Weekend Zwieren

boek jouw weekend

Herken je dit?

Je ligt 's avonds in bed, je hoofd is vol en je vraagt je af, 'waar is de tijd gebleven'?

Je dag begon al vroeg, je dook vrij snel je telefoon in en vliegt naar je eerste afspraak. De dag gaat voorbij, privé en werk lopen door elkaar. Je bent een ster in multitasken.


Ook de komende maand staat je agenda bol met afspraken. Tussendoor nog even sporten en voor het slapen werk je je apps en social media nog even bij. Het is allemaal leuk maar wel veel, je kunt er bijna niet meer van genieten.


Druk, druk, druk. Ben je daar ook weleens helemaal klaar mee?

 Stap eens uit die dagelijkse sneltrein.. 

Je wordt wakker en maakt contact met jezelf. Je voelt waar je vandaag energie voor hebt.

Je begint de dag met rust met focus en aandacht voor jezelf en elkaar. Je vertraagt regelmatig je tempo en ademt een paar keer bewust in en uit..


Je leeft NU, in ontspanning en er ontstaat ruimte. Je neemt tijd voor wat voor jou belangrijk is.
Aan het einde van de dag voel je je tevreden en dankbaar. Vanuit rust en ontspanning val je in een diepe slaap.

yes, dit wil ik

door te lummelen of juist bewegen. Niets moet, alles mag. 
Voel wat jij NU nodig hebt.

Ben je aan het Zwieren, dan heb je al voor alles gekozen. Eenmaal bij ons, kan je doen en laten wat je wil. Alles is inclusief, dus geen keuzestress voor jou.


En natuurlijk slaap je op de lekkerste bedden en sta je onder een fijne regendouche. We koken de (h)eerlijkste maaltijden voor je. Zodat jij alle ruimte hebt om de verbinding aan te gaan met jezelf, de ander en de natuur.

Sloep huren Vinkeveense Plassen

Wij geloven in buiten zijn. Het helpt om van de sneltrein af te stappen, stil te staan en te reflecteren. De beweging van de natuur, de elementen om je heen. Het laad je op! Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’.


Zwier nodigt je uit. Ga lekker het water op. Ontspan in de houtgestookte sauna of hottub, neem een verfrissende duik of wandeling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie haal je uit de natuur, een ander óf deze winter uit een Inspiratiesessie! Het helpt je naar binnen kijken en geeft je nieuwe inzichten. De dingen doen met passie, zonder moeite en met stralende energie. 


Tijdens jouw verblijf organiseren we fijne Inspiratiesessies. Lekker wakker worden met een slow flow yogales en een verdiepende ademsessie. Mmmm.. klinkt goed hé?

Genieten is een gevoel of beleving. Er zijn veel van die momenten op een dag. Als je helemaal in het moment bent, dan zie je ze. Bij Zwier laat je de dag gebeuren en doe je wat goed voelt.


Geniet van de maaltijden uit de Zwierkeuken, van een boekje lezen bij de open haard in de huiskamer, van de ruimte, van het water. Alles mag en niets hoeft!

ik kom genieten
Review: 9.7

Wat een onvergetelijke plek. We hebben genoten van het havenhuisje, maar vooral van het zwieren. Het ontspannen gevoel waarin alles kan maar niet hoeft. Heerlijk eten dat met liefde voor je wordt gemaakt. En vooral vriendelijkheid! Dankjewel!

Juli '22 | Liesbeth V.

Review: 10

Serieus een van de leukste verblijven ooit! Alles klopte. Ik had nonstop een big smile op m’n gezicht en voelde me er zo gelukkig! Bedankt dat we mochten mee-Zwieren. Wat hebben jullie het goed voor elkaar! Alles is uitgedacht. Van de sfeervolle Huiskamer, de prachtige tuinen, tot het jammie eten welke met veel aandacht is bereid, tot de energieke enthousiaste warme medewerkers, duurzaamheid in alle aspecten over nagedacht, de lovely teksten overal, SUP’en wauw, fluisterboot tocht whaaa, hottub heerlijk, voor de deur gezwommen en dan die Havenhuisjes 😍. We voelden ons een met de natuur en konden ultiem relaxen. Vol inspiratie en een onvergetelijke herinnering erbij. DANK! Ik kom zéker eens terug.

Juni '22 | Stefanie M.

Review: 9.6

wij hebben super genoten . Eten, drinken, logeerplek en personeel super:) de drie dagen leken wel een week. We zijn weer helemaal opgeladen. dank jullie wel. 

Juli'22 | Rinco & Miriam

Logeer in een circulair Havenhuisje of een Zwiertent met een uniek uitzicht over de haven. De bootjes dobberen in de haven en de eendjes zwemmen langs. Mmmmm, eindelijk de tijd om te mijmeren.

Inspiratiesessies

Op zaterdag en zondag is er een Inspiratiesessie in de Werfplaats of BovenBoten Loft. Begin de dag met beweging en doe nieuwe energie op of zoek de verdieping op met een verbonden Ademsessie. Dit wordt bijzonder!

Lokaal, biologisch & vegetarisch

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? Wij zorgen ervoor dat je boordevol inspiratie en nieuwe ideeën mee naar huis terug neemt.

Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Lekker fikkie stoken, beetje turen over het water.. Zeker weten dat je thuis ook weer wat vaker van deze kleine wellness momenten in gaat lassen, want oh oh wat is dit ultiem genieten..

Sloep huren Vinkeveense Plassen
Kom je logeren? Dan kun je 3 uur varen in een Rustvalkje. Deze voormalige zeilbootjes hebben we omgebouwd tot sloepjes met een elektrische motor. Hierdoor vaar je in alle stilte over de Plassen en verdwijnt alle ruis.. Je zintuigen worden weer scherp, én dat ga je merken.

