Koningsrust

26 / 27 / 28 april

Minder prikkels, meer energie! Speciaal tijdens Koningsdag nodigt Zwier je uit om de hectiek van de stad te verruilen voor ontspannen aan het water. Je bent welkom voor een weekend rust aan de Vinkeveense Plassen. Doen waar jij op dat moment zin in hebt, daar draait het bij Zwier om. Wij verzorgen het Koningsontbijt en op zaterdagavond een heerlijk Koningsdiner. Een heerlijke yogales , suppen of kanoën, muziek bij het vuur, middagdutjes, de krant lezen met je voetjes in het gras, het hoort er allemaal bij. Geen plan, doen wat op dat moment goed voelt. Hoe relaxed is dat?

Inclusief:

Zwier Tent

We hebben twee- of driepersoons Zwier Tenten met fijne boxsprings. Er is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje voor als je je terug wilt trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor je opgemaakt en er liggen handdoeken om mee te douchen klaar.

Lekker én gezond

We houden van lekker én gezond eten. Alles biologisch en vegetarisch. Je mag jouw eigen eten meenemen, of gebruik maken van ons aanbod. Op zaterdagavond koken wij in ieder geval voor jou.

Jij kiest

Bij Zwier word je uitgenodigd om te doen waar jij zin in hebt. Kanoën en Suppen, zit bij de prijs in. Bij twijfel? Doen!

Programma

VRIJDAG | 26 april

Inchecken vanaf 16.00

Doen wat jij wilt

ZATERDAG | 27 april

08.00u-12.00u  Koningsontbijt

09.00u-11.00u  Lekker lange yogales

De dag is verder aan jou

18.30  Koningsmaal

21.00  Muziek

ZONDAG | 28 april

08.00u-11.00u  Ontbijt

Ontspannen

16.00u  Uitchecken

Zwier Koningsrust

 

Inclusief een Koningsontbijt en Diner op zaterdag, muziek en extra lange yogales, vrij gebruik van sup’s en kano’s.

€299 2p tent

€399 3p tent

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.