12 t/m 16 AUGUSTUS

Midweek Retreat

‘Samen Zwieren’

Met de zomervakantie bijna op zijn einde mogen we ons klaarmaken voor een nieuw seizoen. Na de vrije zomer, dient langzaam de tijd aan waarin weer meer van ons wordt verwacht. Een mooi moment om de tijd te nemen om nog samen met je gezin te gronden en weer op te laden voor wat komen gaat. Zwier organiseert een heerlijk familie yogaretreat, in samenwerking met Anneke van Bokhoven, waarin je met anderen mag genieten van yoga, spelen, ontspannen, buiten zijn in de natuur.

 

Vijf dagen voor het hele gezin, waarin ‘samen zijn’ centraal staat. Samen genieten, samen spelen, samen eten, samen groeien, samen zwieren. Voor de ouders bijzonder om naast de yogamat je eigen kind als spiegel te zien in een liefdevolle en veilige omgeving. Voor de kinderen super leuk om samen met hun ouders kind te kunnen zijn. Naast fijne yogalessen met je kind wordt er ook een les verzorgd voor de ouders alleen. Ook zijn er yogalessen en speciale activiteiten voor de kinderen. Er is ruimte voor ontspanning alleen en samen.

 

En wist je dat we in deze midweek de telefoons lekker (vaak) uit zetten?

Programma

Papa en/of mama, opa, oma, tante of oom. Iedereen is welkom tijdens deze verbindende vakantie. Slapen doe je in een heerlijke tent met veel comfort, compleet verzorgd met (h)eerlijk eten & drinken. Naast het spelen op en rondom de yogamat is er ook tijd voor zwemmen, luieren, lezen en creatieve activiteiten.

 

Het retreat start op maandagmiddag 12 augustus en duurt t/m vrijdag 16 augustus 2019. Prijs voor een ouder en een kind is 785,- inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een superdeluxe tent, lekker en gezond eten en gebruik van kano’s & sup’s. Kosten voor een extra volwassene of een extra kind 220,-.

MAANDAG

16.00 Ontvangst & Naar de Tenten

17.00 Kennismakingsspel

18.00 Schuif-aan diner

19.30 Kampvuur verhalen voor het hele gezin

DINSDAG

08.30 Ochtendsnack

09.00 Yogales ouders en kinderen apart

10.15 Ontbijt

10.45 Vrije tijd

13.00 Lunch

15.00 Verbindende activiteit voor het gezin ‘Thema Dankbaarheid’

18.00 Diner

21.00 Ouders rond het kampvuur

WOENSDAG

08.15 Zwier Smoothie & kleine snack

08.30 Familieyoga

10.00 Ontbijt

11.00 Vrije tijd (lunch tussen 12.30u en 13.30u)

18.00 Diner

19.30 ‘Fijn naar bed gaan’ ritueel voor de hele familie

DONDERDAG

08.30 Ochtendsnack

09.00 Yogales ouders en kinderen apart

10.15 Ontbijt

10.45 Vrije tijd

13.00 Lunch

15.00 Creativiteit voor de kinderen

18.00 Diner

21.00 Kampvuur

VRIJDAG

08.00 Ontbijt

09.00 Afsluitende activiteit

11.00 Uitchecken en naar huis

‘Samen Zwieren’ Familie Yoga Retreat met Anneke van Bokhoven

Prijs voor een ouder + kind*: € 785,-

extra ouder of kind € 220,-

Inclusief het hele programma, vier overnachtingen in een fijne, Zwier tent, lekker & gezond eten en vrij gebruik van kano’s en sup’s. Extra luchtbedden, kinderbedjes en kindertentjes zijn bij te boeken zolang de voorraad strekt. Vraag naar de mogelijkheden.

 

*Geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Over Anneke

Anneke is een toegewijde docente, die met veel passie 9 jaar lesgaf binnen het speciaal onderwijs. Haar liefde voor bewustzijn, (kinder)yoga en liefdevolle aanraking tijdens massage, de yogalessen en trainingen die ze geeft, maken haar tot een enthousiaste, liefdevolle docente met veel vakkennis en een sterke zijnskracht. De afgelopen 3,5 jaar woonde Anneke op Ibiza, waar ze wekelijks yoga- en kindermassage lessen gaf aan de International Morna School. Dit combineerde zij met het verzorgen van massages, yogalessen, retreats en events voor zowel volwassenen als kinderen. Sinds kort is ze weer terug in Nederland, waar ze in verschillende yogastudio’s (kinder)massage- en ouder/kind yogatrainingen verzorgt. Daarnaast kan je bij Anneke ook terecht voor een opleiding tot kinderyoga en kindermassage docent!

 

Anneke reisde in 2013 naar het trainingscentrum van Wim Hof in Polen. Hier leerde ze zijn methode, beheersing van adem, meditatie en mindset, en beklom in bikini een berg. Het verleggen van haar grenzen en het openen van haar bewustzijn is Anneke’s Way of Life. Tijdens een yogales van haar wordt zowel kracht als zacht gecombineerd. Voelen wat je eigen mogelijkheden en je eigen grenzen zijn op dit moment in het hier en nu, daarnaar luisteren en leren handelen.

Inclusief:

Zwier Tent

Je slaapt in een luxe Zwier Tent met fijne boxsprings. In de tent is een kluisje, een klein koelkastje en een zitje om je even terug te trekken. Wanneer je aankomt zijn de bedden voor jullie opgemaakt en er liggen handdoeken klaar.

Lekker én gezond

De midweek is gevuld met lekker én gezond eten en drinken. Wij verzorgen biologisch en vegetarisch eten. Laat je verrassen door nieuwe smaken, super lekker, ook voor de kinderen!

Dichtbij de stad, dichtbij de natuur

Op 15 minuten rijden van Amsterdam vind je Zwier, de vrijhaven van de stad. Met het water van de Vinkeveense Plassen in de achtertuin een super fijne plek om tot rust te komen. Met de voetjes in het gras en de zon op je gezicht. Zeker weten dat je opgeladen weer naar huis gaat.

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.