Zwier bootverhuur Vinkeveense Plassen

Prijzen en bloktijden onder voorbehoud: actuele prijzen en bloktijden vind je op de reserveringspagina.

Kies je gewenste datum, kies je boottype, kies je tijdsstip.
Alleen de boottypes die nog beschikbaar zijn zie je in beeld.

Soms komt je boeking niet zo goed uit, is het weer anders dan verwacht of kom je liever op een ander moment. Het is dan ook geen probleem om je boeking tot een dag van te voren te wijzigen. Je kunt bij ons kiezen uit twee mogelijkheden; gratis een nieuwe datum prikken of annuleren en geld terugstorten. We hebben aan beide mogelijkheden administratieve handelingen en rekenen daar dan ook administratiekosten voor. We horen graag waarom je annuleert, maar dat is niet verplicht.

Bij deze een kleine samenvatting van onze Algemene Voorwaarden als je een boot huurt. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de Hiswa Voorwaarden.

• Als je vaart met een boot van ons, gaan we uit van goed vertrouwen én goed zeemanschap. We rekenen daarom ook geen borg.

• Mocht het toch gebeuren dat je schade vaart, dan moet je dat bij terugkomst (direct) melden. We hanteren een eigen risico van € 750,- (wat jij bij jouw eigen WA-verzekering kan opgeven).

• Bij het inchecken aan het begin van de huurperiode, vragen we je om je ID te tonen.

• Wil je jouw reservering wijzigen? Er zijn twee mogelijkheden: kosteloos omzetten naar een andere datum óf definitief annuleren (we rekenen dan € 15,- administratiekosten).