Najaarsvaren met je lieveling

Voel rust & ruimte op het water. Juist nu!

Ja, ik kom voor een zachte prijs

Herkenbaar?

 De zomer is voorbij gevlogen en de dagen zijn alweer korter. Zomers was het fijn om zo vaak buiten te zijn. Wil je dat ook vasthouden?

Goed idee! Kom varen in het weekend of in de vakanties. Het najaar is stiekem mijn favoriete seizoen op het water. De vele goudgele bladeren aan de bomen, het laagstaande zonnetje en de stilte op de Plas. Je voelt dat de natuur de Plassen weer overneemt. Avontuur in de buitenlucht; dat geeft nieuwe energie. Vooral in de stille, circulaire Rustvalkjes.

Dit willen we met jou delen! We hebben diverse vaarroutes, een vaar- wandelroute, dekentjes en thermoskannen. Dus hup je snoet in de wind! Dit is heerlijk.

Jaaah ik wil varen 🍁

Voel de wind door je haren

en zet je blik op oneindig

mét vaarroutes

In onze Huiskamers liggen verschillende vaarroutes voor je klaar. Ze helpen jou op avontuur te gaan en de Vinkeveense Plassen volop te beleven.


Tip: er is ook een gecombineerde vaar-wandel route. Bij wat frisser is 't heerlijk om tussendoor een stuk te wandelen!

Op avontuur met de kinderen? Kies dan voor de Darwintocht: een leuke 3 uur durende route met de Darwinkist vol avontuur.


Laat je maar verrassen door dit stukje natuur!

Ja, ik kom varen
Eiland

Aanmeren bij een van de vele eilandjes. Neem lekkers en een kleedje mee en voel je vrij met het klotsende water om je heen. 

Wintervaren

Is het wat frisser? Kleed je goed aan!
In de Huiskamer liggen de dekentjes klaar om jou warm te houden en vul een thermoskan thee en hoppa op avontuur! 

Op het water voelt alles anders. Hier laat je spanning automatisch los en vind je tijd voor mooie gesprekken, stiltes en elkaar.

Vinkeveenseplassen

In het najaar is het hier heerlijk rustig. De vogels en natuur nemen het weer over. Dat zie je en dat voel je.

Zoek een van de kleinere plassen op, zet je motor even uit, voetjes in de lucht en dobberen maar.

ja, lekker naar buiten

Bij aankomst zijn we ontvangen door de aardige medewerkers, na de nodige uitleg heerlijk ontspannen kunnen genieten van natuur in een sloep.

Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Tot gauw!

Dennis

Alles liep volgens plan (nog beter zelfs!) Het personeel was erg aardig en liet de goede plekjes, routes en restaurantjes aan het water zien. Ook hebben ze een supermarktje waar je kleine dingetjes kan kopen.

Ook waren er langs de bootroute heerlijk zoete bramen. Dankjullie wel voor deze leuke dag!

Jesse

Boek nu online met lage najaarstarieven

Bekijk hier de beschikbare dagen en tijden met bijbehorende prijzen.

Reserveren kan alleen online.

Op dit moment alleen op zaterdag en zondag.
Wil je door de week, mail of bel ons even voor de mogelijkheden, indien er veel vraag komt dan zetten we het wellicht ook open door de weeks.

Komt het toch niet uit, dan kies je kosteloos een andere datum.

Zien we jou in de haven?


Soms komt je boeking niet zo goed uit, is het weer anders dan verwacht of kom je liever op een ander moment. Het is dan ook geen probleem om je boeking tot een dag van te voren te wijzigen. Je kunt bij ons kiezen uit twee mogelijkheden; gratis een nieuwe datum prikken of annuleren en geld terugstorten. We hebben aan beide mogelijkheden administratieve handelingen en rekenen daar dan ook administratiekosten voor. We horen graag waarom je annuleert, maar dat is niet verplicht.

Bij deze een kleine samenvatting van onze Algemene Voorwaarden als je een boot huurt. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de Hiswa Voorwaarden.

• Als je vaart met een boot van ons, gaan we uit van goed vertrouwen én goed zeemanschap. We rekenen daarom ook geen borg.

• Mocht het toch gebeuren dat je schade vaart, dan moet je dat bij terugkomst (direct) melden. We hanteren een eigen risico van € 750,- (wat jij bij jouw eigen WA-verzekering kan opgeven).

• Bij het inchecken aan het begin van de huurperiode, vragen we je om je ID te tonen.

• Wil je jouw reservering wijzigen? Er zijn twee mogelijkheden: kosteloos omzetten naar een andere datum óf definitief annuleren (we rekenen dan € 15,- administratiekosten).