Een creatief zetje om terug te kijken, stil te staan en vooruit te blikken

Deze maand geven we jou een setje viltjes met verdiepende vragen. We helpen je op een creatieve, inspirerende manier stilstaan, terug te blikken en vol zin het voorjaar in te gaan. Laat je maar verrassen!

Havenhuisje

* Circulair Tiny House met grandioos uitzicht

* Scandinavisch interieur met eigen badkamer

* incl. alle maaltijden
* 3 uur varen met sloepje
* hottub, sauna
* alle inspiratie-sessies

vanaf €612,- incl. alles, op basis van 2 pers.
Zwiertent

Zwiertent

• inclusief alle maaltijden

• hottub & sauna

• 3 uur varen in een Rustvalkje, fluisterbootje

• gebruik van SUP's en kano's

• bijna 30m2
• lekkere (verwarmde) boxsprings
• opgemaakte bedden & handdoeken
• koelkastje & kluisje
• stopcontacten
• elektrisch kacheltje

• twee strandstoelen

• luxe (gedeeld) badhuis met 6 mini badkamers met regendouches
* alle inspiratie-sessies

- Vanaf 21 april te boeken -

vanaf €470,- incl. alles, op basis van 2 pers.
Boathouse

Pakschuyt

* Dobberen op je eigen luxe schip

* Met slaapkamer, badkamer, keuken en binnen-en buitenzit

* Bij Zwier aan wal

* incl. alle maaltijden
* 3 uur varen met sloepje
* hottub, sauna
* alle inspiratie-sessies

vanaf €649,- incl. alles, op basis van 2 pers.

LogeerLoft BovenBoten (6 p.)

* 6-persoons Loft

* Ruim privébalkon met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
* luxe kookeiland met mand vol boodschappen + recept

* Superluxe badkamers
* 2 toiletten
* Jura koffiemachine

* incl. maaltijden, varen met sloepje, hottub, sauna
* privé inspiratie 

vanaf €1525,- incl. alles, op basis van 6 pers.
  • Geïnspireerd & geprikkeld wilt worden
  • Vol ZIN 2023 in wilt gaan
  • Wilt verbinden, met jezelf en met anderen
  • Je even voor jezelf wilt kiezen
  • Wilt vertragen
  • Met meer energie naar huis wilt gaan
Ja, dat ben ik!

Ik heb geen ervaring met meditatie, ademsessies of yoga, is dit iets voor mij?

Tijdens je verblijf kun je dagelijks deelnemen aan onze Zwier inspiratiesessies. Denk bijvoorbeeld aan een yogales of verbonden adem sessie. Ervaring is niet nodig en natuurlijk zijn deze sessies optioneel. Voel maar op dat moment of je mee wilt doen :)

Ik vind Zwier zo'n fijne plek. Kan ik ook langer dan 2 nachten komen logeren?

Zwier is er helemaal op ingericht om jou in korte tijd tot stilstand te laten komen. Vertragen, opladen en geïnspireerd worden. Dat is wat je mag verwachten. Veel van onze gasten hebben bij vertrek dan ook het gevoel veel langer weg te zijn geweest. Wil je toch langer komen? Dat kan tijdens de feestdagen & vakanties. Check onze website of neem even contact op!

Ik kan nergens op jullie website een menukaart vinden. Wat krijg ik te eten?

Bij Zwier houden we verrassingen en prikkelen we graag onze gasten. Het is in ieder geval altijd bijzonder lekker, een lust voor het oog en uitermate voedend. Gelukkig blijkt dat ook uit onze reviews ;) De maaltijden zijn altijd vegetarisch, biologisch en streek- en seizoensgebonden.

Kan ik ook zelf koken bij Zwier?

Nee. Alle maaltijden worden door onze koks voor jou verzorgd. Zo hoef jij je even niet druk te maken over boodschappen, koken en afwassen. Zo ontstaat er bij jou alle ruimte om tot stilstand te komen!

Zijn honden welkom?

Ja, wij vinden honden leuk. Wel hebben we een paar regels. Maximaal een middelgrote hond of kleiner is welkom.
De hond mag niet op of in het bed en aangelijnd op het terrein van Zwier. Je hond liever niet alleen achterlaten in je huisje of tent.

We vragen een vergoeding voor de extra schoonmaak van € 25,-.

Ik ben iets vergeten/verloren tijdens mijn verblijf, wat nu?

Stuur graag even een mailtje naar vrij@zwier.nl dan kijken we voor je of de gemiste item(s) gevonden zijn. In principe versturen we niets per post, maar vragen we je om deze item(s) zelf te komen halen.

Mogen er vrienden/familie/kennissen langskomen tijdens mijn verblijf?

Jazeker mag dat, super gezellig! Houd er wel graag rekening mee dat onze gasten voor hun rust komen. Wil iemand een nachtje blijven slapen, overleg dan even wat de mogelijkheden zijn door een mail te sturen naar: vrij@zwier.nl
Mee-eten mag natuurlijk ook, reserveren kan via onze website: www.zwier.nl/de-huiskamer/

Zijn kinderen welkom bij Zwier?

Er op uit met het hele gezin, superfijn! Kinderen zijn meer dan welkom. We organiseren zelfs speciale Familie Retreats, neem hiervoor een kijkje in onze agenda.

Is het gebruik van de hottub & sauna inclusief tijdens mijn verblijf?

Yes, lekker hè! :) Zodra je ingecheckt bent, kun je een tijdslot reserveren tijdens je verblijf waarbinnen jij en je eventuele reisgenoot exclusief kunnen genieten van onze hottub & sauna.

YES, ik wil een weekend Zwieren!