het terrein van Zwier in de prachtige, lichte ruimte: de Werfplaats. Er zijn matjes, dekentjes en meditatiekussens aanwezig.

Alle vega & bio maaltijden

Wij zorgen voor jou! Even geen boodschappen doen of hoeven nadenken over wat je vanavond gaat eten. Wij hebben alle biologische producten al in huis en onze Zwierkoks koken de vegetarische maaltijden. Jullie hoeven alleen maar aan te schuiven. Hoe lekker is dat?

Als je een moment over hebt, kruip dan gerust de houtgestookte sauna of hottub in. Samen óf juist even lekker met jezelf. Heerlijk ontspannen in de buitenlucht, terwijl de meerkoeten langs dobberen..

Sloep huren Vinkeveense Plassen

De Rustvalkjes varen jullie in stilte de Plassen op. Ga op avontuur en verken de vele eilandjes en ga op avontuur! Wij zorgen voor een toffe route, dekentjes, thee en lekkers.

Wandelroutes

Het is heerlijk uitwaaien op een van de eilanden in de omgeving. Het Winkeldijkje is ook prachtig. Er liggen verschillende routes voor je klaar.

Prijzen

Yogaweekend en logeren in een circulair Havenhuisje


€580
per persoon
  • Alle yogalessen en andere activiteiten
  • Persoonlijke en liefdevolle begeleiding
  • Luxe Havenhuisje met badkamer
  • Alle vega & bio maaltijden
  • Varen
  • Gebruik houtgestookte hottub & sauna