Havenhuisje 22 uur offline

22 uur offline

samen of lekker solo.

Zwier bestaat omdat we een plek zijn waar jij oplaadt, tot rust komt en geïnspireerd raakt. Daarom logeer je (bijna) altijd twee nachtjes bij Zwier. Maarrrrr… nu krijgen we zo vaak de vraag of je ook 1 nachtje kan komen logeren. We hebben gevoeld en gezocht: hoe kunnen we met 1 nachtje logeren toch de impact maken die wij met Zwier bij jou willen maken? Nou zo:

Even offline. Lekker solo of samen.


Wat zit erbij in?

  • 1 nachtje logeren in een Havenhuisje

  • vroege aankomst rond 12.30 uur mét lunch

  • incheck Havenhuisje vanaf 16.00 uur

  • 3 gangendiner vanaf 17.00 uur

  • 3 uur varen in een rustvalkje

  • gebruik van houtgestookte hottub & sauna

  • ontbijt

  • uitcheck om 11.00 uur

  • opgemaakte bedden & handdoeken aanwezig

  • nog lekker varen als je wilt!


Datums

Nog geen data bekend

vroege incheck

Je komt aan tussen 12.30 en 13.30 uur en levert jouw telefoon in bij onze host. Daarna kun je meteen lekker mee lunchen in de Huiskamer. In de Huiskamer vind je de Bar van Vertrouwen. Hier mag je zelf je drankjes pakken en afrekenen. Na de lunch kun je varen in een rustvalkje, lekker wandelen of een boekje lezen in de Huiskamer. Vanaf 16.00 uur kun je inchecken in jouw Havenhuisje.

Helemaal hier, zonder telefoon

Omdat we bij Zwier positieve impact willen maken en jou in 22 uur zo snel mogelijk tot rust willen laten komen, lever jij jouw telefoon in. Zo is er minder afleiding en meer kans om in het hier en nu te landen.Mocht er iets zijn, geen nood. Er is een noodtelefoon verstopt op het terrein, zodat jij altijd iemand kunt bereiken. Zelf zijn wij ook in de buurt 🙂

de Zwierkeuken

We koken (h)eerlijke vegetarische gerechten van biologische en seizoensgebonden producten. En we houden rekening met jouw dieetwensen. Jij hoeft je alleen maar te laten verrassen. Hoe fijn is dat? De maaltijden kun je opeten in de gezellige Huiskamer of in jouw Havenhuisje. Daar maak je ook jouw eigen slow-koffie en -thee. 

je 1x luncht, 1x mee eet met het 3-gangenmenu en
1x kan mee ontbijt. En, no worries, wij doen lekker je afwas 😉

de Plassen verkennen

Het gevoel van buiten zijn, de beweging van de natuur, de elementen om je heen. Op het water laad je op! Kom je logeren? Dan kom je 3 uur varen in een Rustvalkje. Deze voormalige zeilbootjes hebben we opgebouwd tot sloepjes met een elektrische motor. Hoor je de stilte? ;)
In de Huiskamer vind je vaarroutes.

kom tot rust in de buitenlucht

Wij geloven in buiten zijn. Buiten zijn helpt om van de sneltrein af te stappen. Daarom zijn we zo blij met de Vinkeveense Plassen in onze ‘achtertuin’. Water doet daar iets magisch in. Kom volledig tot rust in de houtgestookte DIY hottub en sauna van Welvaere in de haven. Afkoelen? Plons het water in voor nieuwe energie!

Wat Zwiergasten vonden:

Review: 9.4

Een unieke ervaring. Echt een compleet avontuur waarin alles klopt. Een wereldje opzich, een stukje paradijs in eigen land!

December 2021 | Jolein K.

Review: 9.9

Eigenlijk alles! Het complete concept is af! Je merkt aan alles dat het doel van “zwieren” is om tot jezelf te komen en te ontspannen. Ik heb heerlijk gegeten en het huisje was heel prettig qua sfeer en inrichting.

November 2021 | Maaike H.

Review: 10

Ik heb mij zo thuis gevoeld! Een warm ontvangst en oprechte interesse als je langskwam in de huiskamer. Het eten was echt waanzinnig, wat kunnen deze dames koken! Alleen al daarvoor zou ik oprecht een keertje langsgaan ;-) na even helemaal alleen zwieren, was het tijd om naar huis te gaan. Maar ik kom zeker terug! Deze plek heeft een warm plaatsje in mijn hart.

November 2021 | Eline B.

Zin om alvast te spieken in een Havenhuisje? 

meer Zwier

Wist je dat je bij Zwier ook kan komen suppen?