Eten & drinken

Bij positieve energie hoort wat ons betreft ook zeker een gevulde innerlijke mens. Daarom is er bij Zwier ook veel aandacht voor gezond (en lekker!) eten en drinken. Vooralsnog met een mini-aanbod, maar in de loop van het seizoen zal dit uitgebreid worden. Spannend en lekker! Hou ons in de gaten.

‘Milde’ keuken

In de keuken van Zwier zijn liefde & aandacht de belangrijkste ingrediënten, waar we met respect om willen gaan met de aarde en dat wat ze geeft. Tegelijk beseffen we ons dat geen eenvoudige keuze is. Maar we gaan op avontuur en nemen je hierin graag mee! Daarnaast willen we voeden met eerlijk en echt eten. Gerechten die prikkelen met verse seizoensproducten, het liefst biologisch en uit de streek. 

 

En eten doe je samen, het liefst aan lange tafels, waar niet alleen het eten maar ook het leven gedeeld wordt.

Kom ervaren, kom proeven. Wees welkom!

Schuif-maar-aan

Wanneer je bij ons komt logeren, organiseren we geregeld een Schuif-maar-aan diner, een Vrijdagavond-Soep of een Wat-de-Pot-Schaft-Maal. Gezellig én makkelijk, hoef je zelf niet te koken.

Open! De Huiskamer

Onze nieuwe locatie op het Zwier terrein is klaar en open vanaf het paasweekend.  Een lekker plekje pal aan het water. Hier kan je terecht voor een lekkere kop koffie, gezonde lunch of een hapje in de avond. De Huiskamer is er voor zowel de Zwier logeerders als diegenen die een dag komen varen of suppen. Kom genieten van deze fijne plek waar je heerlijk kan hangen en genieten van al het lekkers van Zwier.

We werken nu nog hard aan het vormgeven van het menu. Zodra dat klaar is, kun je het hier vinden. Ga er maar vast vanuit dat het vegetarisch is, het super lekker wordt en ook simpel. Perfect voor een zwierig ontspannen weekend.

Agenda

Alle prikkelende activiteiten, retreats en workshops bij Zwier op een rij.