19/20/21/22 APRIL

Openingsweekend

Zwier opent het seizoen met een paasbest openingsweekend. Kom als eerste weer in onze fris opgemaakte tenten slapen en genieten van al het fijns dat Zwier te bieden heeft.

Wat is er allemaal te doen? Een schuif-aan diner op zaterdag en muziek in de huiskamer.  Natuurlijk is er ook yoga en kun je lekker suppen en kanoën. Vrij in je keus om te doen of te laten. Ben jij erbij? Welkom bij Zwier!

Programma

Een weekend waarin we samen gaan genieten van de lente. Het is inclusief ontbijt, yoga en vrij gebruik van sups & kano’s. En omdat we graag samen met jullie het seizoen openen hebben we een paar mooie extra’s. De yogales zal een bijzondere les zijn, verder organiseren we op zaterdagavond een Zwiermaal met na afloop muziek in de huiskamer.

Openings Weekend

Prijs per tent: € 329,- (2p) of €399,- (3p)

Inclusief drie overnachtingen in een heerlijke Zwier tent, ontbijt en Zwiermaal op zaterdag, de yogales, vrij gebruik van sup’s/kano’s en muziek.

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. Er is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje voor als je je terug wilt trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor je opgemaakt en er liggen twee handdoeken klaar.

Lekker én gezond

Je kan je eigen eten meenemen, maar je kan je ook door ons laten verrassen. Wij verzorgen biologisch en vegetarisch eten, altijd super lekker.

Ontspannen

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.