VergaderArk De Drijvende Kracht

Met je neus in de natuur op het water op onze Drijvende Kracht bereik jij precies wat je wilt met je team. Een heuse vergaderArk, met alles wat je nodig hebt. In de zomer gooi je de schuifdeuren open en betrek je jullie eigen privé tuin bij de ruimte. 

Op zoek naar inspiratie? Stap dan met zijn allen in het bootje dat aan de steiger klaar ligt voor je. Je vaart zo de Vinkeveense Plassen op, laat de creativiteit maar stromen! Wanneer jij bij Zwier verblijft met jouw team dan zorgen de Zwierkoks voor verse biologische, met name plantaardige maaltijden.

Drijvende Kracht

- 2 tot 8 personen aan tafel (geen ander opstelling mogelijk)

- ruimte is 29 m2

- lichte vergaderruimte op het water en met uitzicht over de Plas
- luxe Jura koffiemachine

- eigen tuin met picknicktafel
- eigen bootje

- 1 toilet

Voorzieningen

- LCD-scherm

- high speed wifi

- flip-over

- workshopbox

- Sonosbox

- yogaprops eventueel mogelijk


Havenhuisje

bij ons Logeren

Door je bijeenkomst te verlengen met een overnachting ontstaat er meer ruimte. Ruimte om de ontspanning te voelen, de verbinding met elkaar en de natuur op te zoeken. Dan sta je open en kun je je laten verrassen... wie weet wat voor fantastisch idee je krijgt! 

Maak je verblijf compleet met een overnachting. 
We hebben 9 Havenhuisjes waar je met maximaal twee personen kan overnachten.

uit je hoofd

Maak jullie programma compleet door één van onze fijne extra’s bij te boeken. Zwier heeft vele mogelijkheden om uit te kiezen en we denken graag mee! 

prijzen Drijvende Kracht

Tarieven zijn inclusief alle voorzieningen, het Zwier arrangement* en een host en exclusief btw.
2 - 8 personen

1/2 dag € 570

1 hele dag € 670


Zwier arrangement

(h)eerlijke koffie, thee, water, fris, zoete verwennerij en seizoensfruit

1/2 dag € 14,50 p.p.

1 hele dag € 23,50 p.p.

Wat andere teams vonden 

De vrije ruimte en we voelde ons echt ontzorgt. Het concept klopt tot in de puntjes. Zwier draagt bij aan Bewust Zijn. Van de kleine teksten die op de vaarkaart te lezen zijn, tot de introductie aan het begin van de inhoudelijke dag. Ook de maaltijden waren zeer goed. Iedereen waardeerden enorm het Vega diner!

ABN| 2023

Het is echt een prachtige plek met goede faciliteiten en heerlijk eten. Door Ireen zijn we goed geholpen in de voorbereiding en Lenneke heeft ons erg fijn ontvangen en stond altijd klaar gedurende de dag.

De social box, de korte meditatie om de dag zwierig te kunnen beginnen en de mogelijkheid om SUP's te huren maakten de dag helemaal af! 
libra Energy| 2023
Het team heeft echt een mooie tweedaagse achter de rug en wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en van de omgeving en het gezonde eten dat de kok met veel passie voor ons heeft bereid. Wij hebben niets te klagen gehad en zouden zo weer bij jullie een tijdje willen doorbrengen.


Nogmaals dank voor de goede zorgen.
Marechaussee | 2023