zaterdag 23 maart

Dag Retreat

‘Samen Zwieren’

Een dag in het teken van samen zijn, contact maken en plezier! 

 

Op deze dag vol plezier gaan we tijd vrijmaken voor elkaar. Een mooi moment om samen even stil te staan. Waar staan we nu eigenlijk als gezin, als ouders? Waar willen we graag naartoe bewegen? Wat vinden we samen belangrijk, hoe willen we samen leven? Allemaal levensvragen waar we op speelse wijze mee aan de slag gaan. Aan het einde van de dag gaan jullie naar huis vol inspiratie en een tastbaar (kunst)werk met de gemaakte speelregels om zo jullie intenties ook thuis levend te houden. 

 

Samen genieten, samen spelen, samen groeien, samen Zwieren. Voor de ouders bijzonder om naast de yogamat je eigen kind als spiegel te zien in een liefdevolle en veilige omgeving. Voor de kinderen super leuk om samen met hun ouders kind te kunnen zijn. Op deze dag is er ook tijd voor jezelf. Immers om echt samen te kunnen zijn moet je ook contact hebben met dat wat er binnen in jou leeft. 

Programma

Zwier organiseert dit dag retreat in samenwerking met Anneke van Bokhoven. Een dag met mooie activiteiten voor het hele gezin, maar ook met fijne momenten voor de ouders en kinderen apart. Om de dag zowel voor de ouders als de kindjes waardevol te maken hebben we ervoor gekozen om de leeftijdsgrens voor kinderen op 4 jaar te zetten. 

 

Het mini retreat vindt plaats op zaterdag 23 maart. Prijs voor een volwassene en een kind is € 195,- inclusief snack, heerlijke lunch en de hele dag koffie, thee & limonade. Kosten voor een extra volwassene € 75,- en een extra kind € 75,-.

DAGINDELING

09.30 Ontvangst

10.00 Samen start van de dag “ De Familie cirkel”

11.00 Lekkere snack

11.15 Ouders: Yogales met thema ‘verbinding’

11.15 Kinderen: Creatief en lekker naar buiten

13.00 Samen lunchen met als thema DANKBAARHEID

13.30 Kinderyoga les, ouders tafelen rustig na

14.00 Ouders: Samen delen en elkaar horen, inspireren

14.30 Kinderen: Spel activiteit buiten (laarzen en regenjassen mee!!)

15.00 Samen creatief in “De familie cirkel”

16.00 Samen: Familie Yoga & Massage les + afsluiting

17.00 Ontspannen en geïnspireerd samen weer naar huis

Mini Retreat ‘Samen Zwieren’ met Anneke van Bokhoven

Prijs voor een volwassene + kind*: € 195,-

extra volwassene € 75,-

extra kind € 75,-

Inclusief heerlijke vegetarische lunch, hele dag koffie, thee en limonade.

*Geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Wauw, zo lekker ontspannen met ons hele gezin, een dag helemaal los zijn van onze telefoon zorgt ervoor dat we elkaar weer opnieuw ontmoeten
Ik kon weer voelen waar ik als vader voor sta en wat ik mijn kinderen wil meegeven

Over Anneke

Anneke is een toegewijde docente, die met veel passie 9 jaar lesgaf binnen het speciaal onderwijs. Haar liefde voor bewustzijn, (kinder)yoga en liefdevolle aanraking tijdens massage, de yogalessen en trainingen die ze geeft, maken haar tot een enthousiaste, liefdevolle docente met veel vakkennis en een sterke zijnskracht. De afgelopen 3,5 jaar woonde Anneke op Ibiza, waar ze wekelijks yoga- en kindermassage lessen gaf aan de International Morna School. Dit combineerde zij met het verzorgen van massages, yogalessen, retreats en events voor zowel volwassenen als kinderen. Sinds kort is ze weer terug in Nederland, waar ze in verschillende yogastudio’s (kinder)massage- en ouder/kind yogatrainingen verzorgt. Tijdens een yogales van haar wordt zowel kracht als zacht gecombineerd. Voelen wat je eigen mogelijkheden en je eigen grenzen zijn op dit moment in het hier en nu, daarnaar luisteren en leren handelen.

Dichtbij de stad

Zwier is een plek op 15 minuten van Amsterdam waar je écht even uit de drukte van de dag stapt.

Lekker én gezond

Een heerlijke én gezonde lunch waar ook de kinderen hun vingers bij af likken.

De Werfplaats

Het dag retreat vindt plaats in de Werfplaats. Een fijne ontspannen plek waar de inspiratie vanzelf gaat stromen.

foto credit: Emma Brasser

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.