Familie Retreat

'Samen Zwieren'

20/21/22 AUGUSTUS

Familie Yoga Retreat

met Anneke van Bokhoven

Met de zomervakantie bijna op zijn einde mogen we ons klaarmaken voor een nieuw seizoen. Na de vrije zomer, dient langzaam de tijd aan waarin weer meer van ons wordt verwacht. Een mooi moment om de tijd te nemen om nog samen met je gezin te gronden en weer op te laden voor wat komen gaat. Zwier organiseert een heerlijk familie yogaretreat, in samenwerking met Anneke van Bokhoven, waarin je met anderen mag genieten van yoga, spelen, ontspannen, buiten zijn in de natuur.

 

Drie dagen voor het hele gezin, waarin ‘samen zijn’ centraal staat. Samen genieten, samen spelen, samen eten, samen groeien, samen zwieren. Voor de ouders bijzonder om naast de yogamat je eigen kind als spiegel te zien in een liefdevolle en veilige omgeving. Voor de kinderen super leuk om samen met hun ouders kind te kunnen zijn. Naast fijne yogalessen met je kind wordt er ook een les verzorgd voor de ouders alleen. Ook zijn er speciale activiteiten voor de kinderen. Er is ruimte voor ontspanning alleen en samen.

Programma

Papa en/of mama, opa, oma, tante of oom. Iedereen is welkom tijdens deze verbindende mini-vakantie. Slapen doe je in een heerlijke tent met veel comfort, compleet verzorgd met (h)eerlijk eten & drinken. Naast het spelen op en rondom de yogamat is er ook tijd voor zwemmen, luieren, lezen en creatieve activiteiten. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen aan de yoga lessen meedoen, jongere kindjes kunnen ook zeker meedoen maar onder begeleiding van een ouder.

 

Het retreat start op maandagmiddag 20 augustus en duurt t/m woensdagmiddag 22 augustus 2018. Prijs voor een ouder en een kind is 395,- inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een superdeluxe tent, lekker en gezond eten en gebruik van kano’s & sup’s. Kosten voor een extra volwassene 110,- en een extra kind 90,-.

MAANDAG

14.30 Ontvangst

15.00 Kennismakingsspel

15.30 Familie yogales

17.00 Inchecken tent

18.00 Schuif-aan diner

19.00 Creatieve activiteit; je eigen krachtsteen en stok maken.

20.00 Kampvuur verhalen

DINSDAG

08.15 Ochtendsnack

08.30 Yogales ouders en kinderen apart

10.00 Ontbijt

10.30 Vrije tijd

13.00 Lunch buffetje in de kas

15.00 Kinder Kookworkshop ‘Gezond en Lekker’ (ouders ook welkom natuurlijk ;-))

18.00 Diner (samen eten opdienen van de workshop, opruimen en afwassen)

20.00 ‘Fijn naar bed gaan’ ritueel voor de hele familie

WOENSDAG

08.15 Zwier Smoothie

08.30 Familie yogales

10.00 Inpakken en uitchecken

11.00 Uitgebreide brunch en afsluiting

‘Samen Zwieren’ Familie Yoga Retreat met Anneke van Bokhoven

Prijs voor een ouder + kind: € 395,-

extra ouder € 110,-

extra kind € 90,-

Inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een fijne, Zwier tent, lekker & gezond eten en vrij gebruik van kano’s en sup’s. Extra luchtbedden, kinderbedjes en kindertentjes zijn bij te boeken zolang de voorraad strekt. Vraag naar de mogelijkheden.

Over Anneke

Anneke is een toegewijde docente, die met veel passie 9 jaar lesgaf binnen het speciaal onderwijs. Haar liefde voor bewustzijn, (kinder)yoga en liefdevolle aanraking tijdens massage, de yogalessen en trainingen die ze geeft, maken haar tot een enthousiaste, liefdevolle docente met veel vakkennis en een sterke zijnskracht. De afgelopen 3,5 jaar woonde Anneke op Ibiza, waar ze wekelijks yoga- en kindermassage lessen gaf aan de International Morna School. Dit combineerde zij met het verzorgen van massages, yogalessen, retreats en events voor zowel volwassenen als kinderen. Sinds kort is ze weer terug in Nederland, waar ze in verschillende yogastudio’s (kinder)massage- en ouder/kind yogatrainingen verzorgt.

 

Anneke reisde in 2013 naar het trainingscentrum van Wim Hof in Polen. Hier leerde ze zijn methode, beheersing van adem, meditatie en mindset, en beklom in bikini een berg. Het verleggen van haar grenzen en het openen van haar bewustzijn is Anneke’s Way of Life. You’ve got to taste a little bit of Anneke and you’ll love it! 🙂 Tijdens een yogales van haar wordt zowel kracht als zacht gecombineerd. Voelen wat je eigen mogelijkheden en je eigen grenzen zijn op dit moment in het hier en nu, daarnaar luisteren en leren handelen.

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. In de tent is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje om je even terug te trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor jullie opgemaakt en er liggen handdoeken klaar.

Lekker én gezond

De midweek is gevuld met lekker én gezond eten en drinken. Wij verzorgen biologisch en vegetarisch eten. Laat je verrassen door nieuwe smaken, super lekker, ook voor de kinderen!

Dichtbij de stad, dichtbij de natuur

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.