6/7/8 september

Zwier Offline Retreat

‘weekend’

Bij dit retreat nodigen we je uit om voor jezelf te ervaren wat ‘schermloos genieten’ voor jou kan doen. Dit doen we in samenwerking met Anna van Oenen van 1-dag-offline. Anna neemt je mee in de ruimte die ontstaat wanneer ‘het mobieltje’ niet binnen handbereik is. Wat gaat er stromen? Waar loop je tegen aan? Gedurende het weekend zal je op verschillende manieren worden geprikkeld. Je krijgt een offline box offline gevuld met verdiepingsvragen en opdrachten en we stimuleren je met ‘in het nu’ groeps- en solo activiteiten.

Bij aankomst lever je je telefoon in en geniet je drie dagen lang van de vrijheid die de digitale afzondering je geeft. Ervaar de natuur, de stilte, laat je eigen gedachten uitrazen en neem tijd voor reflectie. Durf jij het aan om te ervaren wat een weekend zonder telefoon met jou doet?

Programma

Drie dagen genieten van afzondering met een groep gelijkgestemden. Je wordt omringd door prachtige natuur en de Vinkeveens Plassen en geniet van een inspirerend programma. Je wordt lekker verzorgd en geniet van (gezond) eten, kampvuren, stilte en goede gesprekken. Met diepgang, zonder zweverigheid. En niet te vergeten: plezier! Laat je volle leven even achter je en geef je over aan pure ontspanning. Alleen en in verbinding met elkaar.

 

Vanaf vrijdag 16.00 mag je inchecken en zondag 16.00 is het weer tijd om naar huis te gaan. De prijs voor een twee-persoons Zwier Tent is €349 en voor een 1-persoonstent €409 voor twee overnachtingen, inclusief diner op vrijdag- en zaterdagavond, twee keer een heerlijk ontbijt, vrij gebruik van kano’s & sup’s, yoga op zondagochtend, muziek op zaterdagavond en het gehele weekend inspiratie om schermloos te genieten.

VRIJDAG: De Aankomst

 

18.30 Aankomst met thee en kleine snack + mogelijkheid een kop soep te eten

19.30 Opening van het weekend met Anna van Oenen

20.00 Kennismaking bij het kampvuur

 

ZATERDAG: Het Heden

 

08.00 Wandeling in stilte

09.00 Ontbijten

10.00 Me-time met offline box & lunchpakket

16.00 Ervaringen delen

19.00 Diner

21.00 Muziek en kampvuur

ZONDAG: De Vooruitblik

 

08.00 Yogales

09.00 Ontbijten

10.00 Jouw toekomstbeeld 1

12.00 Lunch

13.00 Jouw toekomstbeeld 2

15.00 Afsluiting

16.00 Uitchecken

Veel me-time om:

 

  • te wandelen
  • te kanoën
  • te suppen
  • te lezen
  • te zwemmen
  • een boek te lezen
  • een dutje te doen

Zwier Offline Retreat ‘weekend’
6-8 sept

 

2p Zwier Tent €349

1p Zwier Tent €409

 

Voor twee overnachtingen, inclusief diner op vrijdag- en zaterdagavond, twee keer een heerlijk ontbijt, yoga op zondagochtend, muziek op zaterdagavond, het gehele weekend inspiratie om schermloos te genieten en vrij gebruik van kano’s & sup’s.

Veel tijd voor reflectie, delen, rust, maar ook met veel energie. Een unieke ervaring, die ik iedereen volmondig kan aanraden.
Creatieve inspiratie, zelfreflectie, bijzondere locatie en leuke mensen. Een weekend dat mij veel inzichten heeft gegeven.

Over Anna en 1 dag offline

Anna van Oenen (1980) is psycholoog en werkt sinds 2005 in de training en coaching branche. Ze houdt ervan om mensen in contact te brengen met iets nieuws, zichzelf en met anderen. Dit doet zij het liefste op een creatieve, energieke en oplossingsgerichte manier. Daarnaast is zij gefascineerd door de mogelijkheden van deze tijd, met de bijbehorende inspiraties en uitdagingen.

 

In 2013 richtte Anna 1 dag offline op. Hiermee spoort zij mensen aan om een dag los van de drukte van alledag ongestoord, offline en onbereikbaar te zijn. En te ervaren welke ruimte daarmee ontstaat. Ruimte voor iets nieuws, voor verbinding met jezelf en de mensen om je heen. 1 dag offline heeft een aantal bijzondere boxen ontwikkeld om deze dagen offline onvergetelijk te maken. Een mix aan prikkelende opdrachten stimuleren reflectie, uitdaging en ontspanning.

 

Tijdens het weekend zal Anna op ongedwongen wijze het retreat begeleiden en je inspireren om dichterbij jezelf te komen tijdens dit offline weekend.

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. In de tent is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje om je even terug te trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor jullie opgemaakt en er liggen handdoeken klaar.

Lekker én gezond

Bij Zwier verzorgen we een super lekker én gezond ontbijt. Je kan zelf eten koken in onze buitenkas, maar je kan vanaf dit jaar ook lunchen, borrelen en dineren in onze pop-up Huiskamer. Alles grotendeels plantaardig met af en toe dierlijke producten.

Dichtbij de stad en natuur

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.