Eten & drinken

Bij positieve energie hoort wat ons betreft ook zeker een gevulde innerlijke mens. Daarom is er bij Zwier ook veel aandacht voor gezond (en lekker!) eten en drinken. Vooralsnog met een mini-aanbod, maar in de loop van het seizoen zal dit uitgebreid worden. Spannend en lekker! Hou ons in de gaten.

Onze Chef’s

Frouke en Marianne zijn onze Chef Kokkies en het brein achter al het lekkers bij Zwier. Zij verwennen je met “echt” eten. Verse seizoensproducten, het liefst biologisch en uit de streek. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf. Ze inspireren graag. En in ieder gerecht stoppen ze een zeer voedzame dosis liefde & aandacht. Komt maar proeven!

Pop-up Huiskamer op komst

Wat wij zelf heel leuk vinden: we bouwen aan een pop-up Huiskamer. Een plek waar je heerlijk kan hangen en kan genieten van al het lekkers van Zwier. Hmmm.. In de loop van het seizoen zal dit feestje openen!

Schuif-maar-aan

Wanneer je bij ons komt logeren, organiseren we geregeld een Schuif-maar-aan diner, een Vrijdagavond-Soep of een Wat-de-Pot-Schaft-Maal. Gezellig én makkelijk, hoef je zelf niet te koken.

Kiezen maar

Waar heb je zin in vandaag?

Zwier ontbijt

inclusief als je overnacht in een Zwier Tent

Maaltijdsoep € 9,75

wisselend met de seizoenen en de inhoud van onze koeling

met brood en smeersels, alleen nog even opwarmen

Aanschuiven maar! € 19,50

Op dinsdag, donderdag en zaterdag kun je gezellig aanschuiven. De pan komt op tafel. En we genieten samen van een heerlijk maal (2 gangen). Drankjes mag je zelf verzorgen of bij ons uit het koelkastje pakken. Aanvang 18.30 uur.

en we hebben natuurlijk heerlijke Nice fruitijsjes, goede chocola, chips en drankjes om los te kopen in ons winkeltje

Agenda

Alle Zwier Yoga Retreats, Zwier Sessies en andere bijzondere momenten op een rij.