superCHARGE 

Herkenbaar?

De dagen worden weer langzaam korter en de bladeren vallen van de bomen. Het werk en de scholen zijn weer begonnen en de zomer voelt ver weg. De routines draaien weer en voor ontspanning is weinig tijd.

Hier maak je de tijd & ruimte voor jezelf en elkaar.

door te lummelen of juist bewegen. Niets moet, alles mag. 
Voel wat jij NU nodig hebt.

mét comfort

En natuurlijk slaap je op de lekkerste bedden, sta je onder een fijne regendouche en is er een fijn zitje. Alles, zodat jij de ruimte hebt om de verbinding aan te gaan met jezelf, de ander en de natuur.

Ben je aan het Zwieren, dan heb je al voor alles gekozen. Eenmaal bij ons, kan je doen en laten wat je wil. Alles is inclusief, dus geen keuzestress voor jou. De Zwierkoks koken alle maaltijden voor jou.

Laat je maar verrassen...

YUMM.. IK KOM PROEVEN


Wij geloven in buiten zijn. Het helpt om van de sneltrein af te stappen, stil te staan en te reflecteren. De beweging van de natuur, de elementen om je heen. Het laadt je op! Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’.


Zwier nodigt je uit. Ga lekker het water op met een elektrisch Rustvalkje en luister naar de stilte om je heen.

Ontspan in de houtgestookte sauna of hottub enneem een verfrissende duik. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie haal je uit de natuur, een ander óf deze zomer uit een Inspiratiesessie! Het helpt je naar binnen kijken en geeft je nieuwe inzichten. De dingen doen met passie, zonder moeite en met stralende energie. 


Tijdens de weekenden en vakanties kun je deelnemen aan Inspiratiesessies. Word wakker met een slow flow yogales of een verdiepende ademsessie. Mmmm..

Genieten is een gevoel of beleving. Er zijn veel van die momenten op een dag. Als je helemaal in het moment bent, dan zie je ze. Bij Zwier laat je de dag gebeuren en doe je wat goed voelt.


Plof lekker neer met een goed boek in de Huiskamer. Alles mag en niets hoeft!

Review: 9.7

Wat een onvergetelijke plek. We hebben genoten van het havenhuisje, maar vooral van het zwieren. Het ontspannen gevoel waarin alles kan maar niet hoeft. Heerlijk eten dat met liefde voor je wordt gemaakt. En vooral vriendelijkheid! Dankjewel!

Juli '22 - Liesbeth v

Review: 9.6

wij hebben super genoten . Eten ,drinken, logeerplek en personeel super:) de drie dagen leken wel een week . We zijn weer helemaal opgeladen. dank jullie wel.

Juni '22| Rinco

Circulair Havenhuisje

Slapen in onze circulaire Havenhuisjes met de uiterlijke kenmerken van een Tiny House en een uniek uitzicht over de haven en groen. Hier is het ultiem genieten, met alle comfort binnen handbereik.

Yoga Meditatie

Inspiratiesessies

Tijdens een Inspiratiesessie nemen we je mee op een innerlijke reis naar binnen. Heb je behoefte aan bewegen, doe lekker mee met een yogales Nieuwsgierig naar een ademsessie? Doen, dit is bijzonder! Jij kiest. Alles mag, niets moet. En precies dát gaan we oefenen en neem je straks mee naar huis..

Alle maaltijden

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. 2 x 3-gangen maaltijd, 1 x lunch en 2 x ontbijt.

Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Lekker fikkie stoken, beetje turen over het water.. Zeker weten dat je thuis ook weer wat vaker van deze kleine wellness momenten in gaat lassen, want oh oh wat is dit ultiem genieten..

Sloep huren Vinkeveense Plassen
Kom je logeren? Dan kun je 3 uur varen in een Rustvalkje. Deze voormalige zeilbootjes hebben we omgebouwd tot sloepjes met een elektrische motor. Hierdoor vaar je in alle stilte over de Plassen en verdwijnt alle ruis.. Je zintuigen worden weer scherp, én dat ga je merken.
  • Geïnspireerd & geprikkeld wilt worden
  • Wilt verbinden, met jezelf en met anderen
  • Alles even los wilt laten
  • Wilt vertragen
  • Met meer energie naar huis wilt gaan

Dit is niet geschikt voor je als je:


  1. Op zoek bent naar een stilteretraite 
  2. Op stedentrip wilt en cultuur wilt snuiven
  3. Als je van een frikandel speciaal houdt ;)

Ik heb geen ervaring met meditatie, ademsessies of yoga, is dit iets voor mij?

Jazeker, de inspiratiesiessies zijn heel toegankelijk en je kan ter plekke kiezen wat er bij jou past.

Ik vind Zwier zo'n fijne plek. Kan ik ook langer dan 2 nachten komen logeren?

Zwier is er helemaal op ingericht om in bijna korte tijd tot stilstand te komen en ongelofelijk veel op te laden. Vele van onze gasten hebben bij vertrek dan ook het gevoel veel langer weg te zijn geweest. Wil je toch langer komen? Maak dan een dubbele boeking of neem even contact op!

Ik kan nergens op jullie website een menukaart vinden. Wat krijg ik te eten?

Bij Zwier houden we verrassingen en prikkelen we graag onze gasten. Het is in ieder geval altijd bijzonder lekker, een lust voor het oog en uitermate voedend. Gelukkig blijkt dat ook uit onze reviews ;-)
De maaltijden zijn altijd vegetarisch, biologisch en streek- en seizoensgebonden.
Enkele dagen voor je aankomst kan je je allergieën en dieetwensen doorgeven.

Kan ik ook zelf koken bij Zwier?

Nee. Alle maaltijden worden door onze koks voor jou verzorgd. Zo hoef jij je even niet druk te maken over boodschappen, koken en afwassen. Zo ontstaat er bij jou alle ruimte om tot stilstand te komen!

Zijn honden welkom?

Ja, wij vinden honden leuk. Wel hebben we een paar regels. Maximaal een middelgrote hond of kleiner is welkom.
De hond mag niet op of in het bed en aangelijnd op het terrein van Zwier. Je hond liever niet alleen achterlaten in je huisje of tent.

We vragen een vergoeding voor de extra schoonmaak van € 25,-.