Eten bij Zwier

Wat leuk dat je wilt mee eten bij Zwier!

 

Het is dus een huiskamer en in een huiskamer maak je geen tafelreservering. Maar als je kookt is het wel fijn om te weten hoeveel mensen er mee eten. We houden dus nu wel rekening met je komst, maar we zullen niet een ‘gereserveerd’ bordje op een tafel zetten. Dat vinden we een beetje gek…

Bij binnenkomst kun je bij de bar vertellen dat je er bent.
Net als in (bijna) alle huiskamers loopt ook bij ons geen bediening rond, maar loop je naar de keuken om je eten en drinken te halen. Dat is bij ons ook; steeds als je ergens zin in hebt kom je dat bij de bar/keuken halen en steeds reken je het af. Zo heb je helemaal zelf de vrijheid om halen wat en wanneer jij wilt.

 

Wil je met een gezelschap van meer dan 8 personen komen, stuur ons dan even een berichtje, dan kunnen we alles goed afstemmen.

Aanmelden

  • Onze 'Milde Keuken' is vegetarisch, wil je dat we rekening houden met allergieën, geef deze dan hier aan. Eventuele andere vragen en opmerkingen kun je hier ook kwijt.

Menukaart Huiskamer

Onze Zwier gerechten zijn (zo goed als allemaal) vegetarisch, biologisch, zoveel mogelijk met lokale producten bereid en vooral voorzien van heel veel liefde.

In onze Huiskamer kun je eten wat de pot schaft, net als thuis. We hebben bewust een heel kleine kaart, met een paar zeer smaakvolle gerechten waar je uit kan kiezen.

Eventuele dieetwensen/allergieën kun je aangeven, dan houden we daar rekening mee.