Varen bij Zwier

De Vinkeveense Plassen ontwaken in een heerlijk rustig tempo. Klaar voor een ontspannen avontuur in de natuur. Jouw sloep, sup, zeilboot, kano en kayak kun je bij ons huren om lekker het water op te gaan.


Kom je logeren? Dan mag je lekker varen in een Rustvalkje.

hier kun je uit kiezen..

sloepvaren

We hebben verschillende soorten sloepen. Met een kap of open, elektrisch of met een dieselmotor, voor 2 personen of voor 8. Kies wat bij jou past en geniet van de ruimte op het water!

zeilen

Er zijn nog mensen die het kunnen; zeilen ;) Wij houden van zeilen. Verbonden met de elementen, de wind in je haren. Je kan kiezen voor een polyvalk mét of zonder buitenboordmotor. Veel plezier!

suppen

Suppen kan zowel een work-out zijn als een avontuur als lekker spelen op het water. Doe wat voor jou goed voelt. Want een paar uurtjes met een supplank de Vinkeveense Plassen op is àltijd een goed idee.

kanoën

Ultiem dicht bij het water. Bij Zwier kun je kiezen uit een Canadese kano (2 of 3 persoons) of een kajak (1 persoons). Met geen enkel ander bootje ben je zo één met het water én kun je ook gemakkelijk een leuk tochtje maken. Wij zijn fan!

leuk met kids!

Kinderen leren spelenderwijs. Samen de natuur ontdekken en genieten van al het moois wat je tegenkomt is een super ervaring. Om dit gemakkelijk te maken voor iedereen, hebben wij de Darwin-tocht ontwikkeld. Deze ontdekking-kist zit boordevol opdrachten, ideeën, een schepnetje en een vergrootglas. Boek de kist hier.

vaarabonnementen

Eindeloos varen, zeilen of peddelen? Dat kan bij Zwier. We hebben 5 vaarabonnementen, variërend van de hele vloot tot het specifieke boottype. Je abonnement duurt een jaar, dus als je op 5 mei 2022 begint, is deze geldig tot en met 4 mei 2023. Het vaarseizoen loopt vanaf 1 april tot en met 30 september.

bijzondere omgeving

Zwier ligt midden in de Randstad aan de Vinkeveense Plassen. Een uniek gebied waar de mens en de natuur goed samen gaan. Waar stilte en plezier elkaar afwisselen. Wij vertellen je graag meer over de geschiedenis en natuur van dit gebied dat ons zo dierbaar is.

cadeaubon

Ontspanning cadeau geven is altijd een goed idee. Daarom hebben we nu ook vaar cadeaubonnen.  

't Winkeltje

In april en mei Zwieren er doordeweeks zakelijke groepen in de Huiskamer. Dit betekent dat het lekkers uit 't winkeltje even niet beschikbaar is. Neem je zelf lekkers mee?

meer Zwier

Wist je dat je bij Zwier ook met jouw team kan komen voor een bedrijfsuitje of zakelijke meeting?