Doen bij Zwier

Logeren bij Zwier

Ons doel is dat jij opgeladen naar huis gaat. Daarom hebben wij hele fijne plekjes waar je kan logeren. Bij Zwier mag je doen wat jij wilt: lekker het water op of gewoon lummelen in het gras. Een middagdutje of verdwijnen in een boek. Kies bij Zwier wat bij jou op dat moment past. We nodigen je uit. En zwier jezelf weer helemaal op.

Inspiratie

Bij Zwier dragen we graag bij aan positieve energie, wij vinden het leuk als jij geïnspireerd naar huis gaat. Dat kan doordat je na een dag op het water tot rust bent gekomen. Maar dat kan zeker ook door geïnspireerd te raken door anderen. En dat is precies wat de Zwier Sessies en Zwier Yoga Retreats doen. Wil je helemaal wat anders? Ga 24 uur alleen op een Eilandje zitten. Alleen jij en jezelf, wij verzorgen de rest. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet!

Varen

Onze ervaring is dat bijna iedereen ontspannen van het water af komt. Daarom is Zwier en varen ook zo’n goede combinatie. Wij hebben voor ieder wat wils: sloep varen, zeilen, suppen of kanoën. Waar heb je zin in? En wil je dan de hele dag het water op of een aantal uurtjes: jij bepaalt. We nodigen je uit!

Eten & drinken

Bij positieve energie hoort wat ons betreft ook zeker een gevulde innerlijke mens. Daarom is er bij Zwier ook veel aandacht voor gezond (en lekker!) eten en drinken. Vooralsnog met een mini-aanbod, maar in de loop van het seizoen zal dit uitgebreid worden. Spannend en lekker! Hou ons in de gaten.

Onze Chef’s

Frouke en Marianne zijn onze Chef Kokkies en het brein achter al het lekkers bij Zwier. Zij verwennen je met “echt” eten. Verse seizoensproducten, het liefst biologisch en uit de streek. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf. Ze inspireren graag. En in ieder gerecht stoppen ze een zeer voedzame dosis liefde & aandacht. Komt maar proeven!

Schuif-maar-aan

Wanneer je bij ons komt logeren, organiseren we geregeld een Schuif-maar-aan diner, een Vrijdagavond-Soep of een Wat-de-Pot-Schaft-Maal. Gezellig én makkelijk, hoef je zelf niet te koken.

Open in april

In het voorjaar openen we een nieuwe locatie op het Zwier terrein.  Pal aan het water. Hier kan je terecht voor een lekkere kop koffie, gezonde lunch of een hapje in de avond. De Huiskamer is er voor zowel de Zwier logeerder als diegenen die een dag komen varen of suppen. Kom genieten van deze fijne plek waar je heerlijk kan hangen en genieten van al het lekkers van Zwier. Hmmm.. In de loop van april zal dit feestje openen!

We werken nu nog hard aan het vormgeven van het menu. Zodra dat klaar is, kun je het hier vinden. Ga er maar vast vanuit dat de planten in de hoofdrol staan, het super lekker wordt en ook simpel. Perfect voor een zwierig ontspannen weekend.

Kiezen maar

Waar heb je zin in vandaag?

Zwier ontbijt

inclusief als je overnacht in een Zwier Tent

Lunch pakketjes

royaal belegde broodjes (vegetarisch of plantaardig) € 8,50 

goed gevulde quinoa/rijstsalade (vegetarisch of plantaardig) € 10,50

beide met een sapje en een mini reep Tony.

Borrelplank € 7,50 pp

met verrassende dips & sticks, lokaal kaasje (ook plantaardig mogelijk), chipjes en olijven 

Picknick tas € 7,50 pp

de borrelplank, maar dan in een Zwier Tas voor onderweg

Maaltijdpakket € 10,50

lekker zelf aan de slag,  inclusief recept
eenpansgerecht, eenvoudig en smakelijk 

Maaltijdsoep € 8,50

wisselend met de seizoenen en de inhoud van onze koeling

met brood en smeersels, alleen nog even opwarmen

en we hebben natuurlijk heerlijke Nice fruitijsjes, goede chocola, chips en drankjes om los te kopen in ons winkeltje

Agenda

Klik hier voor alle prikkelende activiteiten, retreats en workshops bij Zwier.