Over het effect van een bootje huren
16 juni 2022 

Over het effect van een bootje huren

Boot huren, bootje boeken, bootverhuur… Allemaal termen voor hetzelfde: een middel om er even tussenuit te zijn. Een mini-vakantie op het water. Een boot huren in Vinkeveen, bij Zwier is, na een drukke werkdag écht een pauzeknop. Zodra je de Vinkeveense Plassen op vaart voel je de vrijheid, het avontuur, de zin om te spelen.

Boot huren, bootverhuur, sloep varen, het is zoveel meer dan alleen deze zoektermen ;) en ook al klinkt het cheesy, het gaat toch echt om de ervaring.

Gisteren sprak ik een dame, zij was de hele dag alleen op de Vinkeveense Plassen geweest, in een sloepje. Van tevoren vond ze dit best spannend, maar toen ik haar ‘s avonds sprak, was ze enorm blij. Zo enorm aan het nagenieten. De zon, het water, zwemmen, de route kwijt raken, haar haren in de klit, nieuwe mensen ontmoeten, ze had een bootje gesleept dat motorpech had. Al die momenten samen maakte haar dag met een gouden randje.


Dat doen we toch te weinig met elkaar? Op avontuur in ons eigen leven, heel dichtbij. Kom een boot huren, in Vinkeveen, en ga op avontuur :)

Reactie plaatsen