'Mini Winter Retreat'

zondag 16 december

Mini Winter Retreat

met Sanne van Gaalen

Na twee succesvolle In Your Elements retreat weekenden afgelopen zomer bij Zwier, nu een ‘mini’ winter editie!

 

Wanneer is de laatste keer dat je hebt gespeeld? Dat je de tijd vergat omdat je zo in het moment zat? Dat je even helemaal niets van jezelf ‘moest’ en alleen maar kon schaterlachen? Sanne daagt je uit het kind in jezelf te vinden. Op deze vrolijke dag zul je van je hoofd in je lichaam dalen, waardoor jouw levensenergie meer gaat stromen.

Programma

Spelen en creëren brengen je in een hogere energie. Je voelt je blij, vrij en nieuwe ideeën komen zomaar boven.

 

December is de maand van samenzijn. Binnen, waar het warm en knus is. De dag begint met een AcroYoga workshop. Deze speelse vorm van yoga doe je samen. Wil je een keer iets nieuws uitproberen samen met je partner, vriend(in) of broer of zus? Je hebt geen ervaring nodig om elkaar te laten vliegen!

 

Daarna volgt een workshop in Mandala tekenen. Sanne legt uit waarom deze ‘moving meditation’ zo ontspannend werkt. Bij deze kunst gaat het niet om het eindresultaat maar om het proces. Ontdek de kunstenaar in jezelf en wat creatief bezig zijn voor jou kan betekenen.

 

We sluiten de dag samen buiten af met vega-erwtensoep en gluhwein bij het kampvuur. Laten we dansen en intenties zetten voor het nieuwe jaar. Grote kans dat jij vanuit deze hoge energie positiviteit zal aantrekken in jouw leven!

DAGINDELING

13.00 Ontvangst

13.30 Openingscirkel

14.00 Workshop AcroYoga

15:30 Thee pauze

16.00 Workshop Mandala tekenen

17.30 Vega erwtensoep en gluhwein bij het kampvuur

19.00 Blij en ontspannen naar huis

Prijs

 

Enkel (1 persoon):  €99,-
Duo (2 personen): € 189,-

 

Inclusief hele dag koffie, thee, lekkere snack en maaltijdsoep

Katinka: “Heerlijk, ontspannend, nieuwe dingen ontdekt, lieve mensen en fantastisch eten. Ik neem me voor vaker de tijd voor mezelf te nemen en dit soort dingen te doen. Ik heb geleerd om ruimte te maken en te mogen nemen. ”
Marike: “Verwarmend en helend. Verbindend, aangenaam verrast door mijzelf en gewoon fijne sfeer, mensen en programma! Sanne heeft zoveel zinnige en mooie dingen te vertellen en te delen.”

Over Sanne

Sanne is yoga teacher, coach en retreat-specialist. De afgelopen jaren reisde ze de wereld over en deelde haar liefde voor yoga met mensen op haar pad. Haar missie is om mensen een break te geven van het veelal serieuze leven waar we ons in bevinden. Een moment van stilstaan en doen waar je blij van wordt. Om daarna weer opgeladen en geïnspireerd verder te kunnen met je leven.

Dichtbij de stad

Zwier is een plek op 15 minuten van Amsterdam waar je écht even uit de drukte van de dag stapt.

Lekker én gezond

Tijdens deze dag word je verwend met heerlijk en voedend eten & drinken. Een verwarmende vega erwtensoep, gezonde snacks, lekkers voor ieder wat wils.

De Werfplaats

Het mini retreat vindt plaats in de Werfplaats. Een fijne ontspannen plek waar de inspiratie vanzelf gaat stromen.

foto credit: Emma Brasser

Blijf up-to-date

Wil je meer weten over Zwier en al het leuks dat we organiseren? Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte.