Zwier tent

Zwieren met een Zwier Tent

Kom je Zwieren met een Zwier Tent, dan kies je voor veel comfort en geborgenheid en tegelijk heb je het gevoel dat je buiten bent. Kom je een aantal dagen Zwieren, dan boek je naast je Zwier Tent ook meteen alle maaltijden, varen met een sloepje, sup en kano, ontspannen in de hottub en sauna en elke dag een Zomer Inspiratiesessie.

Dus hoe meer dagen je komt Zwieren hoe meer je tot stilstand komt, hoe meer inspiratie je opdoet en hoe meer je oplaadt.

Hoeveel energie en inspiratie kom je halen?

GOED GEVULDE BATTERIJ


3 dagen met Zwier Tent

€638
€497
obv 2 personen
 Zwier Tent


alle maaltijden

varen in een sloepje

suppen + kanoën

hottub + sauna

alle inspiratie sessies

favoriet

BOORDEVOL INSPIRATIE


4 dagen met  Zwier Tent

€829
€658
obv 2 personen
 Zwier Tent


alle maaltijden

varen in een sloepje

suppen + kanoën

hottub + sauna

alle inspiratie sessies

IK OVERSTROOM VAN GELUK


5 dagen met  Zwier Tent

€1019
€824
obv 2 personen
 Zwier Tent


alle maaltijden

varen in een sloepje

suppen + kanoën

hottub + sauna

alle inspiratie sessies

Wat Zwiergasten delen (9.0)

Review: 9.3

Aanrader voor iedereen! Rust, water, lieve mensen en topkoks! Ik heb een lievelingsplek :)

September 2021 | Dimphy

Review: 8.3

- mogelijkheid om elke dag het water op te gaan - ontspannen sfeer - goed ingerichte tent - mooi sanitair, niet wat je bij kamperen verwacht :)

September 2021 | Anneleene

Review: 9.1

Zwier biedt comfort op alle fronten en vrijheid om mee te doen met activiteiten of je eigen plan te trekken. Ik heb er van genoten: heerlijk eten, comfortabele tent, goed bed, prettige yoga en het ijsbad vond ik geweldig en heel sfeervol. De huiskamer vond ik gezellig, toegankelijk. In de kas kun je zelf koffie en thee zetten, prima.

September 2021 | Wilma

kom tot stilstand
laad op
vol inspiratie naar huis

dit wil ik

Bij Zwier draait het om onthaasten en opladen. Kom je all-in logeren in een van onze 12 Zwier Tenten, dan is dat minimaal 2 en maximaal 4 nachtjes (zomervakantie). Want wij geloven dat je pas echt tot rust komt als je ergens langer verblijft. Dat maakt Zwier niet alleen een hele toffe plek om te overnachten, maar je gaat ook opgeladen en geïnspireerd weer naar huis!

• inclusief alle maaltijden

• gebruik van de houtgestookte hottub & sauna

• 3 uur varen in een Rustvalkje, fluisterbootje

• gebruik van SUP's en kano's

• bijna 30m2
• lekkere (verwarmde) boxsprings
• opgemaakte bedden & handdoeken
• koelkastje & kluisje
• stopcontacten
• elektrisch kacheltje

• twee strandstoelen
• te boeken met 2 of 3 volwassenen (we plaatsen dan een extra bed bij)

• luxe (gedeeld) badhuis met 6 mini badkamers met regendouches

Boeken


de Zwier tent

De Zwier tenten heten officieel Bell-tenten. En we zijn hiervoor gevallen door hun eenvoud en het open karakter ervan. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. En overal zitten horren tegen kleine beestjes. Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten. Kom je ook genieten?

In- en uitchecktijden en dagen:
Je komt aan om 16.00u en checkt uit om 11.00u. Inchecken kan op maandag, woensdag of vrijdag.

de Zwierkeuken

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. En we houden rekening met jouw dieetwensen. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? De maaltijden kun je opeten in de gezellige Huiskamer of in/bij jouw Zwier tent. In de glazen kas mag je onbeperkt thee en koffie maken. En, no worries, wij doen lekker je afwas 😉

de Plassen verkennen

Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Op het water laad je op! Kom je logeren? Dan kom je 3 uur varen in een Rustvalkje. Deze voormalige zeilbootjes hebben we omgebouwd tot sloepjes met een elektrische motor, opgeladen door onze eigen zonnepanelen. Hierdoor vaar je in alle stilte over de Vinkeveense Plassen. In de Huiskamer vind je vaarroutes.

IK KOM ERAAN

kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Afkoelen? Plons het water in voor nieuwe energie!

met Kids

Er lekker op uit met het hele gezin, is natuurlijk heerlijk. Het is mogelijk om een babybedje in de tent te plaatsen voor €20,- excl. beddengoed of één extra eenpersoonsbed met bedverwarming voor €25,- per nacht incl. beddengoed en handdoeken. Er passen dus max. 2 volwassenen en één kind én een baby in de tent. Als je graag met twee grotere kinderen wilt komen dan hebben wij een Zwier kindertent beschikbaar. Deze kindertent inclusief twee luchtbedden zijn bij te boeken voor €25,- exclusief beddengoed, dekens en kussens. Om kids veilig mee te laten zwieren hebben we zwemvestjes voor alle leeftijden. Kinderen van 3 tot 12 jaar eten mee voor de helft van de prijs. We hebben geen aangepast kindermenu of babyhapjes. Die mag je zelf meenemen en opwarmen in de magnetron in de kas.

Yes, heerlijk

Viervoeters FAQ

Zijn honden welkom?

Ja, wij vinden honden leuk. Wel hebben we een paar regels. Maximaal een middelgrote hond of kleiner is welkom

Welke regels gelden er voor honden?

De hond mag niet op of in het bed en aangelijnd op het terrein van Zwier. Je hond liever niet alleen achterlaten in je huisje of tent.

Ik neem graag mijn hond mee. Zijn hier kosten aan verbonden?

Ja, we vragen een vergoeding voor de extra schoonmaak van € 25,-.