Ontwikkelloft BovenBoten

Samen verbinden in een Loft die voelt als thuis

over de Ontwikkelloft

Phoe, best een uitdaging.. een retreat of een meerdaags event op het gebied van persoonlijke ontwikkeling organiseren, faciliteren én begeleiden. Er komt hartstikke veel bij kijken. Dat vraagt veel van jou als organisator. Dat vraagt tijd, tijd die je veel liever besteedt aan de inhoud en kwaliteit van jouw programma.


Hoe zou het zijn als wij jou een handje gaan helpen?


Onze Ontwikkelloft is een unieke plek om met een kleine groep mensen de diepte in te duiken. Het panoramisch uitzicht geeft ruimte in je hoofd om nieuwe stappen te maken en samen met focus het proces in te gaan.

Binnen is het warm en comfortabel ingericht, je voelt je direct op je gemak. De Ontwikkelloft is van alle gemakken voorzien en onze Zwiermakers staan klaar om je volledig te ontzorgen zodat jij je kunt focussen op de inhoud van het programma.

De natuur ligt letterlijk voor de deur. Maak er gebruik van! Neem jouw deelnemers mee naar buiten voor een verfrissende duik in de Vinkeveense Plassen, of vaar met elkaar in een elektrische rustvalk, kano of SUP naar één van de eilanden voor een oefening of meditatie. Buiten spelen, ontdekken, voelen, leren, verenigen!

- 80m² aan vloeroppervlakte

- capaciteit voor max 12 personen (aan tafel)

- gigantisch privébalkon
- spectaculair uitzicht over de Vinkeveense Plassen
- luxe Jura koffiemachine
- 3 slaapkamers met luxe boxsprings (6 bedden)
- 1 badkamer met wastafel en regendouche
- 2 toiletten

• hi-speed WiFi
• flip-over
• Sonos geluidssysteem
• LCD scherm
• workshopmateriaal
• Socialbox
• yogaprops

om te ontmoeten, verdiepen & verbinden

Maak jullie programma compleet door één van onze fijne extra’s bij te boeken. Zwier heeft vele mogelijkheden om uit te kiezen en we denken graag mee!

Voel je vrij om alles aan ons te vragen. Wij dragen met liefde bij aan een zo goed, ontspannen én inspirerend mogelijk programma.


Tarieven zijn inclusief alle voorzieningen en een host, exclusief btw.
(4 - 16 personen)

1 dagdeel € 670

2 dagdelen € 770

hele dag + avond € 895

Incl. (h)eerlijke koffie, thee, water, fris, zoete verwennerij en seizoensfruit


1 dagdeel € 14,50 p.p.

2 dagdelen € 23,50 p.p.

De Ontwikkelloft BovenBoten beschikt over 6 luxe boxsprings, verspreid over 3 slaapkamers. Er is een badkamer en er zijn twee toiletten. Ideaal voor een 2-daagse.
Daarnaast bieden we overnachtingsmogelijkheden in onze Havenhuisjes, Pakschuyt en Zwiertenten (zomer).


Vianne

ik denk heel graag mee

Mijn ervaring is dat wij met deze plek en mogelijkheden écht bijdragen aan het doel van die dag. Met jouw team verblijven in de Ontwikkelloft is een goede eerste stap. Ik denk heel graag met je mee hoe jullie je doelen behalen.