Eten & drinken

Bij positieve energie hoort wat ons betreft ook zeker een gevulde innerlijke mens. Daarom is er bij Zwier ook veel aandacht voor gezond (en lekker!) eten en drinken. Vooralsnog met een mini-aanbod, maar in de loop van het seizoen zal dit uitgebreid worden. Spannend en lekker! Hou ons in de gaten.

Onze Chef’s

Frouke en Marianne zijn onze Chef Kokkies en het brein achter al het lekkers bij Zwier. Zij verwennen je met “echt” eten. Verse seizoensproducten, het liefst biologisch en uit de streek. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf. Ze inspireren graag. En in ieder gerecht stoppen ze een zeer voedzame dosis liefde & aandacht. Komt maar proeven!

Schuif-maar-aan

Wanneer je bij ons komt logeren, organiseren we geregeld een Schuif-maar-aan diner, een Vrijdagavond-Soep of een Wat-de-Pot-Schaft-Maal. Gezellig én makkelijk, hoef je zelf niet te koken.

Open in april

In het voorjaar openen we een nieuwe locatie op het Zwier terrein.  Pal aan het water. Hier kan je terecht voor een lekkere kop koffie, gezonde lunch of een hapje in de avond. De Huiskamer is er voor zowel de Zwier logeerder als diegenen die een dag komen varen of suppen. Kom genieten van deze fijne plek waar je heerlijk kan hangen en genieten van al het lekkers van Zwier. Hmmm.. In de loop van april zal dit feestje openen!

We werken nu nog hard aan het vormgeven van het menu. Zodra dat klaar is, kun je het hier vinden. Ga er maar vast vanuit dat de planten in de hoofdrol staan, het super lekker wordt en ook simpel. Perfect voor een zwierig ontspannen weekend.

Agenda

Alle prikkelende activiteiten, retreats en workshops bij Zwier op een rij.