Doen bij Zwier

Logeren bij Zwier

Ons doel is dat jij opgeladen naar huis gaat. Daarom hebben wij hele fijne plekjes waar je kan logeren. Bij Zwier mag je doen wat jij wilt: lekker het water op of gewoon lummelen in het gras. Een middagdutje of verdwijnen in een boek. Kies bij Zwier wat bij jou op dat moment past. We nodigen je uit. En zwier jezelf weer helemaal op.

Eten & drinken

Het eten en drinken bij Zwier, een belangrijk onderdeel van het verhaal dat we te vertellen hebben. We willen graag prikkelen en inspireren om goed voor jezelf, en daarmee goed voor de wereld om je heen, te zorgen. Kom heerlijk genieten van allerlei lekkers uit onze ‘Milde’ keuken in de Huiskamer. Even op bezoek of als je bij ons logeert, kan je hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook hebben wij een echte Zwier winkel, met lekkere en gezonde snacks. En we verkopen hier een aantal bijzondere producten met een verhaal. Laat je inspireren!

Inspiratie

Bij Zwier dragen we graag bij aan positieve energie, wij vinden het leuk als jij geïnspireerd naar huis gaat. Dat kan doordat je na een dag op het water tot rust bent gekomen. Maar dat kan zeker ook door geïnspireerd te raken door anderen. En dat is precies wat de Zwier Sessies en Zwier Yoga Retreats doen. Wil je helemaal wat anders? Ga 24 uur alleen op een Eilandje zitten. Alleen jij en jezelf, wij verzorgen de rest. Ontdek zelf wat positieve energie met je doet!

Varen

Onze ervaring is dat bijna iedereen ontspannen van het water af komt. Daarom is Zwier en varen ook zo’n goede combinatie. Wij hebben voor ieder wat wils: sloep varen, zeilen, suppen of kanoën. Waar heb je zin in? En wil je dan de hele dag het water op of een aantal uurtjes: jij bepaalt. We nodigen je uit!

Agenda

Alle prikkelende activiteiten, retreats en andere workshops op een rij.