Vertraag en hervind jouw rust

14/15/16 juni 2019

Zwier Yoga Retreat

met Bianca Coorengel

De stad uit en naar de rust. Dit weekend staat volledig in het teken van vertragen. Van de snelweg af, het landweggetje op naar Zwier. Deze weg nodigt al uit om te vertragen en de drukte van alledag achter je te laten. Dit gevoel komt in het hele weekend terug. Met dit retreat geef je jezelf rust cadeau. 48 uur lang vertragen, verzorgd worden, in je lijf komen met yoga en meditatie, stilte, ruimte voor jezelf.

 

Bianca nodigt je uit de rust mee terug te nemen naar jouw dagelijks leven. Dit doet ze door Yin Yoga, Yoga Nidra, mindfulness en meditatie. Ze vraagt je jouw eigen intentie te zetten en te ervaren wat vertragen voor jou kan betekenen. Dit komt in alle facetten van het weekend terug om zo de rust in jezelf te hervinden. Naast maximale ontspanning, krijg je inzicht in jezelf. Van Bianca krijg je simpele oefeningen mee om thuis toe te passen. Ervaar dat ‘de rust’ in jou is en leer hoe je hiermee in het dagelijks leven kan verbinden. Dit weekend zal je goed doen.

Programma

Een weekend om helemaal te vertragen. Hervind de rust in jezelf en neem inspiratie mee naar huis hoe dit te integreren in jouw dagelijks leven. Het weekend start op vrijdagmiddag 14 juni en duurt t/m zondagmiddag 16 juni 2019. Prijs per persoon is € 385,- inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een gedeelde tweepersoonstent, lekker & gezond eten en vrij gebruik van kano’s & sup’s.

Veel me-time om:

 

  • te wandelen
  • te kanoën of suppen
  • te mediteren
  • te zwemmen
  • een boek te lezen
  • een dutje te doen

VRIJDAG

 

16.00u Aankomst met thee en kleine snack

17.30u Openingscirkel

19.00u Licht diner

20.00u Yin Yoga & Yoga Nidra waarin we ‘landen’ en onze intentie opzoeken

21.30u Meditatie bij het vuur

ZATERDAG

 

07.30u Fruit voor de liefhebber in stilte

07.45u Stilte wandeling

08.45u Ontbijt

10.00u Yin Yoga & Mindfulness

12.30u Lunch

13.30u Me-time

18.00u Diner

20.00u Savasana concert met Irene Sportel

ZONDAG

 

07.15u Fruit voor de liefhebber in stilte

07.30u Kanoën in stilte & meditatie op een eiland

09.00u Ontbijt in stilte

10.00u Yoga

12.30u Lunch & gezamenlijke afsluiting

13.30u Me-time

16.00u Uitchecken

Zwier Yoga Retreat met Bianca Coorengel

Prijs per persoon: € 385,-

Inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een fijne, gedeelde 2p Zwier tent, lekker & gezond eten en vrij gebruik van sup’s en kano’s.

Over Bianca

Uit het hoofd, in je hart, met beide benen op de grond. Dat is waar Bianca voor staat. Ze biedt ruimte en een veilige omgeving om de rust in jezelf te vinden. Dit doet ze tijdens haar yin-yogalessen, en word in Haarlem ook wel de koningin van de yin genoemd. Ze heeft specifiek gekozen om alleen yin-yoga te doceren, omdat het vertegenwoordigt wat haar drijft: iedereen naar diepe ontspanning en rust in zichzelf begeleiden. Bianca is veelzijdig opgeleid. Zo begon ze met de opleiding intuïtieve ontwikkeling van Carolina Bont, daarna de opleiding yin-yoga, anatomie en chakra bij Anat Geiger. Daar kwam later een opleiding tot reiki therapeut en Rigpa Energetic Healing van José A. Manchado bij. Bij hem ontwikkelt Bianca zich nog steeds, ondermeer in Tibetaanse meditatietechnieken. Recent heeft Bianca ook de opleiding voor i-Rest Yoga Nidra afgerond.

 

Bianca vind het leuk én belangrijk om zichzelf zowel zakelijk als privé te blijven ontwikkelen. Voor haar zijn de drie elementen lichaam, geest en energie onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen wie jij bent. Ze heeft zelf ervaren dat als je iets in je patroon wilt veranderen, je het van alle drie de kanten moet aanpakken. Zo leeft ze steeds meer vanuit haar hart. Leven vanuit het hart betekent voor haar bezield leven; mee laveren op het natuurlijke ritme, de flow van het leven. In plaats van tegen de stroom in te gaan door te willen controleren of weerstand te bieden.  Alle kennis en ervaring breng ze samen in haar lessen. Daar geniet ze enorm van!

2019: Schermloos genieten

 

Bij Zwier nodigen we je in 2019 uit om bewust schermloos te genieten. Dus laat tijdens dit bijzondere retreat jouw telefoon bij ons in een speciale box achter, of leg ‘m in de daarvoor bedoelde socialbox in de Zwier Tent. Extra verstilling en verdieping gegarandeerd!

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een twee-persoons luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. Er is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje voor als je je terug wilt trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor je opgemaakt en er liggen twee handdoeken klaar.

Lekker én gezond

Het hele weekend is gevuld met lekker én gezond eten en drinken. Wij verzorgen biologisch en vegetarisch eten, altijd super lekker. Laat je verrassen door nieuwe smaken en fijne recepten.

Vind rust

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.