After Summer Glow Retreat

14/15/16 SEPTEMBER

Zwier Yoga Retreat

met Reanne Creyghton

Flow, let go & glow tijdens ons ‘After Summer Glow’ retreat! Als de zomer in de herfst overgaat, verandert ook de energie. Een nieuw seizoen dient zich aan waarin we weer meer naar binnen mogen keren. We gaan van zomer naar herfst, van licht naar donker, van buiten naar binnen. De seizoenswisselingen markeren altijd een belangrijk moment in de natuur. Een perfect moment voor een heerlijk yogaweekend waarin we uitgebreid stilstaan bij deze overgang. We combineren de yang energie van de zomer met de meer yin energie van de herfst voor harmonie en balans in je lichaam en geest.
 
Yogadocente Reanne Creyghton neemt je mee op deze reis. We vormen onze eigen community, even weg van de stad en genieten samen van dynamische Vinyasa yoga afgewisseld met rustige Yin yoga en meditaties. Zwier kookt voor jou Ayurvedische maaltijden afgestemd op het seizoen en de groep. En je krijgt eet & leef tips om ook in de stormachtige herfst in balans te blijven.

Programma

Een weekend om los te laten en op te laden. Sta even stil, neem tijd voor jezelf, de natuur en de omgeving. We gaan metaforisch gesproken de vruchten plukken van de late zomer en alvast nieuwe zaadjes planten voor dat wat komen gaat. Het weekend start op vrijdagmiddag 14 september en duurt t/m zondagmiddag 16 september 2018. Prijs per persoon is 285,- inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een gedeelde tweepersoonstent, lekker & gezond eten en gebruik van kano’s & sup’s.

VRIJDAG

16.00 Aankomst met thee en kleine snack

17.00 Yoga

19.00 Diner

20.30 Buiten meditatie bij het vuur

ZATERDAG

07.45 Seizoen fruit voor de liefhebber

08.00 Ochtendritueel

08.45 Ontbijt

09.30 Yoga, bij goed weer op het eiland

12.30 Warme lunch

13.30 Vrije tijd met keuze uit:

– Sup Yoga met Martine (optioneel)
– Ontspanningsmassage (optioneel)
– Wandelen of kano varen
– All of the above én/of een boek lezen 😉

18.00 Maaltijdsoep

20.00 Yin Yoga

ZONDAG

07.20 Seizoen fruit voor de liefhebber

07.30 Stilte wandeling

09.00 Ontbijt

10.00 Yoga

12.30 Lunch

13.30 Vrije tijd

15.00 Afsluitende ceremonie

‘After Summer Glow’ Zwier Yoga Retreat met Reanne Creyghton

Prijs per persoon: € 285,-

Inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een fijne, gedeelde 2p Zwier tent, lekker & gezond eten en vrij gebruik van sup’s/kano’s.

in samenwerking met

Glow Yoga Studio

logo glow

Over Reanne

Reanne Creyghton beoefent yoga sinds 2003 en doceert sinds 2011. Naast yoga heeft Reanne als biologe en milieuwerker ruime ervaring opgedaan in verduurzamingstrajecten.  Een mooi project hiervan was het opzetten van een duurzame eco-lodge in Mozambique. Gedurende haar loopbaan zocht ze een fysieke uitlaatklep, en dit vond ze in yoga! Eén met de natuur zijn kende ze al via haar vele reizen naar zuidoost Azië, maar één zijn met lichaam en geest was nog een uitdaging. Na haar eerste yoga les voelde ze rust en kracht tegelijk. Ook voelde ze weer de speelsheid en het vertrouwen in haar lichaam dat ze als jonge turnster had gevoeld.

 

Met een dosis nieuwsgierigheid begon zij als kersverse moeder haar opleiding Astanga Vinyasa Yoga. En al snel vormde zich op organische wijze een eigen manier van lesgeven. Hetgeen wat zij voelt deelt zij graag. Zij straalt de kracht van yang uit, maar zocht in haar eigen proces ook steeds meer verstilling en vond dit in Yin yoga. Haar lessen werden een manier om anderen te inspireren te “voelen”, zich te verbinden met dat wat zich aandient! Reanne nodigt je tijdens haar lessen uit om de connectie met jezelf aan te gaan, de adem en de beweging met elkaar te verbinden om ruimte te creëren in je lichaam en je geest. Dit gebeurt zowel in een zachte flow les als in een Yin Yang les. Tenslotte is je lichaam de tempel voor de geest en de ademhaling je anker voor stabiliteit. En nog mooier, vanuit die stabiliteit kun je je nog dieper verbinden met je omgeving en anderen!

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een twee-persoons luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. Er is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje voor als je je terug wilt trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor je opgemaakt en er liggen twee handdoeken klaar.

Lekker én gezond

Het hele weekend is gevuld met lekker én gezond eten en drinken. Wij verzorgen biologisch en vegetarisch eten, altijd super lekker. Laat je verrassen door nieuwe smaken en fijne recepten.

Vind rust

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.